#714396 - 22/11/2006 14:30
Re: Co Was denerwuje ? [4]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Quote:
Quote:
brak pracy
2 meisiace suzkam i doszedłem do wniosku, że lepiej skonczyc technikum czy zawodówkę zamiast studiować:(szczecinski rynek pracy <no comment>
Ja doszedlem do takiego samego wniosku. Tylko kto mogl 10 lat temu przewidziec jak bedzie dzis wygladal rynek pracy
|
Do góry
|
|
|
|
#714397 - 22/11/2006 20:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Quote:
Hehe,idealny pracownik maks 20lat i kilkulaetnie doswiadczenie
Skonczylem szkole chcialem isc do proacy ,ale bylem przed wojskiem to pracodawca pytal sie czy sluzba wojskowa uregulowana NIE ...to dziekuje panu wole ludzi po wojsku :| teraz jestem po wojsku to sie kurwa pytaja o doswiadczenie w pracy i to minimum rok :| ,tez nie mam bo niby kiedy trudno wole ludzi z doswiadczeniem :| .i qwa ani w prawo ani w lewo.wezme gazete do lapy z ogloszeniami i czytam .Zatrudnie kucharza ,wyksztalcenie srednie wiek 20-23 lata ,doswiadczenie w zawodzie 2 lata :|(LOL )
Zatrudnie kierowce wozka widlowego z doswiadczeniem do 23 lat z doswiadczeniem 2 letnim lub wiekszym. LOL.
i tak qwa w 99% doswiadczenie sie przewija ,a niech mi ktos kurde owiekiedy je zdobyc??? co skacze szkole to odrazu mam isc do roboty ??? jak nikt nie che cie przyjac bo przed wojskiem jestes ,potem rok armii i qwa znouw bez pracy bodoswiadczenia nie masz .BRAK slow normalnie az sie czasami qwa plakac chce.I mysl tu o przyszlosci ...jakiej ??????
|
Do góry
|
|
|
|
#714398 - 22/11/2006 20:13
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Heh, zapomnialem dodac, i z wazne aby pracownik mial wlasne autko ;] W ogole beka straszna, zyje w niewielkiej miejscowosci, turystycznej, wiec praca jest, ale moim anjwiekszym problemem jest to, ze nie jestem kobieta :| Recepcnijnitska, barmanka kelnerka to musi byc kobieta, oczywiscie mloda i nie jakis tam pasztet. Raz mi koes wprost powiedzial, ze jakbym skonczyl technikoum hotelarskie to by mnie wzial, a student stosonkow miedzynarodowych to nie ma szans 
|
Do góry
|
|
|
|
#714402 - 22/11/2006 22:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
u nas pobudowali w BDG kolejny market ale nie wiadomo czy go otworza bo brak ludzi do pracy
ukraińców i rumunów ściągną 
PS Jak jakiś kierownik,prezes, menager bedzie się pytał Was o doświadcznie to zapytajcie czy dziewczyna go pytała o doświadczenie jak 1 raz szedł do łóżka. I powiedzcie, że właśnie wybraliście JEGO firme aby to doświadczenie zdobyc. Albo Was wypierd.... za drzwi, albo zastanowi się 2 razy i da szanse się wykazać.
Powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#714405 - 22/11/2006 22:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/01/2005
|
Quote:
denerwuje mnie, ze jestem nikim... nic nie wartym czlowiekiem...
