też owszem trochę pieniądze ale zauważcie że często zdobyte z hazardu rozchodzą się dość szybko
dlatego lepiej na nie zapracować i wtedy je się jakoś ceni
akagi gdzie polecałbyś zrobić inwestycję w Warszawie? znasz może jakąś tanią dzielnicę względem popytu czy deweloperzy znają lepiej rynek i równają cenę w okolicach gdzie taki popyt się znajduje?
No takie babunie zbirajo piniondze cale zycie a potem nawet nie spisza testamentu i piniondze ido sie yebac. Co taka babina ma z tego, ze zbierala cale zycie i poszla do piachu?
Nie wiem, moze mysle inaczej niz wiekszosc polskiej spolecznosci ale najwazniejsze jest to, ze mysle po swojemu i wyjebane mam w zdanie innych
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: OuLuBack
No takie babunie zbirajo piniondze cale zycie a potem nawet nie spisza testamentu i piniondze ido sie yebac. Co taka babina ma z tego, ze zbierala cale zycie i poszla do piachu?
Nie wiem, moze mysle inaczej niz wiekszosc polskiej spolecznosci ale najwazniejsze jest to, ze mysle po swojemu i wyjebane mam w zdanie innych
babunie najczęściej zbierają na dzieci/wnuków, a jeśli nie to też trzeba zrozumieć. Często tacy ludzie wychowani w innych czasach i nie mają tak naprawdę innych potrzeb niż podstawowe i mało kosztowne, więc po prostu nie wydają ale niekoniecznie z chęci oszczędzania.