Nie rozumiem tych przepychanek politycznych. Kurwa każdy głosuję jak chce. Ja cale życie głosowałem w prawą stronę. Więc nagle poglądów nie zmienię. A co myślą o tym inni mało mnie interesuje
na pewno 2x Polska z owcami i moldawia, ale jeszcze nie wiem w jakiej konfiguracji i czy czegos nie doloze, na Italie kurs slabiutki a jakos nie ufam ze zrobia grube handi
Nie rozumiem tych przepychanek politycznych. Kurwa każdy głosuję jak chce. Ja cale życie głosowałem w prawą stronę. Więc nagle poglądów nie zmienię. A co myślą o tym inni mało mnie interesuje
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: TEO
Jak ktoś ma kontakty w Choroszczy czy Kobierzynie, to trzeba załatwić miejsce jednemu delikwentów. Poprosiłem dziś o test quizu na jednym pytaniu, zdążyli White i Teo, reszta jest milczeniem.