Ach co ta Liga Mistrzów robi z tym tematem

1.00
Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers Nie wiem dlaczego , ale strasznie kusi mnie zagranie dzisiaj na Toronto. W Cleveland od 3 meczów nie gra Hughes, a zastępujący go Snow, czy Jones nie przekonuja mnie co do swojej gry. W poprzednim sezonie jak Lary załapał kontuzje Cleveland miało bardzo wiele problemów w załataniu " dziury " po nim , często bywało tak , że 3 zawodników potrafiło rzucić przez cały mecz ( Jones, Snow, Murray ) mniej punktów niż sam Hughes. Moim zdaniem traciłą też na tym obrona. Co prawda Cleveland wzmocinilo się w tym sezonie doświadczonym obrońcą jakim jest David West ( wcześniej Rockets ).
W Toronto w miare oczekiwań zaczyna grać Garbajosa, martwi mnie posadzenie na ławce rezerwowych Mo-Petego ( Morisa Petersona). Jeśli graczą z Toronto uda się powstrzymać lub w małym stopniu ograniczyc ''King '' Jamesa, to może być ciekawie , nie wierze w to, aby ciężar gry wziął na siebie " Drewniak " Ilgauskas, Gooden będzie miał ciężkie zadanie jeśli chodzi o walke pod tablicami z dynamicznym Boshem.
Jak dla mnie handi + 3 na Raptors brzmi świetnie.

1:30
San Antonio Spurs vs Miami Heat Hala At&T Center ( wcześniej ABC Center ) była od zawsze twierdzą ciężką do zdobycia. Handi ( -10 ) jest jak dla mnie bardzo prawdopodobne do osiągnięcia. Obecnie w zespole Miami ( tak jak przez cały czas ) gra tylk jeden zawodnik Wade, natomiast Spurs to drużyna posiadająca bardzo długą ławke rezerwoych, już w tym sezonie gracze rezerwowi wypadli lepiej niż pierwszo piatkowi , było to bodajrze w spotkaniu przeciwko Portland. Miami obecnie ( z Shaqiem i bez niego ) prezentuje totalną kaszane, nawet trener Pat Riley był ostatnio tak zdegustowany grą swoich graczy, że " poddał się " w meczu przeciwko New Orleans.

3:00
Phoenix Suns - New Orleans Hornets Bardzo ciekawy i wyrównany pojedynek. Po jednej stronie stanie Stev Nash ( dwukrotny laureat MVP i bardzo doświadczony gracz ) , a po drugiej Chris Paul ( zdobywca nagrody Rookie of the Year, i młody głodny sukcesu zawodnik

). Składy druzyn są bardzo wyrównane, obie drużyny posiadają szerokie ławki. Tylko, że obecnie są dwie różnice : Phoenix jest w lekkim dołku , natomiast " Szerszenie " na fali seria 4 W z rzędu. Jak dla mnie handi + 9.5 na New Orlean to lekkie nieporozumienie ( hyba , że o czymś nie wiem, wiem natomiast o kontuzji Westa, ale czy jest coś jeszcze ?? )

4:30
Los Angeles Clippers - Seattle SuperSonics Do zagrania handi - 5.5 na Clippers przekonuje mnie ich seria wygranych w Steples Center , która wynosi 6 W z rzędu. Po wczorajszej przegranej z Lakersami , Clippersi mają okazje wrócić na serie wygranych , ich dzisiejszy rywal nie jest zbyt wymagający. Wczesniejsze mecze pomiędzy tymi drużynami pokazują, że gracze z L.A wygrywali większą różnicą punktów niż 5,5..
W.w mecze zagrym w jakiś rozpisie lub jako single jeszcze dokładnie nie wiem, a o to stawkowanie do nich :
Toronto + 3 4/10
San Antonio -10 8/10
New Orleans +9.5 7/10
Clippersi - 5.5 5/10
Czekam na wasze opinie dzisiaj tyle meczy, że można " przebierać " jak się tylko chce

Zastanawiam się nad overem w meczu Detroit Pistons vs Atlanta Hawks , ale wszyskie znaki na niebie wskazują na under. Detroit w tym seznie już nie skupia sie tak na obronie jak kiedyś, a gracze Hawks potrafią rzucić 100 pkt w meczu linia na to spotkanie według mnie jat ustawiona bardzo nisko 187.5 pkt. Ale z drugiej strony :
* Under is 14-2 in DET last 16 vs. NBA Southeast.
* Under is 18-4 in DET last 22 overall.
* Under is 12-3 in DET last 15 games as a favorite.
* Under is 7-2-1 in ATL last 10 vs. NBA Central.
* ATL are 6-2 ATS in their last 8 vs. NBA Central.