Procek wyluzuj. Nie z ta to z inna

nie jeden tutaj był przekonany ze to ta akurat ta jedyna panienka, a później było kilka kolejnych takich samych

Nie warto stary. Widać ze panienka się bawi to odpuść.
Wesołych Świąt.
OT: Pożegnać się pisze
a no troche przetrzezwialem...leb tylko boli, nom bawi sie bawi i chrzanic to...jeden autobus odjechal przyjedzie nastepny..tylko wciaz poprostu niemoge o niej przestac myslec...aa teraz mi takie cos nawijanelo yhym
"hej Piotrek =*
wow ..... moze sie dzisiaj dosc hamsko zachowalam dla Ciebie .... ale to tak naraz wszystko bylo heh ..... ciezko dla mnie tak :| .... przepraszam =*
koffany .... nie umiem tego inaczej powiedziec ale nie chce narazie chlopaka ... chce byc sama bo sa same problemy potem .... chce odpoczac ... dawno nie bylam wolna dziewczyna i troche za tym tesknie heh ....
ale to nie znaczy ze Ciebie nie kocham =* ..... dobrze wiesz ze I do love you no matter what! .... I just need time to be alone with myself .... I hope u understand me !!
I wanted to talk to u but .... nie bylo poprostu jak ... spalismy wszyscy to po pierwsze heh, a potem jak zaraz wstalam to nie bylo ze mna pogadac bo bylam nieprzytomna i zaspana heh ....
you did a very nice and sweet thing with these roses heh.....I still dont kno what to say but THANK YOU ....."
ja wale to leje na to, niemam zamiaru nic robic

ide sie upic dzisiaj jeszcze bo w wigilie niepasuje.....