Ta bo jak prawie 38 letni Fabio z Genui strzela to jest bieganie po pokoju, jak Buffon wychodzi na boisko, doświadczenie, młodzi mają się od kogo uczyć, jak strzela Ibra co samego Isco robi w klatce to emeryt. Wilki ...
Ta bo jak prawie 38 letni Fabio z Genui strzela to jest bieganie po pokoju, jak Buffon wychodzi na boisko, doświadczenie, młodzi mają się od kogo uczyć, jak strzela Ibra co samego Isco robi w klatce to emeryt. Wilki ...
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
moja teoria jest taka że kluczem do tego słabo napompowanego balona są personalia, już pal licho Ibrę ale jak się przejedzie pozycję po pozycji z takim Interem + ławka to marnie by to wyglądało
moja teoria jest taka że kluczem do tego słabo napompowanego balona są personalia, już pal licho Ibrę ale jak się przejedzie pozycję po pozycji z takim Interem + ławka to marnie by to wyglądało
Może, tylko te nazwiska to raczej na tu i teraz. Mam wrażenie, że w Interze poszli all-in w tym sezonie. Awans do LM i ugranie czegoś w Lidze Europy
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
no na tu i teraz, ale ja też mówię o tu i teraz. Dopiero początek, ale biorąc pod uwagę obecne warunki sezonowe z napompowanym terminarzem i patrząc co wyrabia Juventus, to będzie naprawdę ciekawie.