Spoko. Później przeczytam. Pisząc post zastanawiałem się czy nie przemawia przeze mnie frustracja bukmacherska ale serio nic tam nie było takiego żeby robił różnicę ten grajek, przynajmniej na filmiku. Ale może i dobry jest.
Spoko. Później przeczytam. Pisząc post zastanawiałem się czy nie przemawia przeze mnie frustracja bukmacherska ale serio nic tam nie było takiego żeby robił różnicę ten grajek, przynajmniej na filmiku. Ale może i dobry jest.
Łukasz zgadzam się na tym filmie nie ma żadnych fajerwerków. Bardziej chciałem go wrzucić w formie ciekawostki. Gdyby Bitok był jakimś mega kocurem, to nie przychodziłby do Polski. Jak na nasze warunki, na papierze uważam, że to może być ciekawy transfer. 20 lat - 58 meczów w piłce seniorskiej na Białorusi (8 bramek i 8 asyst jako lewy obrońca), 3 mecze w reprezentacji młodzieżowej Nigerii. Jak będzie to się okaże, nie takie gwiazdy przepadały w Białymstoku.
Oki. Mogli trochę lepiej po prostu ten filmik zmontować, pokazać choćby jakiś drybling czy dynamiczne wejście po skrzydle. Ale niech mu się wiedzie, Jadze zawsze dobrze życzymy
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Mnie bardziej chodzi że nawet jakby mi filmik dali taki że bym do kibla musiał gonić, to i tak to nie ma znaczenia. Jak gościa nie znam ( a tych przychodzących do polskiej ligi raczej się nie zna) to żadne filmiki ani napakowane CV nie zrobi na mnie kompletnie żadnego wrażenia.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Jak Irek, dojdzie do tego jaki transfer zrobiłem, to kurwa pęknie ze smiechu.. Okularów nie założyłem, ten czerwony, drugi też..zmieniłem jednego na białego..
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: Lukasz111
Oki. Mogli trochę lepiej po prostu ten filmik zmontować, pokazać choćby jakiś drybling czy dynamiczne wejście po skrzydle. Ale niech mu się wiedzie, Jadze zawsze dobrze życzymy