A kogo Myślicie Glik opierdalał po meczu z Łotwą w wywiadzie.Właśnie Szymanskiego
serio? Za gre? Dla mnie ewidentnie jedyny co szarpal cos tam
za nieodpowiedzialne zagrania
masakra, to powinien wg niego tylko przyjac i oddac do najblizszego. Chyba dobrze ze zawodnik jest troche kreatywny. Jak by to robil pod swoim polem karnym to moglbym zrozumiec. Osobiscie nie zauwazylem czegos takoego
jeszcze jedno dwa zgrupowania u Brzęczka i ustawią młodego do pionu - będzie podawał jedynie do boku albo do tyłu i wszystko wróci do normy
dla mnie Szymański wczoraj na wielki plus - chciał się pokazać z dobrej strony i zagrał całkiem dobre zawody
w Rosji też się wyróżnia(choć tam nie ma za bardzo z kim grać bo skład węgla i papy, więc wyniki zespołu siłą rzeczy dramatyczne) i jak tak dalej pójdzie to najbliższe okienko, może dwa i transfer za kilkadziesiąt mln do jakiegoś porządnego klubu
Tu sie Pacyf zgodze. Na Widzew przyjechalo Nefczi Baku, poklepali sobie 8: 0 i na piwko na Piotryne, a kurw... teeaz meczenie z Lotwa, czy odnosnie kl7bowej pilki z Dundelazami czy innymi wynalazkami. Tez troche jacze jak stara baba, ale znow mozna nap9sac" kiedys to bylo" Pieter. Jak z t7ch memow
jeszcze jedno dwa zgrupowania u Brzęczka i ustawią młodego do pionu - będzie podawał jedynie do boku albo do tyłu i wszystko wróci do normy
dla mnie Szymański wczoraj na wielki plus - chciał się pokazać z dobrej strony i zagrał całkiem dobre zawody
w Rosji też się wyróżnia(choć tam nie ma za bardzo z kim grać bo skład węgla i papy, więc wyniki zespołu siłą rzeczy dramatyczne) i jak tak dalej pójdzie to najbliższe okienko, może dwa i transfer za kilkadziesiąt mln do jakiegoś porządnego klubu
i tu sie robi ta roznica, taki Klopp bo takim meczu podszedl by, podziekowal i przytulil misia z Szymim, a tu pretensje" starej gwardi" bo ich przycmil .