Strona 7 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Opcje tematu
#769331 - 05/12/2006 00:11 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2004
Quote:

Emrod nikt nie krytykuje tego ze zagrali na Koln nie wiem juz raz wyrazilem watpliwosci czy za to co robisz ktos ci placi czy to tak z przekonan piszesz (tym gorzej dla ciebie) - nikogo nie obrazilem tylko napisalem (a juz Rafik mi zarzuca ze obrazilem Miśka - to kpina jakas - znajdzcie dowod - pierwszy raz widzialem jego post dzis na forum) co mysle o takich praktykach i jako forumowicz mam do tego demokratyczne prawo. Nikogo nie zaatakowalem tylko napisalem ze byla smierdzaca otoczka tego meczu przez caly dzien sie przewijaly namowy do grania na Koln i kto nie wierzy niech czyta temat uwaznie Pozdrawiam

Mnie też ktoś płaci, też mam nieczyste intencje

Niedługo strach będzie napisać, że zawodnik X jest kontuzjowany bo jak jednak zagra to mnie na forum zagryzą

P.S Temat zostawić! W Oscarach mamy pewniaka do Maliny Specjalnej

Do góry
Bonus: Unibet
#769332 - 05/12/2006 00:18 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
hbr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/05/2005
tra ta ta ta, tra ta ta ta ta

Do góry
#769333 - 05/12/2006 00:19 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Sergiusz Offline
veteran

Meldunek: 31/03/2005
Zaczyna robić się coraz ciekawiej

Do góry
#769334 - 05/12/2006 00:23 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
barciu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
Ja tylko nie rozumiem 1 rzeczy!

Tyle jest dyskusji na forum o zarządzaniu kapitałem, manupulacjach kursami, szukaniu wiarygodnych buków, progresjach i sławnym p*k.
A jak przychodzi co do czego to dajecie się omamić jakimś "super pewniakiem", "typem z zagranicy od informatora" No litości! Czy wy naprawdę po kilku latach grania nie rozumiecie, że jeśli są ustawki ( a to że są to wiemy - przykład Włochy, Niemcy, Polska ) to wie o nich kilka osób -jakaś mafia albo coś w tym stylu i nie wydaje mi się żeby odwiedzali nasze forum i dzielili się informacjami.

W ogóle śmieszą mnie gadki, że ktoś dostaje typy z Moskwy, ktoś z Niemiec itp. Przecież tutaj wypowiada się lub daje typy naprawdę sporo osób znających się na tym. Wystarczy się rozejrzeć: mtudor, misiek, tomo, rafal08 i wielu wielu innych!

A najlepiej to grać swoje typy, czerpać z tego radość, nie liczyć że da się z tego wyżyć ... bo bukmacherka to takie drogie hobby i tyle - przynajmniej dla 90% obstawiających.

Pozdrawiam!

Do góry
#769335 - 05/12/2006 00:23 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
jacuś Offline
addict

Meldunek: 01/07/2005
Ludzie ale wy jestescie naiwni
I to nicki ktore nigdy bym o to nie podejrzewal

A wiec kawa na ławę...
Niejaki Vendetta entuzjasta płatnych typow (jako ten sprzedajacy)kombinował kombinował az wymislił sposob ktory mial mu nagonic tlumy jeleni. Po swoim nickiem nie chcial tego robic bo plan byl dosyc ryzykowny( praktyka to potwierdzila) a nick w razie kupy bylby na forum spalony. A wiec wymyslil niejakiego "sportowca" ktorego zachwalal wszem i wobec bo ...kazdego nowego usera tak ceni

Polecam wszystkim jeszcze raz przeczytac wywody nt tego meczu w temacie Vendetty - jedna wielka beczka smiechu

Do góry
#769336 - 05/12/2006 00:32 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Jeszcze jedna mala uwaga - porownajcie sobie nominacje do Oskarow:
http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....rue#Post3034097
Davida Beckhama i Ala Capone 7 minut pozniej wnioski mozecie wyciagnac sami smacznych smow ale to wszystko jest banalne

Do góry
#769337 - 05/12/2006 00:34 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
tmieszko Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2005
Wpisze sie w tym temacie bo tutaj tworzy sie historia

Lord Devastator... pisales ze nic nie wtopiles na tym meczu

UDOWODNIJ TO!!
czekam na skan jego zrobienie zajmie Ci 3-10minut
Czas start

Rozmowa z kumplem na gg nie jest zadnym dowodem, jeszcze latwiej ja 'podrobic' niz scan w paint'cie.

