Aczkolwiek ja osobiście wolałbym wziac ten hajs i przeznaczyc go zgodnie ze swoim pomysłem dla potrzebujących niż pozwolić żeby to się rozdzieliło na resztę grajków i ich firmy. No ale rozumiem że Kazik niespecjalnie chce wyciągać rękę po pieniądze do rządzących
Dziennikarz z Krakowa poświęcił na temat chyba cały dzień
Aczkolwiek ja osobiście wolałbym wziac ten hajs i przeznaczyc go zgodnie ze swoim pomysłem dla potrzebujących niż pozwolić żeby to się rozdzieliło na resztę grajków i ich firmy. No ale rozumiem że Kazik niespecjalnie chce wyciągać rękę po pieniądze do rządzących
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: VVega
Originally Posted By: Kura
Originally Posted By: VVega
Originally Posted By: wHiTe_StAr
Biczyk wychodzisz na pole czy siedzisz na kwaterze ?
siedzę na kwadracie znajomi robią zakupu i wyrzucają nam śmieci milicja raz dzwoniła sprawdzić gdzie jesteśmy
a jak się czujesz?
kumpel w robocie miał korona - wcześniej wysportowany silny facet w wieku 35 lat a teraz jak wchodzi na III piętro do swojego mieszkania to musi robi trzy przystanki na odpoczynek