#704353 - 05/11/2006 22:18
Re: Moneybookers [4]
|
member
Meldunek: 03/05/2006
|
Quote:
Witam, Porzyczalem pieniazki przez Mb Mam zweryfikowane konto (wyslalem skan dowodu osobistego)
Zablokowali mi konto ;/ DAlem zapytanie a oni mi odpowiedzieli
"Pragniemy poinformować iż wysłalismy email do użytkowników z którymi dokonywał Pan trasnakcjie celem ich weryfikacji. Ponieważ w ciągu pięć miesięcy nie otzrymaliśmy dokumenty tożsamości, możemy uważać iż sa to konta rejetsrowane na osoby które nie istnieja. Wydział bezpieczeństwa Moneybookers uważa iż Pan zarejestrował te konta celem rejestarcji kont na stronach dla zakładów internetowych i kontroluje Pan te wszystkie konta Moneybookers. Z tego powodu jestesmy zmuszeni zgłosić Pana działalność odpowiedniej instytucji "
I wez porzyczaj kase 
Co moga mi zrobic?
fajnie ze mi ktos odpowie..zalezy mi halo!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#704354 - 05/11/2006 22:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
nic Ci nie moga zrobic  musisz liczyc na to, ze ten komu wyslales kase sie zweryfikuje, a jak sie nie zweryfikuje to troche czasu i maili minie zanim odzyskasz dzialajace konto i kase na nim
|
Do góry
|
|
|
|
#704356 - 06/11/2006 12:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Quote:
Cześć, mam konto inteli go i chcę autoryzować sobie konto moneybookers, kasę pobrało w złotówkach a karzą mi podawać pobraną kwotę w euro. Próbowałem sobie przeliczyć to po paru kursach i podać jednak cały czas im coś nie pasuję. Czy można coś zrobić. Na pewno to pytanie pojawiało się parę razy tutaj jednak jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi. Pomożecie ?
jesli chodzi Ci o weryfikacje karty to poczekaj az ta transakcja pojawi sie w histori konta i tam masz podane ile euro Ci pobralo
|
Do góry
|
|
|
|
#704359 - 07/11/2006 11:34
|
enthusiast
Meldunek: 14/02/2005
|
Nie tak dawno sporo osób narzekało na długi czas oczekiwania na pieniądze z MB. Ja jestem mile zaskoczony, wypłate zleciłem wczoraj ok 10 rano i już dziś mam kase w mBanku. Duży plus dla MB
|
Do góry
|
|
|
|
#704360 - 07/11/2006 13:12
|
old hand
Meldunek: 31/10/2006
|
to ile sie czeka tak mniej wiecej na wyplate z MB na konto w inteligo, po jakim czasie zareagowac w MB jesli pieniadze nie znajda sie na koncie
jezeli przy wyplacancyh pieniadzach mam status przetworzony to znaczy ze wszystko ok?
|
Do góry
|
|
|
|
#704361 - 09/11/2006 14:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2003
|
Przepraszamy, ale nie możemy zakończyć transakcji ponieważ został przekroczony limit transakcji o 191.84 PLN. Aby dowiedzieć się w jaki sposób zwiększyć limity transakcji prosimy udać się do dział Profil konta Moneybookers. oc oc chodzi??????????????? 
|
Do góry
|
|
|
|
#704362 - 09/11/2006 14:17
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/10/2006
|
Quote:
Przepraszamy, ale nie możemy zakończyć transakcji ponieważ został przekroczony limit transakcji o 191.84 PLN. Aby dowiedzieć się w jaki sposób zwiększyć limity transakcji prosimy udać się do dział Profil konta Moneybookers.
oc oc chodzi???????????????
Weryfikowałeś konto w moneybookers? tzn o ile pamiętam to chyba robiło się jakiś mikro przelew, jeśli nie ? to zapewne Cię to czeka, gdyż każde konto posiada limit, limit zwiększa się po weryfikacji.. Dalej nie wiem, więc musisz obadać dział pomocy. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#704363 - 10/11/2006 08:04
|
enthusiast
Meldunek: 07/11/2006
|
Quote:
Cześć, mam konto inteli go i chcę autoryzować sobie konto moneybookers, kasę pobrało w złotówkach a karzą mi podawać pobraną kwotę w euro. Próbowałem sobie przeliczyć to po paru kursach i podać jednak cały czas im coś nie pasuję. Czy można coś zrobić. Na pewno to pytanie pojawiało się parę razy tutaj jednak jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi. Pomożecie ?
