#762928 - 03/12/2006 12:59
Re: POLSKA W FINALE MISTRZOSTW ŚWIATA
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Quote:
Wygrał lepszy, a szkoda.
W poprzednich meczach Polaków też wygrywał lepszy. Tak to już jest - nie wszystko można wygrać. Awansowaliśmy do ścisłej czołówki na świecie, ale żeby być najlepszymi jeszcze dużo brakuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#762931 - 03/12/2006 13:20
|
veteran
Meldunek: 06/11/2006
|
Quote:
nie interesuje się za bardzo siatkówką ale komentatorzy mówią ze przegraliśmy z najlepszą drużyną w historii . Sukces jest wspaniały i piękna jest jego dedykacja dla Gołasia.
WSPANIAŁY SUKCES !!
I WSPANIAŁY GEST!! "DLA GOŁASIA"
|
Do góry
|
|
|
|
#762934 - 03/12/2006 13:52
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Dziś zdecydowanie najsałbszy mecz Naszych Orłów na tym turnieju, ale zmęczenie zrobiło swoje, gdyby zagrali tak jak z Ruskimi 3 ostatnie sety i tak jak z Serbami to oglądalibyśmy tie break, w 2 secie było już blisko 20-18 prowadziliśmy,ale Brazylia to Brazylia Mamy Srebro !!!!  I tylko to się liczy Guma najlepszym rozgrywajćym świata  Wlazły nominowany do MVP MIstrzostw  Piękne chwile dla Polski, polskiej siatkówki, brak mi słów  Dziękuje "chłopcy" 
|
Do góry
|
|
|
|
#762935 - 03/12/2006 15:03
|
Impossible is nothing
Meldunek: 02/10/2005
|
Quote:
Dziś zdecydowanie najsałbszy mecz Naszych Orłów na tym turnieju, ale zmęczenie zrobiło swoje, gdyby zagrali tak jak z Ruskimi 3 ostatnie sety i tak jak z Serbami to oglądalibyśmy tie break, w 2 secie było już blisko 20-18 prowadziliśmy,ale Brazylia to Brazylia
Mamy Srebro !!!! 
I tylko to się liczy
Guma najlepszym rozgrywajćym świata 
Wlazły nominowany do MVP MIstrzostw 
Piękne chwile dla Polski, polskiej siatkówki, brak mi słów 
Dziękuje "chłopcy"
Pięknie powiedziane i wystarczy tylko podpisać się pod tymi słowami 
|
Do góry
|
|
|
|
#762936 - 03/12/2006 15:09
Re: POLSKA PRAWIE JAK MISTRZ:(((
|
newbie
Meldunek: 01/12/2006
|
Quote:
Niestety skompromitowalismy sie totalnie w finale, mecz oddany bez walki, polożyli się a Brazylia ich rozjechała. W sporcie licza się tylko zwyciezcy i to o Brazyli każdy będzie pamietał!!!! w Polsce będziemy pamietac, bo my lubimy przegranych od dawna wmawiali nam ze 3 miejsce pilkarzy to np. sukces na mistrzostawa swiata w pilce, albo medale na olipmiadzie w rosji gdzie praktycznie swiatowa czołówka nie pojechała w ramach protestu i wygrywanie wtedy było jak z 3 liga, ale u nas zawsze chyba tak będzie ze będziemy się cieszyc z przegranych, a może z proawie najlepszych:(( Nie mamy mentalności zwyciezców jak rosjanie czy amerykanie, dla nich liczy sie tylko wygrana, kazde inne miejsce to porazka!!! Ide sie upic ze wstydu, szkoda ze oddalismy mecz bez walki. Oczywiscie podziekowania za 10 zwyciestw z rzedu, ale za ostatni mecz
pełna racja, prawie jak mistrzowie 
|
Do góry
|
|
|
|
#762937 - 03/12/2006 17:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2005
|
Quote:
Quote:
