Wczoraj zwrot za chicago niestety znow pechowo...dzis po druzgocacej eurolidze nie wiem czy bede sie w stanie podniesc wiec prawdopodobnie ostatnie typy w tym dziale...dzis wyjatkowo zaszaleje stawkami choc wcale nie na darmo. Poza tym jeden kolo juz mnie na quasi kontrowal(przy okazji go pozdrawiam zeby nie bylo :P) czemu non stop pisze 10/10 i ze ostatni winning streak mam LLP. Dzis albo sie pograze(typami, bo finansowo dzis euroliga mnie wypunktowala masakrycznie)...albo pokaze ze jednak warto analizowac Nba...
Wczoraj: 0-0-1(+0)
Bilans: 30-24-1 (+16)
ale do rzeczy, po kolei
Po pierwsze
Indiana+Utah+SA ako 2.03 10/10Chyba najpewniejszy zestaw na dzisiaj...po krotce tylko powiem ze SA takich meczy przegrywac nie zwykl sklad maja lepszy to wiadomo nie od dzis , mysle ze mecz moze byc nawet na styku i wcale pogromu sie nie spodziewam ot przeczucie

slabszy rywal mniejsza motywacja. handi bym + wzial ale przeciw SA eee. Co do Utah kiedys lekki kryzysik byc musial i nastapil w meczu z Knicksami teraz jedziemy do slabiutkiej atlanty gdzie 2 gdzie gra 2 ich podstawowych graczy stoi pod znakiem zapytania. Poza tym po takiej wpadce nie wyobrazam sobie wtopy utah zwlaszcza ze ostatnie wyjazdy do atlanty to same pogromy...no a Indiana no coz w pelnym skladzie pokonane detroit to rozpadajaca sie Phila ma wygrac? Nie sadze Webber i 2 innych gosci waznych dla skladu dzis ma status probably albo day to day i nie sadze zeby dzis losing streak sie skonczyl odejscie Alena moze niedlugo odreaguja ale na kim nie wiem na pewno nie na Indianie.
Po drugie
Utah -5.5+SA ako 2.04 10/10 Tu to samo co wyzej tyle ze Utah mysle ze pojedzie z Atlanta jak fura siana ostatnie wyjazdy to wygrane po 10 pkt i wiecej...
Po trzecie
Lakers 2.5 10/10 Kurs to chyba jakies kpiny dosc dobry mecz z Chicago jednak slabsza dyspozycja Kobego przelozyla sie na przegrana choc nie musiala. Lakers wlasciwie caly czas prowadzili i mogbym rzecz ze kontrolowali poczatkowo gre ale pozniej cos peklo w koncowce sie jakby zacieli Chicago przycisnelo i nie dalo sie dojsc. Tak czy siak Kobe po dniu slabszym powinien zagrac jak to mowia fanatycy Lakersow jak MAMBA i powinien poprowadzic ich do zwyciestwa. Odoma dalej nie ma ale ani Davis ani Hassel nie powinni zbytnio zaszkodzic Kobemu. Bardziej musza sie skupic tylko na zbiorkach. Dobrze gral wczoraj Brown az mnie zaskoczyl

dzis ma powazne zadanie zatrzymac Garnetta. Ale w ostatnim meczu Garnett mimo ze rzucil ponad 20 wcale nie zachwycil i sam po meczu mowil ze nie gral za specjalnie . Co prawda lakers poza wlasna hala cudów nie graja ale Minesota tez na fali nie jest , Lakers na pewno zmotywowani popracuja nad obrona i przerwa passe 2 wtop z rzedu...
Po czwarte:
Houston+NY Knicks ako:2.17 10/10Yao rulez musi przerwac passe 4 wygranych z rzedu Portland i powinni to spokojnie uczynic byc moze wroci dzis McGrady ale i bez niego sa w stanie spokojnie ogrc Portland. Co do Knicks to licze na wiatr w zagle po meczu z Utah poza tym w Charlote zabraknie Guarda Knighta co na pewno jest oslabieniem zespolu.
I po piate za drobne
Houston ze spreadem -4.5 tutaj dam stawke 5/10 bo to raczej juz na czucie Houston wygra, zeby gral McGrady to spread wszedlby bez mydla a tak stawka 5/10
Stawek komentowac nie bede bo mozliwe ze bedzie to moj ostatni wpis w tym dziale co z tego wyjdzie zobaczymy rano.
Albo bede zdruzgotany do konca , ale chociaz wyjde z twarza...kokosow sie nie spodziewam bo dzis Wtopoliga mnie zalatwila na amen...
takze do jutra panowie i panie