ciezko cos wyczuc, rockets po pierwszych meczach potem juz nie wygladali tak dobrze gsw ma cos czego nie ma zadna obecna ekipa - doswiadczenie do tego durant miazdzy w tych po i jako ze to bedzie pewnie jego ostatni sezon w gsw to bedzie chcial udowodnic ze jest niezastapiony bucks ma niezla pake i giannisa, ponoc ma wrocic brogdon ktory robi niezla robote - zobaczymy celtowie musza grac zespolowo i jednak w waznych chwilach dac kreowac irvingowi bo inaczej slabo ich widze
boston zwolnil gre i bucks slabo pierdzieli drugi raz raczej tak slabo nie zagraja i przewiduje w tej parze jeszcze ciekawe mecze ale dzis to wygladalo dla nich slabo giannis jakby przestraszony, trojki nie siedzialy i przez to taki pogrom oczywiscie tez dobra obrona celtow i cos co jest mega wazne w zespolowych sportach - wielu graczy na dobrym poziomie przez co ciezko sie skupic na 1 czy 2 bo kazdy z 5 moze zrobic punkty
pewnie kazdy kto oglada nba pamieta akcje pachulii ktory podszedl pod kawhi i przez to kawhi mial kontuzje ktore zamknela serie dzis juz 3 razy tak samo pod hardena podszedl clay, zaczyna mi to bardzo brzydko smierdziec ze strony gsw mam nadzieje ze to bylo przypadkowe ale tak nie wygladalo - niestety wygladalo jakby celowo robil drugi maly kroczek pod rzucajacego hardena, niestety sedziowie ani razu nie zagwizdali
#7330660 - 28/04/201922:01Re: QC US Sports [669]
[Re: rafal08]
haczyk
Ice Hockey Champion
Meldunek: 07/01/2008
Z pewnością. Tylko już w G2 jest must win dla Bucks, bo nie wrócą z 0-2. Wychodzi mądrość i doświadczenie playoffowe Bostonu. Mimo braku Smarta rotacja 7-8 osobowa daje radę. Brown po przeciętnym sezonie w PO wszedł na wyższy poziom. Będzie jeszcze na pewno ciekawie.
ogladam gsw i nie podoba mi sie praca sedziow a dopiero polowa meczu za nami harden regularnie dostaje po lokciu przy rzutach za 3 a sedziowie nic nie gwizdza... mocno smierdzace, cos jak na legii
nie ogladalem nawet 4 kwarty, po tym co widzialem przez 3 to wygrany mial byc tylko jeden i tak tez jest dla mnie zenada totalna, to co ostatnio widze w sporcie po prostu odpycha mnie na kilometr a po tych podejsciach claya pod rzucajacego za 3 hardena to juz calkiem stracilem szacunek do gsw i mam tylko nadzieje ze ktos ich skasuje