Nieźle, zawiesili mi możliwość typowania w jednym buku. Czekając na korektę wyniku zdarzenia na czacie, w międzyczasie zapytano mnie czy mam satysfakcję z gry i tego typu pytania, napisałem że nie i o oddawaniu pieniążków. I mi tera napisali, że analizując moje odpowiedzi zalecają przerwę i na razie nie mogę typować. Tylko, że jest wiele buków na rynku.
który buk taki troskliwy
Powinien trafić na szczyt wg kryterium dbałości o klienta
Nieźle, zawiesili mi możliwość typowania w jednym buku. Czekając na korektę wyniku zdarzenia na czacie, w międzyczasie zapytano mnie czy mam satysfakcję z gry i tego typu pytania, napisałem że nie i o oddawaniu pieniążków. I mi tera napisali, że analizując moje odpowiedzi zalecają przerwę i na razie nie mogę typować. Tylko, że jest wiele buków na rynku.
który buk taki troskliwy
Bets*** Zdziwiłem się bo jak się przegrywa to nikt się nie martwi. W końcu z tego żyją. A jak minimalny sygnał od gracza, że gra to zło to już reagują. Chyba jakieś wytyczne mają w takim bezpośrednim kontakcie.
Chcę tam zagrać strzały Lukaku ov 2,5 i nie mogę na razie. A niedawno pytali czy chcę kontynuować grę i jednocześnie jak się czuję z graniem. To napisałem szczerze, że nie lubię typować, ale chcę dalej grać może odblokują.
erytrejska wyrocznia napisała mi właśnie, że psg bierze LM. Argumentując, że nigdy jeszcze nie wygrali, mają dobrych grajków jak neymar mbape, a bayern slabo zagral z lyon
erytrejska wyrocznia napisała mi właśnie, że psg bierze LM. Argumentując, że nigdy jeszcze nie wygrali, mają dobrych grajków jak neymar mbape, a bayern slabo zagral z lyon