Podsumowanie Stan Konta po 126 Kuponach 11472j

127)+618j

Brawo Byki

128)+620j

Izzi kuponik 3-0 dla Turczynek Muszunianka zdzesiątkowana kontuzjami Wisła +11pkt według planu

Brawa dla Skerovic

129)-100j

130)-60j

Tutaj mało brakowało Dynamo walczyło mecz rostrzygnał się w końcówce Brawa za walkę dla Dynama

131)-240 Tripelek nie wszedł niestety tak jak przewidywałem Nieobliczalny Prokom wypalił

Zysk z kuponów 127-131= 838j

Stan Konta 11472j+838j=12310j

Przekroczyłem 10 000 jednostek zysku

takze z prowadzenia tematu jestem zadowolony. Kasa też może dobra wpaść dziś jesli tylko Nba nie zawiedzie

Typki podam później Faktem jest jednak że gdyby nie wygrana Prokomu byłoby o wiele lepiej Troszkę mnie Trefl zdenerwował

ale byli lepsi i odniesli zasłużone zwycięstwo Specjalne wyróżnienie za gre Dla Skerović

34 pkt to nie byle co!!!!
Ostatnie kilka słów poświęce drużynie Skry:Zwycięzców co prawda się nie sądzi 3:2 i fajnie

Ale ja mam inne zdanie Gra pozostawiała wiele wiele do życzenia Hot Volleys Wiedeń to drużyna outsaiderów te 2 ekipy to przynajmniej 2 klasy różnicy niestety nie było widać tego na bosiku Skra miała bardzo dużo sczęścia że ten mecz wygrała I jescze jedno zmęczeniem Wlazłego czy Gruszki przez udział w MŚ nie można wszystkeigo tłumaczyć Skra Wstyd

Potem wrzuce Nba