wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
UWAGA FRAJERZY WAŻNY KOMUNIKAT
Gdzie są pięniądze za las ? Lista uczestników: 1.Akhu 2.BUKO69 3.Fechu 4.kemp prolongata 5.Kura 6.pacyfista 7.Łajt_star 8.blacky 9.cigar 10.haczyk 11.muchinio 12.TEO prolongata 13.Vincent - prolongata 14.DePito 15.ANZELMO 16.alfa 17.poozon 18.quincy 19.Irek - hajs wyłożył a się nie zapisał jeszcze
Pogrubieni nie zostali potwierdzeni z wpisowym, pewnie dużo wpłat dzisiaj dojdzie jeszcze ale sklerotyków nie uznajemy. Ktoś potrzebuje trochę więcej czasu albo wyśle dzisiaj ale za późno żeby fechu zaksięgował przed weekendem PROSZE O WPIS TUTAJ
wHiTe_StAr
Fundator
no nie, następny... Ludziska to w waszym interesie jest uiścić wpisowe ! Fechu nie ma obowiązku czytać wszystkiego od deski do deski i szukać kto poprosił o nr konta a kto nie poprosił. Ułatwię leniuchom zadanie: KLIKNIJ TU CO BY WYSŁAĆ PRIVA DO FECHA
wHiTe_StAr
Fundator
I tak tez bedzie w typerze !
UWAGA FRAJERZY ! MAŁO WAŻNYCH KOMUNIKATÓW ? TO MAM KOLEJNY Z racji tego ze moja propozycja podziału puli uwzględnia wynik za najlepszą kolejką to przydałoby się ustalić w miarę szybko podział puli: Na razie wygrywa moja opcja 60-20-20 z przewagą jednego głosu (mojego) nad resztą. Głosujemy do końca dnia !