Strona 1 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Opcje tematu
#769211 - 04/12/2006 21:24 Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Afera wokół ‘ustawionego’ meczu Koln a łże-elity mecz.pl

Jak wszyscy wiecie dzisiaj ladny chrzan dzisiaj wyszedl z niby ustawionym meczem FC Koln który mieli na 100% wygrac gospodarze – od rana szla fama na forum i trabienie o ustawce.
Pojawil się na forum niejaki ‘sportowiec’ który pisal ze dzis ‘promocyjnie’ daje ludziom typ – wygrana Koln ale potem będzie pobieral oplaty za typy. Koln mialo być easy megasuperhiperizzi ustawiony mecz – normalnie bym to zignorowal i puscil plazem ale paru znajomych napisalo do mnie na gg co jest grane.
Wszyscy zauwazyli jak jeden maz nadzwyczajna aktywnosc Vendetty w tym temacie, sugerujac mi ze Vendetta i sportowiec to ta sama osoba – jak on pisal
CYTAT
hmm od popoluddnia dostalem kilkadziesiat priv'ów z tym samym pytanien... nie chce mi sie odpisywac kazdemu z osobna a ze prosilem o niezasmeicanie tematu i ze bede odpowiadal na wszystkie pytania na priv i ku mojemu zdzwieniu nikt mi sie nie wpisuje to postanowilem ze bede slowny i postanowilem ze tu napisze odpowiedz ktorą kazdy bedzie mogl sobie przeczytac.Troche lamie zasady bo nie powinienem takich inf. podawac do uzytku publicznego no ale zrobie to dla Was

Napisze tylko tak:
- nie znam tego sportowca - nie wiem kto to jest
- nic nigdy nie jest pewne na 100%
- ja tez dostalem info(juz wczoraj) ze koln ma wygrac od pewnej osoby bo chyba zauwazyles ze pilki nie gram zbyt czesto(sam bym tego nie wysmyslil )W bukmacherce bardzo wazne sa kontakty i ja mam kilku znajomych od ktorych co jakis czas dostaje jakies "cynki" ktore bardzo czesto sa trafne ale niestety nie w 100% dlatego nie gram dzis za 10 tys tylko trzymam sie swojego stylu gry >Osoby od ktrych dostaje te typy to np Wopa z Moskwy ale mam tez znajomych w Niemczech , Austrii i Francji.Wiem ze niektore z tych osób sprzedają typy i wcale im sie nie dziwie , sam mialem epizod w ktorym "pomagalem" pomnozyc kapital pewnej starannie wyselekcjonowanej grupie osob.
Mozliwe ze ten sportowiec kupuje od kogos typy i wrzucil tu jeden na forum zeby podawac je dalej i zeby zwrocilo mu sie za abonament ktory czesto wynosi kilka tysiecy zlotych W kazdym razie jestem pewien ze gdy osoba ktora dala mu ten typ dowie sie ze podal go na tym forum napewno zakonczy z nim wspolprace Tyle ode mnie.I pamietaj ze nic nie jest pewne na 100% NAwet jesli mecze są "ustawione" cos moze sie zle ulozyc ...W takim ustawionym spotkaniu nigdy nie jest przekupiona cala druzyna tylko niewielka jej czesc ..... czasami tylko sedzia... i rozne czynniki moga wplynac na to ze mecz nie skonczy sie tak jakby sie chcialo...

KONIEC CYTATU

Oczywiście nikt tutaj za reke nikogo nie zlapal bo trudno jest a może i niewykonalne tym niemniej aktywnosc Vendetty była zadziwiajaca. Dodatkowo przyznanie się przez niego ze ,miał epizod w którym pomnazal kapital wyselekcjonej grupie osob’ zapalilo mi się czerwone swiatelko.
Bardzo bym nie chcial żeby nie okazalo się ze jeden z kandydatow do Oskara za debiut roku na mecz. Pl i jeszcze mój niedoszly faworyt o którym miałem bardzo dobra opinie okazal się zwyklym ....(tu musialyby pasc dosadniejsze slowa niż w stosunku do Valerengi)

Wszyscy którzy napisali do mnie na gg zauwazyli usilne przyklaskiwanie przez Vendette sportowcowi i zapewnienia ze on sam to gra – czyzby nie chcialo się ryzykowac autorytetu nicka dla marnych kilku zlotych?
Oto zapis rozmowy sportowca z jednym ze snajomych

ja:

czesc jestem zainteresowany tymi typami i jesli by byly naprawde
trafne to byl bym sklonny zaplacic ale pod warunkami ktore bysmy
ustalili na gg ..... odezwij sie to pogadamy

ON:

moze sie dogadamy, ja za takie informacje place duza kase, a ty mozesz ja oddemnie odkupic za pewna sume ale odrazu mowie ze to nieoferta dla dwuzlotowkowow. ten daje za darmo jako dowod uczciwosci

ja:
wiem ze w takich sprawach to nie za 2zl a o jaki typ ci chodzi jezeli
o Koln to zobaczymy czy jest pewne.a jezeli chodzi o wykupienie czy
tez placenie to sam wiesz ze jedena jaskolka wiosny nieczyni wiec
musze miec jakies zabezpieczenie.odezwij sie na gg to bardziej
pogadamy bo na poczcie to nieomuwimy tego az tak dokladnie.a tak na
marginesie sie spytam ile kosztuje ten abonament
pozdrowionka

