Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#823141 - 31/12/2006 16:41 Re: Sklepy internetowe z (amerykańską?) markową odzieżą. [Re: Jonathan Sarkos]
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
Originally Posted By: Jonathan Sarkos

Nie bede teraz pytal bo o nie o to chodzi. Ale sam moge stwierdzic, ze oryginalne.
Bo jesli widze jakie ciuchy RL w jakichs dziwnych foliach i dolaczone dolaczonymi metkami, ktorych sie nie spotyak w tych ciuchach to trudno mowic oryginal. Albo umieszczanie danego rodzaju metek (np. w koszulach), ktore akurat w tej serii nie powinny wystepowac.
Moj kumple akurat zna sie swietnie na ciuchach od Ralpha. Kupuje tylko tej marki i bardzo czesto bywa w Stanach. Dlatego tez stwierdzil, ze na allegro rzadko sa oryginaly tej marki. Podobnie opcenial tez Lacoste. I z tego powodu smiem twierdzic, ze duzo ciuchow na allegro jest podrabianych.

Do góry
Bonus: Unibet
#823143 - 31/12/2006 16:43 Re: Sklepy internetowe z (amerykańską?) markową odzieżą. [Re: rivex]
Jonathan Sarkos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/08/2003
Moim zdaniem obydwie koszulki to oryginały. Inna sprawa, czy te tzw. meczowe. Moim zdaniem tak, a Tottenham na 100%. Garcia po prostu gdzieś nie poszedł, bo miał już nadruk, albo ma jakiś mały defekt, albo gość trafił ją za najmniejszą możliwą kasę.

A widzisz, teraz spojrzalem jeszcze raz i wszsytko jasne - ten Liverpool, to jest na jakies 12-14 lat.

Do góry
#823147 - 31/12/2006 16:45 Re: Sklepy internetowe z (amerykańską?) markową odzieżą. [Re: Maciek]
Jonathan Sarkos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/08/2003
Originally Posted By: Maciek
GBocian ,uważaj na te sklepy bo w większości sprzedawane są podróby . Ja kupuje na allegro nie od żadnych super sprzedawców tylko od zwykłych allegrowiczów co byli w USA coś przywieźli i wystawiają na aukcji (polecam wklepać ,,z USA'' .

Również cenie sobie odzież z USA ,szczególnie niezszywane po bokach podkoszulki.

Dokladnie tak jak mówisz - im więcej koleś ma towaru i im wiecej w opcji "kup teraz" tym wieksze ryzyko. Nie znaczy to oczywiscie, ze kazdy z nich to kretacz. Wspomniany manczak1 od koszulek jest ok. Gorzej np. z kolesiem o nicku iwan17, lub iwan_17 - ten wydaje mi sie juz troche podejrzany.

Do góry
#823148 - 31/12/2006 16:45 Re: Sklepy internetowe z (amerykańską?) markową odzieżą. [Re: Maciek]
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
Originally Posted By: Maciek
GBocian ,uważaj na te sklepy bo w większości sprzedawane są podróby . Ja kupuje na allegro nie od żadnych super sprzedawców tylko od zwykłych allegrowiczów co byli w USA coś przywieźli i wystawiają na aukcji (polecam wklepać ,,z USA'' .

Również cenie sobie odzież z USA ,szczególnie niezszywane po bokach podkoszulki.

Po wakacjach pojawialo sie troche takich sprzedawcow. I czesto mieli ciuchy z metkami prosto ze sklepow. W nieduzych ilosciach. I tutaj jest pewnosc, ze oryginaly.
ja na wiosne pewnie cos puszcze na allegro bno nakupowalem w te wakacje mase ciuchow i niektore sie nie przydadza. Ale mam na nich wszystkie metki i chyba nawet paragony.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Biszop, rafal08