#817299 - 29/12/2006 12:57
Re: Co Was denerwuje ? [5]
[Re: Azzaro]
|
newbie
Meldunek: 14/11/2006
|
mnie najbardziej wkurza to, ze pomimo tego iz to forum istnieje tyle lat nadal mamy tu do czynienia z pseudo typerami którzy duzo gadają a bilanse maja opłakane, co po takim czasie nauki na forum juz dawno powinni zarabiac kase.
|
Do góry
|
|
|
|
#817331 - 29/12/2006 13:29
[Re: alexdelpierro]
|
addict
Meldunek: 23/02/2005
|
mnie najbardziej wkurza to, ze pomimo tego iz to forum istnieje tyle lat nadal mamy tu do czynienia z pseudo typerami którzy duzo gadają a bilanse maja opłakane, co po takim czasie nauki na forum juz dawno powinni zarabiac kase. co widze ze nie potrafisz sam wytypowac meczy i grasz to co napisza na forum ale nie wchodzi nie? biedny zal mi Ciebie
|
Do góry
|
|
|
|
#817348 - 29/12/2006 13:51
[Re: Kuba88]
|
Impossible is nothing
Meldunek: 02/10/2005
|
mnie najbardziej wkurza to, ze pomimo tego iz to forum istnieje tyle lat nadal mamy tu do czynienia z pseudo typerami którzy duzo gadają a bilanse maja opłakane, co po takim czasie nauki na forum juz dawno powinni zarabiac kase. co widze ze nie potrafisz sam wytypowac meczy i grasz to co napisza na forum ale nie wchodzi nie? biedny zal mi Ciebie mi tez szkoda takich ludzi 
|
Do góry
|
|
|
|
#817523 - 29/12/2006 15:01
[Re: Azzaro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
WKU glupie je... kur... z okazji urodzin wyslali mi wezwanie na szkolenie 4 razy po miesiac, bo nieprzynioslem zaswiadczenia o studiach liczac na przeniesienie do rezerwy... niech sie je.... nigdy mnie w tym syfie niezobacza, a za prezent urodzinowy ch.. im w dupe i rada niech sie biora za tych co chca isc.......(puke) w te wakacje zmienilem adres zameldowania ale mieszkam gdzie indziej przez te kilka miesiecy nikt do skrzynki pocztowej w miejscu zameldowania nie zagladal gdzies tak na poczatku grudnia dziadek przynosi mi 3 wezwania do WKU jak sie pozniej okaże w celu przydzialu do jednostki bylem przekonany ze uczelnia sama dostarcza papiery do WKU poszedlem na komende, mowie w jakiej sprawie, a kobieta do mnie zebm jak najszybciej przyniosl zaswiadczenie bo juz poinformowali dzielnicowego zeby mnie dostarczyl do WKU fajnie by bylo jakby psy wpadly po mnie  PS Najlepszego Azzaro
|
Do góry
|
|
|
|
#819333 - 30/12/2006 04:05
[Re: ajdam]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
Mnie denerwuje to, ze sie rozchorowalem akurat k*** przed samym sylwestrem...a takie plany byly... wkurzaja mnie baby,ktore udaja niedostepne wkurza mnie inteligo, jestem w pubie z laska, place karta a tu k*** odrzuca i przychodzi kelner z pretensjami i musialem w mroz o 2giej zapieprzac do bankomatu, okazalo sie ze chwilowy error inteligo mialo. CO ja sie wstydu najadlem przez nich :[ jeszcze zapomnialem nr z komorki do inteligo , i nie bylo jak ich opier*** ;p
|
Do góry
|
|
|
|
#819335 - 30/12/2006 04:10
[Re: Loony25]
|
Carpal Tunnel
|
aha i denerwuje mnie to ze nie dosc ze chory to ejszcze bezsennosc
|
Do góry
|
|
|
|
#819389 - 30/12/2006 08:39
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
A morze ktos wie.Szuka mnie wojsko juz 1,5 roku zebym sie zglosil na WKU i przy okazji bilecik.Ja siedze ten czas za granica ,policja juz byla u mnie ,teraz pytanie.Slyszlame ze jak sie nie zglosze moge isc do wiezienia w jakims okresie ? prawda ?.Do polksi na Holideja nie moge jechac bo pewnie na granicy mnie czepna wiec mam zagadke co robic.Chialem sie zapisac do Collegu - szkola .to powiedzieli mi ze mie odrocza jak to bedzie szkola typu Studia w Polsce a ta jest taka ze chodzisz po jakies 2,3 godz tygodniowo tylko ,ale skad by iwedzieli ,szkola to szkola ksztalce sie jezykowo ale nie przeszlo na WKU.Aha pies sie pytam rodzicow.To gdzie jest syn ,a za granica ,a dokladniej ? a wyjechal do Angli a pies z usmiechem na twarzy mowi ,to dobrze zrobil i poszli.
