Kiedy napilbys się piwa wychodzisz po cos na chwilę na balkon i patrzysz a tam stoi sześć pilsnerkow ktore kupiles przed świętami i o nich zapomniałeś.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: gwestefan
Levanteeeeee po raz pierwszy, jak dopisze skuteczność to ich zgwałcą w 2 połowie i bedzie wyzej niz 3-1
Stefek, jak Ty tak niuchasz za tymi wałkami, a każdy się opiera na większej ilości bramek, to poprostu zacznij grać over;-)
w tym meczu mialem pecha bo sedzia zalatwil lewante choc maja 5 minut zeby w 10 ich walnac, ale mecz stracony dla mnie, red i wolny z 17 metra i nic nie zrobisz
Tranmere v Tottenham 0-2 HT kurs skromny ale za to pewniejsze
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: gwestefan
biszop za marne kursy sa na overy zeby je grac
w tym meczu mialem pecha bo sedzia zalatwil lewante choc maja 5 minut zeby w 10 ich walnac, ale mecz stracony dla mnie, red i wolny z 17 metra i nic nie zrobisz
Tranmere v Tottenham 0-2 HT kurs skromny ale za to pewniejsze
[quote=Kura]quincy zobacz co mnie dziś rano spotkało