burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: TEO
Burbon nie jest Ci smutno że Cię Akhu w konkursie pominął?
Trochę tak, ale cóż..lata idą, więc do miana "wiecznego rezerwowego", trzeba sie przyzwyczaić.. A widziałeś ile Ci punktów w typerze najebałem ? Jestem niczym Ibra czy Jurek Dudek
Burbon nie jest Ci smutno że Cię Akhu w konkursie pominął?
Trochę tak, ale cóż..lata idą, więc do miana "wiecznego rezerwowego", trzeba sie przyzwyczaić.. A widziałeś ile Ci punktów w typerze najebałem ? Jestem niczym Ibra czy Jurek Dudek
burbon jak przejdę do następnej i trafię na bukmę, to chętnie bym odpoczął i wpuścił rezerwowego
Proszę się grzecznie od mojego rezerwowego odczepić. Jak uda się przejść Kretola i pójdę w morze to puszczam rezerwowego jak pitbulla na Haczyka lub Irka
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: wHiTe_StAr
burbon jak przejdę do następnej i trafię na bukmę, to chętnie bym odpoczął i wpuścił rezerwowego
Proszę się grzecznie od mojego rezerwowego odczepić. Jak uda się przejść Kretola i pójdę w morze to puszczam rezerwowego jak pitbulla na Haczyka lub Irka
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: wHiTe_StAr
a jak to przepraszam, myślałem że on taki ogólny rezerwowy Znajdę sobie swojego