Jutro rano wielkie sportowe emocje. Myśle że pojedynek Polaków z Rosjanami to niesamowite wydarzenie którego kibic jak i typer nie powinien przegapić:) Forma Polaków wiadomo jaka jest. Drużyna nie straciła dotąd seta na tych mistrzostwach. Ich bilans to 21:0 Mimo że przeciwnicy byli nie najwyższej klasy takie osiągnięcie musi budzić respekt nawet przed Rosjanami. Warto zwrócić uwagę na statystyki w których niesamowicie wyróżniają sie w ataku Wlazły z Świderskim.Obaj zawodnicy są w kapitalnej nie boję sie powiedzieć w życiowej formie. Potrafią kończyć bardzo trudne ataki a ich skuteczność osiąga w meczach nie rzadko 75% Na rozegraniu Zagumny, także w świetnej dyspozycji, libero Gacek, który czasem ma problemy w przyjęciu ale w obronie jest bardzo dobry. Dobrze że nie ma Ignaczaka, niech chłopak troche rozumu nabierze w domciu. Nie można zapomnieć o Plińskim, Winiarskim i Kadziewiczu którzy też grają to co od nich sie wymaga. Naprzeciwko drużyna Rosji z którymi zawsze grało się nam bardzo ciężko.Dyscyplina to największy atut Rosjan. O ile formą na tych mistrzostwach nie zachwycają to zawsze są groźni. Na rozegraniu młody utalentowany zawodnik jednak z małym doświadczeniem i słabą psychiką. To napewno atut dla nas.
Mecz z podtekstami: Putin napewno kazał im wygrać za wszelką cenę, wiadomo co sie dzieje w stosunkach polsko-rosyjskich to będzie wojna i obyśmy wyszli z niej zwycięsko tak jak przed wielu laty zdobywając upragnione mistrzostwo globu. Analizowałem ten mecz pod wieloma względami i wychodza mi szanse poł na poł nie adekwatne do kursu który na Polske oscyluje w granicach @2.30. Ja to biore z pocałowaniem ręki i za średnią stawke gram. A jutro rano ogronme emocje:) Nie wyobrażam sobie żeby ktoś tego nie oglądał. To tak jakby mieć możliwość oglądać bitwe Warszawską a nie mieć ochoty. Do 7 rano:)
Polska-Rosja 1 2.3 stawka:300zł
Kurs leci w dół na Polsce:D dużo patriotów ale myśle że i realistów a nie pesymistów:) nic tylko grać. Na podbicie kursu Serbie można z Japonią:)