Niestety skompromitowalismy sie totalnie w finale, mecz oddany bez walki, polożyli się a Brazylia ich rozjechała. W sporcie licza się tylko zwyciezcy i to o Brazyli każdy będzie pamietał!!!! w Polsce będziemy pamietac, bo my lubimy przegranych od dawna wmawiali nam ze 3 miejsce pilkarzy to np. sukces na mistrzostawa swiata w pilce, albo medale na olipmiadzie w rosji gdzie praktycznie swiatowa czołówka nie pojechała w ramach protestu i wygrywanie wtedy było jak z 3 liga, ale u nas zawsze chyba tak będzie ze będziemy się cieszyc z przegranych, a może z proawie najlepszych:(( Nie mamy mentalności zwyciezców jak rosjanie czy amerykanie, dla nich liczy sie tylko wygrana, kazde inne miejsce to porazka!!! Ide sie upic ze wstydu, szkoda ze oddalismy mecz bez walki. Oczywiscie podziekowania za 10 zwyciestw z rzedu, ale za ostatni mecz
pełna racja, prawie jak mistrzowie
i to jest 100% polskie podejscie, ale moze kiedys sie z tego wyleczycie (moze jak wydoroslejecie )
|
Do góry
|
|
|
|
#762938 - 03/12/2006 18:44
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Gratulacje za srebrny medal. Mimo to czuje pewnien niedosyt  Brazylia to jednak potega, tu nawet nie chodzi o te 0-3, czy lanie w 1 secie(bo Serbowie tez tak dostali) Szkoda takich bledow, chyba jednak psycha nie wytrzymala. Graty panowie 
|
Do góry
|
|
|
|
#762939 - 03/12/2006 20:17
|
member
Meldunek: 06/03/2006
|
a pamietam jak 3-4 lata temu ogralismy brazylie 3-0  w lidze swiatowej i to w recife, w brazylii.Mose smiało powiedziec , ze wtedy ich zdeklasowalismy szkoda 
|
Do góry
|
|
|
|
#762940 - 03/12/2006 20:23
POLSKA !! Jestem Polakiem !! Brawo Orły !!
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Po prostu żygać mi się chce na ludzi takich jak germanek czy denek. To przecież frajerzy a nie patrioci... troche szacunku dla Ziemi która wydała Cię na świat  2. miejsce to porażka? Położyli się na parkiecie? Chyba dwa mecze różne oglądaliśmy. Powinieneś w ryj od ojca dostać za takie poglądy ćwoku.  przepraszam za reakcje.
|
Do góry
|
|
|
|
#762941 - 03/12/2006 20:39
Re: POLSKA !! Jestem Polakiem !! Brawo Orły !!
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Quote:
Po prostu żygać mi się chce na ludzi takich jak germanek czy denek. To przecież frajerzy a nie patrioci... troche szacunku dla Ziemi która wydała Cię na świat 2. miejsce to porażka? Położyli się na parkiecie? Chyba dwa mecze różne oglądaliśmy. Powinieneś w ryj od ojca dostać za takie poglądy ćwoku.

przepraszam za reakcje.
Obiema ręcamy i nogamy się podpisuję pod tym, co napisał Bursztyk 
|
Do góry
|
|
|
|
#762943 - 03/12/2006 21:06
|
newbie
Meldunek: 01/12/2006
|
Quote:
Po prostu żygać mi się chce na ludzi takich jak germanek czy denek. To przecież frajerzy a nie patrioci... troche szacunku dla Ziemi która wydała Cię na świat 2. miejsce to porażka? Położyli się na parkiecie? Chyba dwa mecze różne oglądaliśmy. Powinieneś w ryj od ojca dostać za takie poglądy ćwoku.

przepraszam za reakcje.
OSTRZEZENIE
|
Do góry
|
|
|
|
#762944 - 03/12/2006 21:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:

przepraszam za reakcje.
Jesli chodzi o mecz z Brazylia to gralismy tragicznie, bez wiary poprostu zal. Ale cieszmy sie ze srebrego medalu bo to i tak wielki sukces dla calej polskiej siatkowki!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|