No tak, zobaczcie, nie zakładam już multikont więc dlatego jestem normalny. Należy mi się medal.
Nie mam umiejętności porozumiewania się telepatycznie z moderacją oraz administracją forum, więc jedynym wyjściem było pisanie postów poprzez które walczyłem o swoje prawa przysługujące mi z regulaminu. I tak otrzymałem za dużą karę w stosunku do swego występku której poddałem się dobrowolnie. Na forum bywała bardziej "świąteczna" atmosfera na którą przymykano oko bez żadnych konsekwencji. Ale myślę, że ponownie produkuję się w tej kwestii niepotrzebnie. I tak każdy kto ma powiedzieć, że jestem czubem to nim już zostanę bez względu na to co piszę i robię.
Rafał napiszę tu w imieniu benqa bo on nie może pisać ale za to może czytać.
Czy jest możliwość aby na najbliższym zlocie mecz.pl poruszyć temat odbanowania benkowi możliwości pisania?
Pewnie jak tylko Piostar bedzie to poruszajcie
Także Benqu cierpliwości, wszystko zmierza w dobrą strone
Dzięki Senseju dobry człowieku
Pytanie kiedy zlot. I pytanie kiedy będzie Piostar. Bo biorąc pod uwagę zależności do obydwu faktów gdzie zlot może być ustalany a wypadnie za 0,5 roku, a Piostar wróci niewiadomo które święta tak sankcje mające potrwać do końca roku mogą potrwać dłużej.
Chętnie też wpadnę zlot w ramach debaty. Odpowiem na każde niewygodne pytanie, jestem otwarty na przyjmowanie wyrazów krytyki.