Zmieniam swój 5 typ ponieważ podałem nie z tego buka.Nie wiem Przemek _19 jak się do tego ustosunkujesz 20:55 Corinthians - Ponte Preta Piłka nożna-Brazylia-Campeonato Brasileiro 1.50 3.40 5.00 typ1 ....Benetton wygrał
Jak napisał do mnie hpc 3 typ również jest od innego buka.Nie wiem jak to się stało ale to chyba przez grę w H2H. Podam typ za tamten bo jak napisał conrad te typy nie są brane pod uwagę. 00:55 3400 Dallas Stars - Washington Capitals Hokej na lodzie-NHL Łącznie z dogrywką 1.57 2.40 typ1 Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i jak wygram to obiecuję że to się więcej nie powtórzy.
#5 21.10.2002 00:55 3398 Dallas Stars - Washington Capitals Hokej na lodzie-NHL Całkowita liczba strzelonych bramek (tylko czas normalny). Under 5.5 1.95 Pozdrawiam
witam saba niestety jeszcze nie. Spóźniłem się, leszczyk, o dwie minuty. 1X to ja 2 to Ty, bo pierwszy wysłałeś typ i przy remisie przechodzisz. pozdrawiam. Jak wysyłałem swoje to jeszcze nie widziałem co postawiłeś.
01:25 3379 Anaheim Angels - San Francisco Giants 1.85 Baseball-MLB Dodatkowy czas liczy się, jeśli jest to konieczne. Pitcher nie jest znany. Zakłady ważne niezależnie od zaczynającego pitchera.