ON:

zadan abonament. ja doniczego nikogo niezmuszam. majac takie informacje mozna b dobrze na tym wyjsc. ja place za takie informacje duza kasy, mozesz je odkupic odemnie na wlasny uzyek. wiem ze jeden typ wiosny nie czyni, ale dlatego daje tyn typ bo chce udowodnic moja uczciwosc, a jakby to byl fake to przeciez niema zadnej gwarancji ze to wejdzie
ja(17:46)
ja:

a ile chcesz za jeden typ
ryba (17:47)
ON:

pierwsze dwa za 500zl puzniej 1000zl

kursy minimum 1.9-2.0 ale zdarzaja sie znacznie wieksze,czasami mam info na ht/ft,wtedy czsami ponad 10, ja tego niewymyslam tylko kupuje od pewnych osob nie z polski. jeszcze raz powtarzam do nieczego nikogo neizmuszam. zbieram 10 osob i zamykam liste. wiem ze to duzo ale kto sie orientuje w temacie wie ze to praktycznie nie sa pieniadze

ja:

szczerze mowiac to duzo kasy jak na sam poczatek i wiem ze niezmuszasz
ale raczej nikogo niezachecisz na te typy takim pieniedzmi, musialbym
ich zachecic a np ja w ciemno niewyrzucam pieniedzy.ja szczerze mowiac
wierze w takie serwisy.10osob to cos mi niewydaje sie byc cos
pewnego gdyz od 10 osob mialbys ok 5tys zloty czyli wartosc mojego
samochodu przed tuningiem wiec mozesz wiecej osob zachecic i wiecej
zarobic na forum.podaj wg mnie od 3do 6typow na forum i jak beda
skuteczne to wtedy nawet niech ci placa 250zl ale wiecej zarobisz
(17:47)
on:

cieawe bo ja siedze w tym od dlugiego czasu, i probowalem tez roznych stron itp. i sciema ciezka byla. ja tam sie ciesze z tego co mam. nie jestes zainteresowany to trudno.
on:
nie ty, inny moim zdaniem w porownaniu z tym co place to cena zadna jest

Bardzo tajemnicza przeszlosc Vendetty sklania do zadania kilku niewygodnych pytan mam nadzieje ze moje obawy sa bezpodstawne i sprawa w miare szybko się wyjasni. Skopiowalem rozmowy z czatu w Bwin (zgadnijcie kto tam był i do jakiego wyniku – po czym musial isc ‘na trening ) – kilka osob było to wie co się dzialo
Na razie to tak na goraco sprawa jest rozwojowa wkrotce kolejne posty

Do góry
Bonus: Unibet
#769212 - 04/12/2006 21:27 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
dla mnie temat zbedny...

i po co ? przciez kazdemu zdarzaja sie wtopy, kazdy posiad jakiegos super informacje, itp

niestety tez wtopilem na tym meczu sporo, nie robie z teog tragedii.... oby bylo keidys lepiej

Do góry
#769213 - 04/12/2006 21:28 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2004

Pewka na 100% , jak over Biella - Siena

Do góry
#769214 - 04/12/2006 21:29 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
Sportowiec pojawił się na innym forum pod tym samym nickiem tylko nie wiem czy te same IP , niech jakiś mod sprawdzi IP i da mi znać na priv czy to ten sam ustawkowicz

Do góry
#769215 - 04/12/2006 21:31 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Normalnie temat zbeddny gdyby nie to ze caly dzien 'elity' naganialy stado barankow na jedynke w tym meczu i to nie pierwszy raz juz konczy sie tak jak zwykle. Polecam Rafika 25 - pisal przez kolege ze zagral mecz za 2000 tez byl pewien takze przebywal na czacie Bwin jeszcze przy 0-1 pisal w stylu 'Spokojnie jestem pewien ze Koln wygra, postawilem na to 2000' jak byk widzialem nie tylko ja i inni zreszta mam zapisy z tego czata...
Po czym przy 0-2 co sie okazuje?? Rafik wchodzi na swoj temat i pisze ze zagral za 200 a nie 2000....Czy to wymaga komentarza?
Rozumiem przegrac normalnie ale taka dziecinade robic to nie przystoi chyba elicie jak sadzicie?

Do góry
#769216 - 04/12/2006 21:32 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Mógłbyś wkleić tego czata Bwin? Bo też na nim byłem...

