Strona 6 z 15 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 14 15 >
Opcje tematu
#823138 - 31/12/2006 16:38 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: pszek]
Kuba88 Offline
addict

Meldunek: 23/02/2005
jaki by tu opis dac hmmm macie jakies propozycje?

Do góry
Bonus: Unibet
#823153 - 31/12/2006 16:49 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: pszek]
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005
Najlepszego w Nowym roku \:\) Forumowa Rodzino \:D

Do góry
#823161 - 31/12/2006 16:54 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Tom182]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
o
o o
__o__
|HappY|
| New |
\Year /
\__/
__||__
•2oo7• :))

Daj taki \:D

Do góry
#823198 - 31/12/2006 17:21 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Pierniczek]
Ozeszlol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/05/2004
*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Szęśliwego Nowego Roku
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸

Do góry
#823218 - 31/12/2006 17:29 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Kuba88]
Izajasza53 Offline
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3

Meldunek: 11/07/2005
Originally Posted By: Kuba88
jaki by tu opis dac hmmm macie jakies propozycje?

Mój:
"10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3 , 2 , 1 ,...?????..."

\:\)

Do góry
#823738 - 01/01/2007 04:02 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Izajasza53]
Ozeszlol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/05/2004
Rzadko tu zaglądam do tych tematów , dzisiaj o drugiej w nocy zobaczyłem kolesia który mi zgarnął panienke . Dokładnie przyjrzałem mu się z bliska , i po tym jak go zobaczyłem stwierdziłem że albo zabije go a potem ją , albo zamkne sie w pudełku z uwagi na to jaką odniosłem klęske . Nie poświęcam dziewczynom dużo uwagii , ale jak widze że nie potrafiący sie wysłowić kolesie z krzywmi mordami mają takie dziewczyny to chyba oderwie sie od bukmacherki i komputera i wyrusze na łowy \:\) .

Do góry
#823742 - 01/01/2007 06:33 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Radek_89]
Serce Offline
stranger

Meldunek: 31/12/2006
Panowie czytam to i czytam i jak po pijaku niemozna zagadac wtedy jest najlatwiej \:\) trzeba bylo kolege puscic do przodu ty zastopowal one w przod i je lapiesz obydwie znaczy przytulasz tak milo i zagadujesz czesc jestem ... widze ze sie nami interesujecie my tez wami tylko tak ciezko po piciu wiecie sylwek itp i masz zalatwiona sprawe ;] ehhh

Do góry
#823827 - 01/01/2007 11:05 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Serce]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
kurde 20 zl mi z komy ubylo \:D

to chyba przez te telefony do niemiec \:D

Do góry
#824316 - 01/01/2007 15:19 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Adammm]
Nikt Ważny Offline
stranger