Miałem dokładnie taki sam kłopot a rozwiazałem go bardzo prosto 
Zadzwonilem do banku i poprosilem aby podali mi dokłądna kwote jaka została odemnie z kona pobrana w Euro i po 30 sekundach juz wszystko było OK.
Prosze pametac ze bank ma inne stawki niz kantory pzy pzeliczaniu ja sie jak sam pzeliczałem pomliłem bodajze o grosza ...
|
Do góry
|
|
|
|
#704364 - 10/11/2006 08:14
|
enthusiast
Meldunek: 16/01/2005
|
mam pytanie, czy przy wyplatach przez moneybookers3 bukmacherzy sprawdzaja w jakis sposob dane wlasciciela konta na MB?
chodzi o to, ze ojciec chce wyplacic kase ze swojego konta w zakladach bukmacherskich, na moje konto MB (maile beda taie same, nazwiska rowniez).
|
Do góry
|
|
|
|
#704365 - 10/11/2006 08:33
|
stranger
Meldunek: 04/11/2006
|
Quote:
mam pytanie, czy przy wyplatach przez moneybookers3 bukmacherzy sprawdzaja w jakis sposob dane wlasciciela konta na MB?
chodzi o to, ze ojciec chce wyplacic kase ze swojego konta w zakladach bukmacherskich, na moje konto MB (maile beda taie same, nazwiska rowniez).
lepiej niech "ojciec" zrobi sobie swoje konto MB, bo moga Ci zablokowac i MB i konto "ojca" u buka
|
Do góry
|
|
|
|
#704366 - 10/11/2006 15:23
|
newbie
Meldunek: 14/05/2006
|
Quote:
Quote:
Witam, Porzyczalem pieniazki przez Mb Mam zweryfikowane konto (wyslalem skan dowodu osobistego)
"Pragniemy poinformować iż wysłalismy email do użytkowników z którymi dokonywał Pan trasnakcjie celem ich weryfikacji. Ponieważ w ciągu pięć miesięcy nie otzrymaliśmy dokumenty tożsamości, możemy uważać iż sa to konta rejetsrowane na osoby które nie istnieja. Wydział bezpieczeństwa Moneybookers uważa iż Pan zarejestrował te konta celem rejestarcji kont na stronach dla zakładów internetowych i kontroluje Pan te wszystkie konta Moneybookers. Z tego powodu jestesmy zmuszeni zgłosić Pana działalność odpowiedniej instytucji "
I wez porzyczaj kase 
Co moga mi zrobic?
Mama tą samą sytuację ;(
|
Do góry
|
|
|
|
#704369 - 14/11/2006 09:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
Quote:
Ile można czekać na odpowiedź z ich suportu?????????
czasem wiecznosc :-) niestety :-) i mysle ze to rowniez zalezy od tego o co pytasz , jak pytałem czy moja Zona moze otworzyc konto to odpowiedz dostałem w cigu paru dni , natomiast gdy mialem powazniejsze pytanie (kwestia wyplaty) to czekam juz.....uuuuu 
|
Do góry
|
|
|
|
#704371 - 14/11/2006 13:01
|
journeyman
Meldunek: 24/02/2001
|
Witam,
Zleciłem wpłatę na konto Moneybookers wczoraj przed 10.00 z Multibanku (przez neta), o 12.00 wczoraj kasa powinna być już na ich koncie w BRE Banku.
Z informacji uzyskanych na stronie wynika że kasa pojawia się w ciągu 2 do 5 dni roboczych.
Jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź:
1. W jakich godzinach aktualizują wpłaty, (np. tak jak Expekt) 2. Czy jest szansa że kasa pojawi się dziś, jeżeli wpłacałem wczoraj,
Z góry dzięki Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#704372 - 14/11/2006 14:11
|
old hand
Meldunek: 15/09/2006
|
Quote:
Quote:
Quote:
I wez porzyczaj kase 
Co moga mi zrobic?
Mama tą samą sytuację ;(
No cudow nie ma. Albo wymieniales sie z kims "nieistniejacym" albo wyczules, ze sa bukmacherzy, ktorzy nie sprawdzaja skanow i pozakladales konta na roznych ludzi. Jesli jeszcze logowales sie z tego samego IP na rozne konta to wniosek byl dla nich prosty. Co do zgloszenia do tej instytucji to nie sadze, zeby to zrobili. Moze straszą, żebys nie reklamowal i kasa zostala u nich. Oni tez sa chyba naciskani przez bukmacherow, zeby eliminowac takie przypadki. Bo moga stracic wiarygodnosc u nich i zostac wyeliminowani. Czy zablokowali komus konto mimo, ze osoba, z ktora sie wymienial przeslala im skan dowodu?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|