Istomin przegral mecz na wlasne zyczenie...ogolnie mecz na tragicznym poziomie, a ten Misza mnie tak wpienial swoja gra ze szok, niemily dla oka tenis...serw i do siatki i tak przez caly mecz. TRAGEDIA
Wszystko zalezy od dyspozycji Giraldo i czy skutecznie bedzie mijal granie Miszy przy siatce...Osobiscie męczyłem sie strasznie ogladajac ten mecz, zwlaszcza przy serwie Zvereva. Licze ze Miszka odpadnie w kolejnej rundzie...
haczyk
Ice Hockey Champion
Meldunek: 07/01/2008
Patrzę, ale oczy bolą oglądając niektórych. Takiemu Magerowi powinni przypierdolić karę za występ. Przyjechał po wpisowe, zero zaangażowania, 53 minuty treningowe na korcie i wylot wieczorem do Włoch.
Ale w Fortunie to kombinuja z kursami, zeby ludzi zachecic do gry na bet w ktorym wczesniej sie machneli...widzialem roszady kursow w meczu Niedowiesow A. (Kaz)-Domingues J. (Por). Najpierw na Dominguesa spadalo sporo a potem nagle na kazacha Akurat wtedy zagralem na Dominga po @2.
Jednak Kavcica w ogole nie ruszam, dzis znowu ma grzac a chlop ma swoje lata nie wykluczone przerwy w rozgrywkach, bo zapowiadaja burze po poludniu. Pozdro!
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Doradzi ktoś jak wyłączyć głos na flashscore na telefonie? Na komputerze wiem jak to zrobić, a telefonie nie widzę symbolu głośnika. Gdyby był ktoś tak uprzejmy i podpowiedział