Meldunek: 01/01/2007
Witam! Czesto czytam sobie ten temat i powiem szczerze, ze bardzo,ale to bardzo Wam zazdroszcze!!!
Osobiscie nie mam problemow z poderwaniem dziewczyny na dyskotece,czy tez jakiejs innej imprezie, po prostu mi to wychodzi...Moj problem polega na czyms zupelnie innym. Ja po prostu od pewnego czasu (od wakacji) juz tak nie potrafie...tzn jezeli nawet mi sie podoba bardzo jakas dziewczyna to przetancze z nia caly wieczor,ale nic wiecej nie zrobie. Wszystko za sprawa jednej Kobiety - Kasi...znam ja od trzech lat, wpadla mi w oko juz na pierwszym spotkaniu w szkole. Co ciekawe to ona podeszla do mnie, nie ja do niej...Ja, jak to ja stwierdzilem,ze nie ma to tamto trzeba brac sie do roboty! Wiec zrobilem maly wywiad srodowiskowy i wiedzialem co i jak, byly spacery, kwiaty wyslane poczta, nawiazalismy dobry kontakt,ale nic z tego nie wyszlo...pozniej nasze drogi sie rozeszly. Ona miala swojego chlopaka, ja swoja dziewczyne...po pewnym czasie zblizyl nas fakt kiedy ona zerwala ze swoim chlopakiem. Przezywala to bardzo,a ja bylem zawsze obok, sluchalem, pocieszalem. Stala sie dla mnie naprawde bliska. Do nieczego miedzy nami nie doszlo, ja nadal bylem ze swoja dziewczyna. Pozniej nadeszly wakacje, moja dziewczyna zerwala ze mna w bardzo przykry sposob i w tym momencie pomogla mi bardzo wlasnie Kasia. To dziwne,ale przez dlugi czas traktowalem ja jako przyjaciolke mowiac jej doslownie wszystko, w ten sposob Kasia tez sie otworzyla poznalem ja jeszcze lepiej. W pewnym momencie znow sie w niej zakochalem,z ta roznica,ze teraz to na amen! Ale szczerze powiem,ze nie znam wolnego faceta, ktorego nie bylaby w stanie obkrecic sobie wokol palca. Jest bardzo piekna, kiedy idzie ulica wszyscy sie za nia ogladaja,nie mowiac juz o tym co sie dzieje na imprezach. Mimo to ma naprawde piekne zasady szanuje siebie, przez jakis pierwszy miesiac jak sie spotyka z jakims facetem to nie ma nawet mowy o pocalunku! Nie pozwala sie dotykac mezczyzna, jest szczera potrafi sie zaopiekowac facetem, walczyc o niego, jest naprawde bliska idealu. Przytocze tu pewna sytuacja, ktora miala miejsce pewnego wieczoru ok 23...zdenerwowala mnie nawet nie wiem czym, w kazdym razie doszedlem do wniosku,ze mnie oklamuje,wiec dlugo sie nie zastanawiajac zadzwonilem do niej i powiedzialem to co mysle,obrazajac ja,ale nie wyzywajac...wiecie jaka byla jej reakcja? Czy wpadne do niej dzisiaj wieczorem do domu porozmawiac, bo chcialaby zebym byl blisko...kopara mi opadla.Moglbym wymieniac takich sytuacji setki...potrafi odwolac dla mnie spotkanie z kazdym...jest zawsze kiedy jej potrzebuje..jednak ona nadal twierdzi,ze to PRZYJAZN. Chociaz nasze stosunki coraz bardziej sie zazebiaja...np chodzimy pod reke, robimy sobie masaze, nie pozwala mi sie dotykac w intymnych miejscach ale granice PRZYJAZNI w moim pojeciu zostaly przekroczone. Poza tym ona nie ukrywa,ze szuka chlopaka z charakteru takiego jak ja...tylko co z tym zrobic??? Pomozcie...Wczoraj na Sylwestrze powiedziala kolezance,ze Kocha mnie za to jaki jestem z charakteru,ale to nie jest taka Milosc jaka jest miedzy mezczyzna ,a kobieta...Doradzcie mi co zrobic? Ja juz po prostu czuje,ze bez niej nie moge zyc...jest dla mnie jak powietrze. Powiem jeszcze,ze nie pytam jak ja zarwac..czy gdzie ja zaprosic. Bo kwiaty daje jej bez okazji, chodzimy do teatru,zapraszam na romantyczna kolacje przy swiecach...juz taki ze mnie pojebany romantyk \:\( Zeby bylo ciekawiej ona po maturze wyjechac na stale do Niemiec. Wiec co jeszcze moge zrobic zeby jej nie stracic???
Czekam na Wasze opinie byle nie jakies puste,glupie docinki.

P.S Imie Kasia jest zmyslone, ale cala historia w 100% prawdziwa.
Ja tez jestem pod innym nickiem na forum bardziej znanym,ale jezeli to mozliwe prosilbym modow o nieujawnianie go...
Z gory dziekuje...

Do góry
#824317 - 01/01/2007 15:19 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Nikt Ważny]
Nikt Ważny Offline
stranger

troche zagmatwane,ale mam nadzieje,ze rozumiecie o co mi chodzi..

Do góry
#824408 - 01/01/2007 15:51 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Nikt Ważny]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002
mam podobny problem - nie do rozwiazania, walcze o dziewczyne już spory kawał czasu bo tak samo mnie wzięło na miłość jak Ciebie kolego, no ale wciaż jestem dla niejh tylko przyjacielem mimo, że pare ciekawych akcji między nami się wydarzyło swego czasu. jestem już po studiach, wróciłem do swojego miasta i juz nie widuję się z nią tak często jak kiedyś, zmieniłem też troche swoje podejście do niej, tzn. nie ma mowy o przyjacielskich zachowaniach, tzn. takich jak do tej pory, że mogła sie przede mną wyżalić czy poplotkować. Powiedziałem jej, ile dla mnie znaczy i że nie mogę być tylko i wyłącznie jej przyjacielem bo chcę czegoś więcej. Stwierdziłem, że jeśli zacznie jej mnie brakowac to sama do mnie przyjdzie i chociaz bylo mi ciezko na poczatku to widac pierwsze efekty takiego podejscia, nie chce zapeszac ale moim zdaniem jedynie taktyka ignorancji i olewania jest skuteczna w takiej sytuacji. A kiedy już rozmawiam z kolezanka to czesto gesto schodze na tematy sexu zeby wiedziala ze pociaga mnie jako kobieta a nie jako przyjaciolka \:\)

Do góry
#824631 - 01/01/2007 17:21 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: marzano]
KeeP Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/09/2003
@ Nikt Ważny...
nieźle choć niekoniecznie miło \:\(

ale dlaczego ona to powiedziała koleżance a nie Tobie?
skoro jestescie w tak dobrych stosunkach..powinienes z Nią otwarcie porozmawiać..i to wszystko co nam napisałeś powiedzieć Jej...

z drugiej strony - wiesz jak fajnei jest miec taką przyjaciółkę? teraz nei wiesz bo kochasz ale gdybys nie kochał - to pozazdrościć \:\)

pozdrawiam
K.

