Witam
Jak grac?. To oczywiste-tak zeby wygrywac:). Teraz na powaznie.
Mam konto w
Pinnacle i do gry uzywam dostepnych tam teaserow. Gram nimi od poczatku tego sezonu wybierajac opcje +4,5 pkt do hp i +6,5 pkt do u/o. Mam kilka zasad ktorymi sie kieruje:
1. Gram tylko dwa spotkania na kuponie, wtedy kurs jest rowny 2.
2. Jedno z wybranych spotkan musi sie zaczynac minimum godzine wczesniej od drugiego. (dalej wytlumacze dlaczego)
3. Jesli moj typ jest z opcja +4,5 pkt do hp gram tylko na hp dodatnie. Wyjatek stanowia zespoly SA, PHO, DAL i UTH.
4. Jesli mam grac na u/o, narazie analizuje spotkania z wysoka linia i gram na under.
5. Mecz odbywajacy sie pozniej zawsze typuje na under/over
6. Nie gram spotkan, ktore na pierwszy rzut wydaja sie latwe do przewidzenia.
7. Nie gram w dni gdy w ofercie jest mniej niz trzy mecze.
To tyle zasad ktorych uzywam przy doborze spotkan.
Teraz czas meczy (mecze ogladane w internecie).
Na podstawie dotychczas postawionych zakladow zauwazylem, ze sporadycznie jest tak ze nie trafie obydwu typow. W zwiazku z tym postanowilem zwiekszyc troche swoje szanse w przypadku pierwszego trafionego meczu. Do tego potrzebna mi jest ta roznica minimum godziny rozpoczecia meczy. Dla przykladu, pierwszy mecz sie zaczyna o 2:00, a drugi o 3:00. Druga polowa drugiego meczu zazwyczaj zaczyna sie o 4:35 do tego czasu znamy juz rostrzygniecie pierwszego spotkania. Jestesmy rowniez cokolwiek zorientowani co do przebiegu drugiego meczu. Jesli trafilismy typ na pierwszy mecz, mamy troche czasu aby odpowiednio skontrowac, gdy przebieg drugiego meczu nas niepokoi (granie tego meczu na u/o powoduje ze mamy latwiejsza decyzje czy kontrowac czy nie).
Tu tez mam kilka zasad.
1. Przegralem pierwszy mecz-ide spac.
2. Gdy widze ze wynik drugiego meczu jest zagrozony, a buk wystawia linie na druga polowe sugerujac kursem ze zostanie ona przekroczona (gdy mnie potrzeba under) badz nieprzekroczona (gdy mi potrzeba over) - nie kontruje. Gdy jest odwrotnie-stawiam kontre.
Jak narazie taka strategia gry dobrze mi sie sprawdza i w pelni rekompensuje mi to ze przez to nocne ogladanie chodze niewyspany.
Pozdrawiam