Do góry
#769217 - 04/12/2006 21:32 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
Quote:

Normalnie temat zbeddny gdyby nie to ze caly dzien 'elity' naganialy stado barankow na jedynke w tym meczu i to nie pierwszy raz juz konczy sie tak jak zwykle. Polecam Rafika 25 - pisal przez kolege ze zagral mecz za 2000 tez byl pewien takze przebywal na czacie Bwin jeszcze przy 0-1 pisal w stylu 'Spokojnie jestem pewien ze Koln wygra, postawilem na to 2000' jak byk widzialem nie tylko ja i inni zreszta mam zapisy z tego czata...
Po czym przy 0-2 co sie okazuje?? Rafik wchodzi na swoj temat i pisze ze zagral za 200 a nie 2000....Czy to wymaga komentarza?
Rozumiem przegrac normalnie ale taka dziecinade robic to nie przystoi chyba elicie jak sadzicie?

to racja, zachowanie nie fajne...

ja na pcozatku meczu mowilem ze postawilem poand 1000 zl

coz zyycie

Do góry
#769218 - 04/12/2006 21:32 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Juz sugerowalem Vendeccie na czacie bardzo dziwnie sie tlumaczyl i zeby sprawdzic IP ze to nie on - jaki top problem poprosic jakiegos znajomego neostradowicza zeby zamiescil wiadomosc i samemu sie nie brudzic? Zreszta to nie sprawa kryminalna zeby sledzic wszystko jak przy morderstwie ale smród, wielki smród pozostaje

Do góry
#769219 - 04/12/2006 21:33 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
David_Beckham Offline
addict

Meldunek: 09/05/2005
Svart nie rozumiem co chcesz przez to osiagnac piszac takie posty ktore maja
tylko i wylacznie wywolac jakis chory skandal z niczego ?
To że Lord Devastator to Svart to chyba nikt nie ma watpliwosci

Do góry
#769220 - 04/12/2006 21:34 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Rzeczywiście nadwyczajna aktywność Vendetty - 2 posty , łącznie z 6-7 słów(razem ze spójnikami) .

Wysnuwając takie dosyć poważne zarzuty wypadałoby mieć PODSTAWY ku temu.

Do góry
#769221 - 04/12/2006 21:35 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

No i zaraz pojawiaja sie jakies zombie i pisza ze ja i Svart to jedna osoba - Stoin widze tez ostrzezeniami grozi - co ja takiego zrobilem - opisalem z czym dziwnym i smierdzacym sie dzis zetknalem?

Do góry
#769222 - 04/12/2006 21:36 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Rafik 25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/09/2005
Kolego nigdy nie byłem na czacie Bwin Piszesz totalne głupoty
Jesteś śmieszny przecież każdy może się zalogować tam z nickiem jaki chce! Nie masz dowodów żadnych a to są same pomówienia w moją stronę.
Obrażasz również Miśka,który sporo robi dla Tego forum i podważasz jego autorytet.
Zastanów się zanim kogoś oskarżysz o cokolwiek.

Do góry
#769223 - 04/12/2006 21:36 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
David_Beckham Offline
addict

Meldunek: 09/05/2005
Quote:

No i zaraz pojawiaja sie jakies zombie i pisza ze ja i Svart to jedna osoba - Stoin widze tez ostrzezeniami grozi - co ja takiego zrobilem - opisalem z czym dziwnym i smierdzacym sie dzis zetknalem?

To jest akurat pewne na 100 % wystarczy byc spostrzegawczym i porownac
sposob pisania osoby ktora posluguje sie tymi nickami.

Do góry
#769224 - 04/12/2006 21:37 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Quote:

Już wyjaśniłem o co mi chodziło :/

Do góry
#769225 - 04/12/2006 21:37 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
white_nyga Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/03/2006
Quote:

Svart nie rozumiem co chcesz przez to osiagnac piszac takie posty ktore maja
tylko i wylacznie wywolac jakis chory skandal z niczego ?
To że Lord Devastator to Svart to chyba nikt nie ma watpliwosci

Do góry
#769226 - 04/12/2006 21:37 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Fro Lech nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi temat sportowca zostal wykasowany i Vendetta caly dzien dzis robil kampanie na 1 - zobacz sobie Quasi Czat chociaz specjalnie dla Ciebie link:
http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....rt=all&vc=1
I bardzo prosze nie dyskredytuj mnie juz wiecej bo moze nie masz czasu glebiej wejsc w temat a wydajesz wyroki z gory

Do góry
#769227 - 04/12/2006 21:39 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Rafik kolego akurat przy 0-2 napisales ze kolega sie 'pomylil' i zagrales za 200 a nie za 2000 bardzo prosze nie osmieszaj sie bardziej bo dziecinada sie robi

Do góry
#769228 - 04/12/2006 21:39 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Tak sobie sprawdzam IP Lorda i Svarta, z ciekawości... Hehe. Chyba to jednak nie te same osoby .

Do góry
#769229 - 04/12/2006 21:40 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Quote:

Tak sobie sprawdzam IP Lorda i Svarta, z ciekawości... Hehe. Chyba to jednak nie te same osoby .

Oboje sa zalogowani...

Do góry
#769230 - 04/12/2006 21:40 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Zamknijcie ten temat, bo to jest żenujące. Nie pierwszy i nie ostatni raz ktoś popłynął na "typie dnia". Każdy ma swój rozum i każdy na własną odpowiedzialność wybiera typy. Pojawił się jakiś pajac rano z info o "ustawce" i później robi się aferę na miarę mitycznego "układu". Proponuję kubeł zimnej wody na głowę

Do góry
Strona 1 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Moderator:  Biszop, rafal08