Do góry
#824928 - 01/01/2007 19:36 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: KeeP]
Nikt Ważny Offline
stranger

Originally Posted By: KeeP

ale dlaczego ona to powiedziała koleżance a nie Tobie?
skoro jestescie w tak dobrych stosunkach..powinienes z Nią otwarcie porozmawiać..i to wszystko co nam napisałeś powiedzieć Jej...

zamierzam z nia o tym porozmawiac bo innej opcji nie ma,ale wiem ze jestem jej teraz potrzebny, jako przyjaciel,a jezeli moje podejscie okazaloby sie nie wypalem, zranilbym ja bardzo,a tego nie chce. Szczegolnie teraz. Ona tez mowila mi podobne rzeczy z tymze nie uzywala slow: milosc, kocham,a to dla mnie roznica. Wiesz ona mi opowiada o gosciach,ktorzy jej sie podobaja...ale zaraz dorzuca,ze nie dorastaja mi do piet, i ze chyba z nia jest cos nie tak, bo wszystkich zaczyna porownywac do mnie,a ja jestem za dobry...to sa jej slowa...
Originally Posted By: KeeP

z drugiej strony - wiesz jak fajnei jest miec taką przyjaciółkę? teraz nei wiesz bo kochasz ale gdybys nie kochał - to pozazdrościć \:\)

wlasnie wiem i to jest drugi czynnik, ktory mnie wstrzymuje,bo ja przez ponad rok traktowalem ja jak tylko i wylacznie PRZYJACIOLKE!!

Do góry
#825001 - 01/01/2007 20:15 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Nikt Ważny]
agr1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/03/2005
Nikt Ważny, jesli nie czytales ksiazki 'Tajemnice uwodzenia' to przeczytaj ten fragment pt: CO ROBIĆ, GDY KOBIETA, KTÓREJ PRAGNIESZ WIDZI W TOBIE TYLKO PRZYJACIELA? link-> http://rapidshare.com/files/9795223/1.txt.html

Ogolnie polecam ksiazeczke, ja jej nie stosuje doslownie, ale wiem jakich bledow nie popelniac.. i szczerze mowiac nie moglem sie nadziwic jak wiele rzeczy sie sprawdza.

Pozdrawiam

Do góry
#825011 - 01/01/2007 20:21 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: agr1]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
agr1 mam prosbe mozesz zamiescic calosc tej ksiazki ? z czystej
ciekawosci zapoznam sie z jej trescia.

Do góry
#825068 - 01/01/2007 21:01 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: AL_Capone]
Rocco Offline
addict

Meldunek: 21/07/2004
a slyszeliscie o nls.pl? kursy uwodzenia, plytki za 600, kurs za ~1000 \:\) niedawno gdzies widzialem te plytki spisane do pliku wordowego .....

Do góry
#825072 - 01/01/2007 21:02 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: AL_Capone]
Rocco Offline
addict

Meldunek: 21/07/2004
Originally Posted By: AL_Capone
agr1 mam prosbe mozesz zamiescic calosc tej ksiazki ? z czystej
ciekawosci zapoznam sie z jej trescia.

a co nie potrafisz sam wyslic sie i sciagnac? musi byc gotowe?
popros jeszcze kogos zeby za ciebie zagadal .....

Do góry
#825076 - 01/01/2007 21:05 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Rocco]
agr1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/03/2005
Jasne, ze moge wrzucic calosc.
Prosze bardzo -> http://rapidshare.com/files/9801296/Tajemnice_uwodzenia.doc.html

Ludzie jeszcze polecaja ksiazke pt'Gra' ale nie moge nigdzie dorwac, nawet na allegro nie ma...

Pozdrawiam.

Do góry
#825080 - 01/01/2007 21:06 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: Rocco]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Rocco widze ze bardzo mily jestes i w niezywkle bojowym nastroju
rozpocząłeś nowy rok , ale wlasciwie nie dziwie sie twojej frustracji musisz miec na pewno jakis sensowny powod , ktos ci
ukradl malpe , a moze przechodzisz okres dojrzewania

Tak czy inaczej pozdrawiam cie serdecznie i zareczam ci ze
nie mam zadnych problemow w nawiazywaniu znajomosci, ta ksiazke
chcialem przeczytac z ciekawosci jak wiele innych ale widze ze
dla ciebie to zbyt trudne pojecie do interpretaci wiec dalsza
polemika z toba jest pozbawiona mojego cennego czasu,

Do góry
#825082 - 01/01/2007 21:07 Re: Jak zagadać panienkę w nieszpory? [5] [Re: agr1]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: agr1
Jasne, ze moge wrzucic calosc.
Prosze bardzo -> http://rapidshare.com/files/9801296/Tajemnice_uwodzenia.doc.html

Ludzie jeszcze polecaja ksiazke pt'Gra' ale nie moge nigdzie dorwac, nawet na allegro nie ma...

Pozdrawiam.

Bardzo dziekuje i gratluje normlanosci ktora z dnia na dzien
staje sie coraz mniej popularnym zjawiskiem.

Do góry
Strona 6 z 15 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 14 15 >

Moderator:  Biszop, rafal08