Mnie się wydaje że mu się nie chcialo , jakby mu się chciało to by i 5 fauli znalazł
A mnie to nie interesuje, że mu się nie chciało, jak mu się miało chcieć.. niech oddaje kasę inwestorom!! A nie tylko tamtej nosi, żeby kolejną dietę za 1000 ełro miesięcznie, do tej swojej firmy wprowadzała, o!!! Nie interesuje mnie to.
Ostatnio był tytuł artykułu na onecie, że Anna ma buty za 2500 zł. Ale nie klikałem, więc nie potwierdzam.
Mnie się wydaje że mu się nie chcialo , jakby mu się chciało to by i 5 fauli znalazł
A mnie to nie interesuje, że mu się nie chciało, jak mu się miało chcieć.. niech oddaje kasę inwestorom!! A nie tylko tamtej nosi, żeby kolejną dietę za 1000 ełro miesięcznie, do tej swojej firmy wprowadzała, o!!! Nie interesuje mnie to.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: TEO
Originally Posted By: burbon
Lewy się skończył..jak można przez 90 minut nie poszukać faulu na sobie.. Gryzoń 5, Leszek 4..
Pewnie że się skończył. Strzelił tylko jedna bramkę. A Rosołek trzy.
O!! Dzisiaj można też zerknąć na drużynę, której jeszcze nie ma w notesie, ale jak przegra drugi mecz z rzędu, to tam trafi..Molde. Poza tym powini postrzelać w Sundsvall