Na rynek bukmachersko-finansowy wchodzą 2 stare-nowe analizy. Analiza terminarzowa i podatkowa. City-analiza kursowa. Najlepszy kurs w toto. Lyon-analiza terminarzowa. Już ich prawie dogoniła Marsylia a jeszcze bezpośredni pojedynek przed nimi. Plus ostatnie sprzedaże Lyonu więc komisja ds. korupcji ma na nich oko. Zarazem też analiza kursowa (najlepszy kurs w toto). Lazio 1x-analiza podatkowa. Sprytnie ominięty podatek z całego kuponu.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
dzisiaj w Svenska, mecz dwóch kandydatów do awansu..zaplecze, zaplecza zaplecza a kadry nafaszerowane znanymi jak na tamtejsze rynki nazwiskami.. mniejsze szanse daje sie gospodarzą, ale myślę, że Zlatany nie odpuszczą i padnie bramkowy remis..np 2-2
Na rynek bukmachersko-finansowy wchodzą 2 stare-nowe analizy. Analiza terminarzowa i podatkowa. City-analiza kursowa. Najlepszy kurs w toto. Lyon-analiza terminarzowa. Już ich prawie dogoniła Marsylia a jeszcze bezpośredni pojedynek przed nimi. Plus ostatnie sprzedaże Lyonu więc komisja ds. korupcji ma na nich oko. Zarazem też analiza kursowa (najlepszy kurs w toto). Lazio 1x-analiza podatkowa. Sprytnie ominięty podatek z całego kuponu.
Lyon nie glupi typ, ale sa u mnie w top 5 sprzedawczykow
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: latajaca_holenderka
Originally Posted By: burbon
nie
To ja już nie wiem co dzieje na tym forum takie dawanie słowa na wiatr powiedział Biczyk ze Tampa 4-0 będzie powiedział i ja takich ludzi szanuje a nie takie nie wiadomo co do uja niepodobne