Prubuje cos ze jestem rezydentem Angli i mieszkam w Angli ale nie wiem czy przejdzie ,moze.Ze mam staly adres zameldowania w Angli.Zobaczymy.
|
Do góry
|
|
|
|
#819473 - 30/12/2006 10:23
[Re: wafe(L)nica]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
A morze ktos wie.Szuka mnie wojsko juz 1,5 roku zebym sie zglosil na WKU i przy okazji bilecik.Ja siedze ten czas za granica ,policja juz byla u mnie ,teraz pytanie.Slyszlame ze jak sie nie zglosze moge isc do wiezienia w jakims okresie ? prawda ?.Do polksi na Holideja nie moge jechac bo pewnie na granicy mnie czepna wiec mam zagadke co robic.Chialem sie zapisac do Collegu - szkola .to powiedzieli mi ze mie odrocza jak to bedzie szkola typu Studia w Polsce a ta jest taka ze chodzisz po jakies 2,3 godz tygodniowo tylko ,ale skad by iwedzieli ,szkola to szkola ksztalce sie jezykowo ale nie przeszlo na WKU.Aha pies sie pytam rodzicow.To gdzie jest syn ,a za granica ,a dokladniej ? a wyjechal do Angli a pies z usmiechem na twarzy mowi ,to dobrze zrobil i poszli.
Prubuje cos ze jestem rezydentem Angli i mieszkam w Angli ale nie wiem czy przejdzie ,moze.Ze mam staly adres zameldowania w Angli.Zobaczymy. Jak jestes za granica, nic Ci zrobic nie moge, ale jak wrocisz masz obowiazek sie do nich zglosic. Niech Twoi rodzice, skontaktuja sie z WKU trzeba pismo przedstawiac, ze syn przebywa za granica, podajac przy okazji okres czasu 
|
Do góry
|
|
|
|
#820982 - 30/12/2006 17:50
[Re: alfa]
|
Carpal Tunnel
|
doreczanie przesylek przez poczte i firmy kurierskie, czlowiek siedzi caly dzien w domu a nastepnego dnia okazuje sie, ze jakims magicznym sposobem kurier byl i nawet awiza nie zostawil... To samo mialem, specjalnie czekalem caly dzien, potem drugi, ide na poczte a tam czeka od 2 dni paczka, nawet awizy ch** nie zostawil..
|
Do góry
|
|
|
|
#821703 - 30/12/2006 20:51
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Denerwuje mnie to, ze dzis na basenie, plywala, na moim torze jakies paskudne babsko  Jak czlowiek z kim plywa, to po prau minutach wie, kto, czym i jak szybko plywa, a ona nic, "wali" zabka badz na placach srodkiem toru, argh Denerwuje mnie prasowanie, nudne, zmudne i do bani, ale jak ja sobie nie wyprasuje, to nikt tego za mnie nie zrobi 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|