Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Na koloniach goliłem wszystkich łącznie z trenerem Chwyt europejski płytki i gleboki, chiński tradycyjny, japoński i koreański mam opracowany do perfekcji Teraz trenuje uchwyt piórkowy i Seemillera
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: Warren
Na koloniach goliłem wszystkich łącznie z trenerem Chwyt europejski płytki i gleboki, chiński tradycyjny, japoński i koreański mam opracowany do perfekcji Teraz trenuje uchwyt piórkowy i Seemillera
Ja prdl na co ja trafiłem w necie. Babka codziennie filmiki nagrywa o jakichś talizmanach i mocach z kosmosu a polubień stronki ma kilkadziesiąt koła. Skąd ona tylu fanów wzięła.
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Biczu jednak co firma Bose że sobą prezentuje to jest klasa. Bez żadnych papierów przyjęli głośnik na gwarancję (parę razy upadł jak to na budowie) i było słychać trzaski i inne zniekształcenia. Wysyłka na ich koszt , przesyłka też. W prawdzie zajęło im to ponad miesiąc, ale właśnie dostałem maila że już jedzie zapakowany.
Ja prdl na co ja trafiłem w necie. Babka codziennie filmiki nagrywa o jakichś talizmanach i mocach z kosmosu a polubień stronki ma kilkadziesiąt koła. Skąd ona tylu fanów wzięła.
Na 13:55 ten mięśniak z filmiku krytykuje hejterkę (coś komentowała, że są naciągaczami) i mówi, że wlazła jakaś małpa i nie ma kto jest jej ten tego i wysysa energię z ludzi
Myślałem, że czasy czarodzieja Macieja i jemu podobnych już minęły bezpowrotnie a interes ma się nadal dobrze a odbiorcy to młodzi ludzie. Ale może coś w tym jest i ludzie w to wierzą, ja jakoś tego nie czuje.