to na co patrzysz w tym przypadku bo chyba nie na formę obu drużyn
Zależy w jakiej perspektywie patrzeć na formę. Dopiero co był mecz w Poznaniu i wszyscy piali z zachwytu jaka to forma Legii i w jakich rozmiarach rozwalą Lecha. Mieli formę dłuższy okres. Nie wierzę, że nagle taki zjazd, 2 mecze gorsze to za mało żeby mówić o jakimś kryzysie. Dużo nie trzeba w tej lidze a Legia ma dodatkowo jakość. I trzeba mistrza przypięczetować bo wilki czekają z tyłu. Kurs też ok.
Sprawdź sobie po fakcie ile z tych trzech z jednym błędem masz?..
W normalnych warunkach z tych trzech tripli poszłoby 5 dubli (jako 10ty mecz CFC) i wtedy by to dobrze wyglądało. Ominięcie podatku w złodziejskich rodzimych bukach. Triple ciężko trafić, wiadomo.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Jose Mourinho lost his job because he stood up to Levy against the European Super League. I find it very interesting that his integrity is taken for his weakness.
Atalanta, Sassuolo i Hellas Verona wystosowały pismo do zarządu ligi o usunięcie z rozgrywek Juventusu, Milanu i Interu wobec ich przystąpienia do Superligi.
Warren
Dr. Watson
a czy dla nas "uzależnionych hazardzistów" Superliga nie byłaby kolejną szansą na topienie forsy ? albo dla optymistów szansą na większe golenie buka psa ?
Warren
Dr. Watson
Nie jestem ekspertem. Jednak Gdyby spytano mnie jako eksperta, co sadze o superlidze, to powiedziałbym, że nie jestem w stanie się wypowiedz, gdyż jak już wspomniałem, nie jestem ekspertem.