A co do Psów. Biczu właśnie zaczęły się zdjęcia do 3ciej części. Ma być stara obsada. Nie wiem czy im się uda dostać tak dobrze klimat lat 90, no i muzyka Lorenca żeby była
Dorzucam: 22:00 | USA | NCAA | Hofstra - Drexel 2 8.00 23:00 | USA | NCAA | Northwestern - Columbia 2 9.50 23:00 | USA | NCAA | Northeastern - Delaware 2 7.00
01.01 16:00 | Piłka Nożna | Anglia | National League North | Chester - Southport 2 3.50 16:00 | Piłka Nożna | Anglia | National League North | Spennymoor - Blyth 2 3.70
Pozostałe w grze:
Dzisiaj
22:00 | USA | NCAA | Hofstra - Drexel 2 8.00 23:00 | USA | NCAA | Northwestern - Columbia 2 9.50 23:00 | USA | NCAA | Northeastern - Delaware 2 7.00
31.12 01:00 | Kosz | NBA | Toronto Raptors - Chicago Bulls 2 6.30
1.01 02:00 | Tenis | ATP Brisbane | Duckworth - Murray 1 5.00 15:30 | Piłka nożna | Walia Premier Liga | Llandudno - Caernarfon 1 4.90 16:00 | Piłka nożna | Anglia | National League North | Bradford PA - Guiseley 2 4.00 16:00 | Piłka Nożna | Anglia | National League North | Chester - Southport 2 3.50 16:00 | Piłka Nożna | Anglia | National League North | Spennymoor - Blyth 2 3.70
to był sarkazm z tym łysym błaznem co nie zmienia faktu, że ludzie chodzą na niego do kina, a on zarabia na tym swoim chłamie lepiej niż 95% filmowców...smutna rzeczywistość
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Macie czasami takie poczucie wstydu jak coś oglądacie np wywiad Pawłowskiego? To ja tak mam z filmami Vegi. Jeszcze 1 sezon i 2 pitbula były bardzo dobre ale jak wziął się za pełnometrażówki to był dramat
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: Sensei
Macie czasami takie poczucie wstydu jak coś oglądacie np wywiad Pawłowskiego? To ja tak mam z filmami Vegi. Jeszcze 1 sezon i 2 pitbula były bardzo dobre ale jak wziął się za pełnometrażówki to był dramat
oni się powinni wstydzić
oni chcą grać w jego filmach, bo z tego jest dobra kasa a kasa jest bo ludzie na to idą ale czemu idą to ja już nie ogarniam
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Akhu
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: Sensei
oni się powinni wstydzić
oni chcą grać w jego filmach, bo z tego jest dobra kasa a kasa jest bo ludzie na to idą ale czemu idą to ja już nie ogarniam
wsieś tańczy i śpiewa, parkingi multipleksów zawalone rejestracjami z miejscowości podmiejskich, plus patola miastowa, grażyny i janusze, białe kozaczki i bluzy z kapturem i abibasy z 4 paskami, w zębach przynoszą swoje piniondze żeby zobaczyć 19 premierę w tygodniu tego gówna
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
kwintesencja polskiego poziomu kultury ten hip hopowiec też kutasina wziął sobie Afroamerykankę za żonę , tak się tym podniecał , a później dzwonił na policje zgłosić że go żona pobiła...