Ja mam u nich około 250 euro za premiowane miejsce w pokerze.
Przy okazji zadam pytanie: czy bez problemów wypłacę na eKartę z mBanku ?
Chciałem zlecić wypłatę na bezpośrednio na konto ale, jak pisze zoRro, support jest niecałkiem teges.
Na stronie jest napisane, że główna opcja wypłaty to karta kredytowa. Jednak jest też możliwość wypłaty na konto, wystarczy podać dane banku i konta.
Piszę do nich, że nie posiadam karty kredytowej i chciałbym wypłacić bezpośrednio na konto. Koleś odpisuje, że karta debetowa też może być. Ja odpisuję, że niebardzo. On, że tak. Ja piszę znowu, że może w UK to jest możliwe ale w Polsce nie i proszę o wypłatę na konto. Koleś idzie w zaparte i pisze żebym podał mu nr. karty i on sprawdzi czy nie da się wypłacić. Ręce mi opadły ale dla świętego spokoju podałem mu ten nr. Dopiero wtedy stwierdził, że rzeczywiście w taki sposób nie da się wypłacić. Eureka !

Zadowolony pytam się czy wreszcie mogę podać dane konta, skoro sami widzą, że wypłata kartą jest niemożliwa. Oni odpisują żebym lepiej wyrobił kartę kredytową bo tak będzie szybciej i pewniej. Taki mnie wtedy wkur..w złapał, że przestałem z nimi korespondować i chyba wreszcie wyrobię tą kartę, bo im chyba nic nie przetłumaczysz.
Jeszcze raz zadam więc pytanie: czy eKartą wypłacę od nich kasę, bo nie uśmiecha mi się kolejna długa wymiana korespondencji...
Poza tym są ok, szczególnie jeżeli chodzi o piłkę brytyjską.