burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Poręczyłem za jage osobiście, bo nie wierzyłem, że można zrobić z siebie taką..eh..za dwieście złotówek.. Tak jak nie wierzyłem kiedyś, że tak samo zachował się gość, co wszystko miał w planach.. Goście co w zakładach sportowych wygrywają dziesiątki, ba...setki tysięcy takich złotówek..
Poręczyłem za jage osobiście, bo nie wierzyłem, że można zrobić z siebie taką..eh..za dwieście złotówek.. Tak jak nie wierzyłem kiedyś, że tak samo zachował się gość, co wszystko miał w planach.. Goście co w zakładach sportowych wygrywają dziesiątki, ba...setki tysięcy takich złotówek..
bazyl też jak przegrał ze mną zakład o dwa jacusie zniknął mafia który też tu prawił swoje mądrości po przegranym zakładzie chyba z Teosiem wyparował im ktoś jest tutaj większym bajkopisarzem tym okazuje się większym chujem w sytuacji - sprawdzam
Miałem tez napisać grupe marzen ale jak slucham kto z kim nie moze zagrac, i dlaczego to nie ma z czego wybrać, ci maja zadaleko, a tamci nie lubia tych, a i jeszcze okienka pogodowe... Do chuja to profesjonalny sport czy przedszkole