Majewski wg. mnei zbyt duży cyrkowiec, totalny klaun, wszytsko przesadzone, jeszcze rok temu, a zwłaszcza 2 lata temu jego program na prawde mi sie podobał, teraz nie chce sie patrzec :/
Mann tutaj mnie dziwi, że sie ejszcze trzyma, jako tako widac jego udział w róznych programach, a anwet w Sopot Open prowadził w fajny sposób studio, mimo wszystko za mało an telekamerę
Jankowski zawsze lubiłem Jaka to melodia

ostatni odcinek z Ani Mru Mru to lezałem i kwiczałem ze śmiechu

...co do programu fajny sposób prowadzenia i zawsze ładne dziewczyny, nie wiem czy Jankowski zajmuje sie czyms ejszcze, ale ten program prowadzi na tyle długo, że zasłuzył sobie na telekamerę ...o ile wcześniej jej nie dostał, tego nie wiem
Hajzer ..stary, przereklamowany, a te jego dzwonienie do bankiera w programie Grasz czy nie grasz totalne dno (chociaz jest plus, ladne dziewczyny ztrzymające walizki) ..ale mimo wszytsko, niech lepiej zajmie się sprzedawaniem nowego proszku Wizir z mikro monekułami, które w mig sprawią, że ansze pranie bedzie czyste jak nigdy dotąd, ażycie stanie się piękniejsze

Urbański + Skrzynecka ......buuahahahaha

..Zaaataaańczysz ze mną jeszcze raz, ostatni raz... tralalala lalala lalaa

czyli mój typ to Janowski, chociaż w całym plebiscycie dziwi mnie brak Wojewódzkiego