3 sezon PSG bardzo udany . 2 mistrz zdobyty w świetnym stylu :

W LM zaliczyłem 1/2 po ograniu Bayerny i Chelsea . Barca była za mocna tym bardziej , że grałem bez Higuaina i Renterii.
W przerwie sprzedałem za $35M Gago ( kupionego za 16M i tyle wartego) więc łącznie miałem 60M na zakupy - Gourcuff , Leyrielton, Kaboul i Adu zasilili moje szeregi .
Wczesniej pozyskałem z Ejido pana o pseudo Sunny (rocznik 1988) . Świetny defensywny pomocnik . Już się nim interesują mocne ekipy.

]
A oto gośćiu którego znalazłem przez przypadek . Jest zawodnikiem który pojawił się po 1 sezonie w Tiranie . Broni niesamowicie. Wygryzł póki co broniącego superniesamowicie przez 3 lata Landreau , którego chce Chelsea.

A jeszcze miałem w poprzednim sezonie zmiane prezydenta . Niestety ten nowy (były dyrektor) nie wydaje się być typem Abramowicza

Miałem też epizod z Australią . Ale poprowadziłem ich zaledwie w Pucharze Azji i po odpadnięciu w 1/4 odszedłem

Ten sezon póki co udany - 1 miejsce (jednak przewaga nikła) i spokojny awans do 1/8 LM .
Przez moment kibice byli wzburzeni bo chciałem pracy w ManU i Interze ale mnie nie wybrali . Spróbuje pobić Lyon i zdobyć 7 mistrzostw z rzędu