A pamietasz spotkanie tydzień wcześniej transmistowane w tvp 1/2 finalu PP? Uszkodzony Ratajczyk, uszkodzony (na cztery miesiące) Mandziejewicz. Pózniej mecz w Warszawie po 10 minutach z boiska schodzi Zieliński (połamane żebra) reszte na filmie powyzej widac.
co to za jazda przeciez to ludzki bład decyzja w ułamek sekundy
sedzia nie ma 10 powtórek jak my przed tv
watpie zeby w 2015 roku sedzia na szczeblu extraklasy celowo zrobił jakis wałek
szanujmy sie
tylko dodatkowy sedzia nie za bramkami a przed tv kilka sekund i nie ma problemu
i sedzia boczny z nadwaga, ktory zdaje egzamin uprawniajacy go do sedziowania w meczach za trzecim razem, na "indywidualnym egzaminie". i to ten sedzia zdecydowal o tym karnym pozdro dla myslacych
Dzwoni telefon do Kancelarii Prezydenta: - Z prezydentem Komorowskim poproszę. - Ale Komorowski nie jest już prezydentem. Po chwili telefon dzwoni drugi raz. - Z prezydentem Komorowskim poproszę! - Mówiłem Panu, Komorowski już nie jest prezydentem! Telefon znowu dzwoni. - Z prezydentem Komorowskim poproszę! - Czy Pan nie rozumie, że Komorowski już nie jest prezydentem?! - Wiem, wiem, ale uwielbiam tego słuchać.
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
Originally Posted By: Poljot
Dzwoni telefon do Kancelarii Prezydenta: - Z prezydentem Komorowskim poproszę. - Ale Komorowski nie jest już prezydentem. Po chwili telefon dzwoni drugi raz. - Z prezydentem Komorowskim poproszę! - Mówiłem Panu, Komorowski już nie jest prezydentem! Telefon znowu dzwoni. - Z prezydentem Komorowskim poproszę! - Czy Pan nie rozumie, że Komorowski już nie jest prezydentem?! - Wiem, wiem, ale uwielbiam tego słuchać.