nOcnY, no co ty nie wolno tak myśleć  życie jest hujowe, ale to one jest do dupy nie ty 
|
Do góry
|
|
|
|
#714406 - 23/11/2006 09:47
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
głowa do góry, tez szukam pracy po studiach, trzeba byc trochę bezczelnym, żadnego kundlenia się przed tymi krwiopijcami
hehe myslalem, ze Ty robisz w Centrum Informacyjnym Rządu 
Quote:
spoko spoko przyrost demograficzny spada, ludzie wyjezdzaja juz niedlugo to my bedziemy jak gwiazdy sportu stawiac warunki w umowie pracodawcy a nie oni nam
Wiesz, prawda jest taka, ze praca jest, wystarczy przejzec oferty, tylko w wiekszosci poszukuja juz specjalistow w danej dziedzinie kadre zarzadzajaca etc
Tak w ogole to w pon bylem na romoziwe u kolesia, na 8 rano, szef chyba nie lubi poniedziałkow, bo wkurwio**y byl strasznie, zreszta jak wchodzilem to kobity tam pracujace siedzialy ze spuszczonymi glowami, chyba sie im oberwalo 
W kazdym badz razie trwalo to 40min(chyba moja najdluzsza). widac ze koles przetrzepal wszytkie portale w sieci, bo zadawal mi wlasnie takie pytania, czekalem juz tylko, az mnie spyta tez o rozmiar penisa  Przemaglowal mnie niezle, i ma sie odezwac, ale czuje, ze i tak przepadlem  Przepraszam, ze wczesniej nie pracowalem w hurtowni papierniczej 
|
Do góry
|
|
|
|
#714407 - 23/11/2006 10:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Pracodawcy coraz mniej używaja mozgu, bo patrzac na moje cv gdzie 2 lata pracowalem w 1 miejscu , wybiera on goscia co w 7 lat obleciał 7 identycznych miejsc pracy. Więc jaki z tego wniosek, albo cos krecił i go wypier... albo jakis nienormalny i za 2 miechy pojdzie dalej. No ale taki lepszy bo gdzie on to nie pracował już  fuckkkkk
|
Do góry
|
|
|
|
#714409 - 24/11/2006 13:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
wqrwiaja mnie studia nie tak to sobie wyobrazalem  Ktos kiedys mi powiedzial ze studia to najpiekniejszy okres w zyciu, teraz jak bym go spotkal to bym strzelil mu w ryj 1. Ilosc nauki, po 5 miesiacach wakacji (3 solidnie przepracowane) poszedlem na studia prawnicze, z prostego powodu ze po tych studiach bez problemu znajde robote. Pazdziernik byl fajny, tu imprezka tam imprezka, ( zaliczylem jeden dyzur, ale to przez wlasna glupote) listopad zaczal sie podobnie, ale w polowie pojawilo sie kolokwium, wysluchawszy rad znajomych postanowilem zaliczyc je jak najlepiej, spedzilem 5 dni uczac sie wlasciwie od przyjscia z uczelni do konca dnia (zero imprez, telewizji, puscilem tylko dwa kupony), przychodzac na kolo dowiaduje sie ze trzeba bylo opracowac samemu jeszcze dodatkowo okolo 10 zagadnien, oczywiscie okazalo sie ze 3 pytania z 6 na kole bylo z tych dodatkowych 10 zagadnien, dzisiaj sie dowiedzialem ze nie zdalem... 2. towarzystwo, ludzie w mojej grupie sa z calej Polski, poprzez pomorze, slask, a nawet podhale, ale powiem szczerze takich ludzi do tej pory omijalem szerokim lukiem, siedze na kole przede mna 2 kolesi, patrze maja napisane poltorej strony o autonomii galicji ja 3 linijki, mozna bylo sciagac, trzeba bylo tylko troche sprytu, ale gdy powiedzialem zeby cos podpowiedzial to koles powiedzial ze juz idzie, po czym wstal oddal prace i sobie poszedl... 3. profesorowie, doktorzy, wykladowcy czy jak ich tam zwal, moi nauczyciele maja okolo 30 lat, wydawaloby sie ze powinni byc barzdiej wyrozumiali, nic bardziej mylnego, raz mnie na dyzur wywalil bo sie spoznilem, tylko z tego powodu, ja mowie ze mnie zab boli i mam za 2 godziny wizyte u dentsysty to on mnie tym bardziej pytal bo zapamietal imie trzeba bylo isc na hotelarstwo, albo wyjechac, albo pracowac dalej w spawalnictwie, albo cokolwiek oprocz studiow  juz wolalbym kamasze, przynajmnie bym tak nie przytyl ostatnio nawet nie mam czasu zeby zastanowic sie nad meczami
|
Do góry
|
|
|
|
#714411 - 24/11/2006 14:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|