Rafik rulezzzz

Do góry
#769338 - 05/12/2006 00:38 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

no ale jak mam udowodnic przyslac skan ktorego byc nie moze bo nie zagralem moze pare wypowiedzi. np ta

Vendetta mecz Koln jest w Top Five w Bwin (wczoraj Schalke np tez bylo a jak sie skonczylo wiemy - nie mowie ze nie wejdzie ale warto grac na odwrot na dluzsza mete to co poleca w Bwin poza tym jest pare bukow czeskich czy slowackich w ktorych mecz Valerengi jest tez zdecydowanie polecany - zaraz obok Koln ja nie krakam ze nie wejdzie ale sami wiecie obserwuje jak zmienia sie sytuacja czy nie wycofuja Valerengi - jeden z nich przesunal ja do zakladow 3-kombinacje minimum Koln poki co normalnie jest tylko kursy leca

link
http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=3066144&page=0&fpart=1&vc=1
polecam lekturze inne wypowiedzi i zycze powodzenia w dalszym wmawianiu mi ze zagralem

Do góry
#769339 - 05/12/2006 00:47 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
barciu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
Korzystając z popularności tematu mam małe pytanko raczej do starszych użytkowników

Wie ktoś może co słychać u kolegi o nicku Mondex ??

Pamiętam że jego gra natchnęła mnie do rozpoczęcia przygody z bukmacherka

Do góry
#769340 - 05/12/2006 01:22 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Dobra a teraz pytanie przewodnie: co sie stao?

Czy mamy sie uzalac, ze banda gowniarstwa i nie tylko nie znajaca sie kompletnie na rzeczy poszla i zagrala na koln, tylko dlatego, ze ktostam z EPP tak zagral.

A co mnie to obchodzi?

Nie od dzis wiadomo, ze bukmacherka to nie sport dla wszystkich, wielu sie przez to wyleczy.

Czy to takie wazne, ze ktos zagral za 2000 czy za 200? fakt...godzina sprostowania jest srednio udana, ale moze tej osoby nie bylo przy kompie...co nas to obchodzi?

Nawet jak zagral za 2000 to co nas to obchodzi?

Dajmy spokoj temu meczykowi, kto chce bedzie dalej slepo ufal jakims typom, kto nigdy nie ufal, ten dalej nie bedzie ufal.

Kazdy gra jak uwaza.

Do góry
#769341 - 05/12/2006 01:38 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
Czy to jakaś zorganizowana akcja ???

Do góry
#769342 - 05/12/2006 01:48 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
a już myślałem, że będzie tu ubaw po pachy, a tu jednak trochę inaczej...

...czytając ten temat przypomniała mi się anegdota o tym jak dwóch robotników komentowało przemówienie Wałęsy. Jeden opowiada jak to Lechu przez bite 3 godziny mówił do tłumu.
- a o czym - pyta drugi?
- a tego to nie powiedział.

Przeczytałem te 7 stron - niektórzy się solidnie naprodukowali, a co z tego ma wynikać to nie wiem. Widzę tylko jakieś oskarżenia i obrony przed nimi.

Jak tak ma być po każdym meczu, który nie wchodzi to polecam po kubełku zimnej wody na głowy

P.S. Ja rozumiem, że wiele osób mogło dojść do wniosku, że Koln dziś wygra (czy to analizując tabelę czy też po namowach innych, którzy to grali. Sam widząc, że ludziska to grają dałem ten mecz do rankingu.), ale czy ktoś naprawdę uwierzył, że gość który ledwie co się rejestrował na forum ma jakieś "ustawki"?.
Już wielu było tu ustawkowiczów (najsłynniejszy to Eugeniusz), a większość z nich znikała po pierwszym typie bo okazywał się wtopą.

Naprawdę nie trzeba wiele rozumu, żeby się domyślić, że nawet jeśli są jakieś szwindle w sporcie, to wie o nich garstka ludzi (raczej nie z gatunku tych co się produkują na forach internetowych).
Była afera we Włoszech - ile z tych ustawionych wyników przeciekło do publicznej opinii (pewnie na palcach jednej ręki można policzyć, a te co do których były podejrzenia to wynikało to z tego, że buki obniżały kursy). O Polskich meczach to samo... W Niemczech też tam jakieś szwindle robili w 2 i 3 lidze. O ilu z nich było wiadomo przed faktem?

A tu co rusz wpadają jacyś cudacy na forum i wrzeszczą, że mają info z 10 ręki - supertajne, superpewne i kupili je za milion dolców i łaskawie się nim z nami podzielą. Toż to kabaret...

Jeśli ktoś się daje ponieść owczemu pędowi, to jest to jakaś nauczka. Ale jeśli ktoś naprawdę uwierzył, że to ustawiony mecz i info jest na 100% pewne, to już niech nie ma do nikogo pretensji. Tylko do siebie za naiwność...

Pozdrawiam
Dobranoc

Do góry
#769343 - 05/12/2006 02:56 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Czas na powazny wpis dobrze ze Bzyku zaczal pisac do rzeczy.

Przeanalizujmy cytat Vendetty:
,Dlaczego udzielalem sie w temacie Sportowca? bo mysallem ze typ wejdzie....szczerze powiem ze uwierzylem ze koles kupuje typy od powaznych ludzi i chce w ten sposob zarobic na abonament i w ten sposob wyjsc wiecej " na czysto". Pomylilem sie ... popelnilem blad wpisujac sie tam ... nie pierwszy i nie ostatni - jestem tylko czlowiekiem.' KONIEC CYTATU

I teraz wyobrazmy sobie sytuacje - jeden z nie wiem jak to nazwac top forumowiczow, toptyperow pisze ze dal sie omamic jak dziecko osobie ktorej post zobaczyl pierwszy raz bodaj dzisiaj - powiedzmy dosadniej taki megatyper dal sie tak dziecinnie zrobic jakiemus lilkowi ktory na forum zawital w ostatnich dniach i napisal ze ma pewne info? Malo tego goraco popieral typ w temacie sportowca i rzucal sie do ludzi ktorzy namawiali do zejscia na ziemie z tymi rewelacjami o ustawce. Wskazcie mi tutaj logike bo albo ja jestem głupi albo cos smiesznego jest w tym tlumaczeniu.

Oczywiscie na forum bylo wielu 'Filipow z konopi' ktorzy wyskakiwali z info o ustawionych meczach (niektore nawet wchodzily ) tyle ze pierwszy raz z ich poparciem wyskoczyl tak znany i szanowany forumowicz jak Vendetta no i tym sie cala sytuacja rozni od tlumu'Filipow z konopi' jak widze pare osob podziela moje spostrzezenia, ze cos tutaj jest nietak, moze logi sportowca, skad zakladano nick lub wysylano posty wyjasnilyby cos wiecej, moze nie - ale nawet jesli sa inne to przeciez nie problem poprosic kolege z drugiego konca swiata o umieszczenie na mecz.pl tego i tego
Poza tym pelna zgoda z bzyku jak mecz jest ustawiony wie o tym garstka, o wiele wiecej jest 'naganiaczy' na manowce, szperalem po swiatowych forach i niemal wszedzie namawiano do gry na Koln wiec mecz.pl nie jest tutaj ewenementem jakims
Jeszcze raz pozdrawiam

Do góry
#769344 - 05/12/2006 05:35 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Nie chce dostać bana za to że wklejam link z innego forum!
Chce tylko pokazać że można znaleźć takie mecze o których info jest 100%

Proszę sobie przeanalizować kilka typów użytkownika o nicku Mucha

Można powiedzieć że kolega miał szczęście bo podał tylko kilka typów i nie wiemy jak by to na dłuższy okres wyglądało no ale...

Nic zmykam do roboty

Do góry
#769345 - 05/12/2006 05:39 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
Trzeba się rejestrować a ja nie lubie takich rzeczy , sportowiec pojawił się na innym forum pod tym samym nickiem i takim samym tematem oraz typem linka nie podaje publicznie z wiadomej przyczyny

Do góry
#769346 - 05/12/2006 06:19 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
zostać modem_MLS Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/09/2006
Tylko mi tego tematu proszę nie zamykać. Przemyśle dziś sprawę w gimnazjum i też chcę się wypowiedzieć. Teraz już nie zdąże bo dopiero do 4 strony przeczytałem, ale to co się uśmiałem to moje. Gruuuuuuuba Afeeeeeeeeerrra

Do góry
#769347 - 05/12/2006 06:24 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
loipop Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/12/2004
powiem jedno . robicie wies.

zenujacy kabaret.

Do góry
#769348 - 05/12/2006 06:40 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
fatherPIO Offline
veteran

Meldunek: 03/07/2006
Ja proponuje założyć komisje śledczą!

Do góry
#769349 - 05/12/2006 07:51 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Svart_Ulv Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/01/2006
ciekawe czy Kłapone i Vendetta to te same ludki...Vendetta uważa sie za STRASZNEGO PROFESJONALISTE KTORY UTRZYMUJE SIE Z BUKMACHERKI. pewnie z tego co ugra płaci sobie NFZ i ZUS ten STRASZNY PROFESJONALISTA podaje typy na forum...jaki ma w tym cel ? jakbym ja sie z tego utrzymywal a nie bawil, zachowałbym typy dla siebie ale coz..moze niektorzy odczuwaja silna potrzebę ekshibicjonizmu, jak również drugą potrzebę - czucia się WIELKIM WSPANIAŁYM, na których typów widok spuszczają sie 14 letni poczatkujacy gracze. Salve hehe :>>

Do góry
#769350 - 05/12/2006 07:52 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Svart_Ulv Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/01/2006
a juz uważanie mnie za Lorda a Lorda za mnie jest szczytem idiotyzmu :> gratuluje autorowi tego pomyslu niestyknięcia sie kuleczek w odpowiednim momencie

Do góry
Strona 7 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Moderator:  Biszop, rafal08