|  
| 
| 
| 
| #88519 - 01/02/2003 19:56  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   enthusiast

Meldunek:  17/10/2001
 | 
Witam
 Czy BLusq bedzie sponsorem ? Jesli nie to po co zmieniac niech narazie zosstanie prof.

Pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88522 - 01/02/2003 21:13  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   old hand

Meldunek:  21/11/2001
 | 
Musze przyznac, ze jestem lekko wzburzony!
 Zmiana bukmachera w trakcie trwania konkursu, to zmianianie zasad w trakcie gry.
 Cos takiego nie powinno miec miejsca. Poza tym oferta BlueSq jest uboga. Wydaje mi sie, ze w walce o wylonienie najlepszego typera, a taki cel ma playoff, powinno sie dawac rowne szanse wykazania wszystkim. W tym celu wybor bukmachera powinien byc w gestii gracza.
 Niektore ligi, ba cale dyscypliny, popularne w Polsce, nie sa ujmowane w ofertach zagranicznych bukmacherow. Jak zablysnac ma np. specjalista od hokeja, żużla, czy lekkoatletyki, na ktore to dyscypliny kursy wystawiaja tylko krajowi bukmacherzy? Z gory traci on szanse na wyrownana rywalizacje. Zamiast podawac madre, przemyslane typy ze swoich ulubionych dyscyplin, zmuszany jest grac na sile, cos, o czym nie ma wiekszego pojecia.
 Dlatego od nastepnej edycji proponuje wybranie kilku bukow, w tym krajowych (przynajmniej STS i Profesjonal) i korzystanie z ofert ich wszystkich.
 Mozna zreszta zrobic sonde i sprawdzic, jak demokracja forumowiczow zadecyduje.
 Pozdrawiam
 Krompa

P.S. Innym rozwiazaniem jest zorganizowanie konkurencyjnego playoff, nawet bez sponsora, ale o prestiz, z dowolnoscia wyboru buka.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88523 - 01/02/2003 22:11  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   veteran

Meldunek:  03/09/2002
 | 
Jestem podobnego zdania co przedmówca. Poprostu wprowadzi to spore zamieszanie (zmiana buka w trakcie konkursu), a poza tym nie wszyscy znaja i wiedza jak obstawiać w systemie  fraction  jak to podaje swoje kursy "Niebieski Plac" i wydaje mi się, że może to być powazny problem. Osobiście jestem przeciw takiemu obrotowi sprawy, no ale jeżeli innego wyjścia nie ma ...     Pozdrawiam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88525 - 02/02/2003 02:45  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/09/2002
 | 
a czemu nie można brać kursów z sts'u? przecież ma on bardzo szeroką ofertę, a kursy pojawiają się tam na cały tydzień nawet wcześniej niż w profie i często są wyższe! ich strona chodzi chyba u każdego, a to że czasem kursy spadają im bliżej weekendu, w playoff'ie nie ma chyba znaczenia, prawda?, bo nie gramy za prawdziwą kasę i każy ma równe szanse.
 ps. chyba, że chodzi o fakt sponsoringu(np. bluesq sponsoruje, a w zamian chce mieć wyłączność), wtedy rzeczywiście jesteśmy na nich skazani.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88527 - 02/02/2003 04:09  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   veteran

Meldunek:  28/09/2001
 | 
Oferta BlueSQ jest mniej "obfita" w porównaniu z profem...nie wiem czy to najlepszy pomysł taka zmiana w trakcie
 scottie
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88528 - 02/02/2003 20:09  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 | 
Chodzi tylko i wyłącznie o sponsoring - jeśli dana firma bukmacherska sponsoruje konkurs to jest to normalne, że rywalizacja opiera się o ich ofertę kursową. Tak samo było np. w przypadku firmy   Unibet . "Wachlarz" zakładów jest oczywiście inny niż u Profa - z jednej strony czegoś brakuje (np. skoków narciarskich), z drugiej strony mamy wiele nowych rzeczy. Mam nadzieję, że uczestnicy konkursu zaczną częściej analizować spotkania zamiast stawiać na "zawyżone" kursy Profa. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88529 - 02/02/2003 20:25  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   

Meldunek:  07/10/2001
 | 
Witam jest w ofercie tej firmy cos do obstawiania poza pilka , wyscigami konnymi i jakimis loteriami ?? moze zaczniemy obstawiac z jakiejs chinskiej firmy - wyscigi psow i walki kogutow - bedzie czas na dluzsze analizy ktury kogut jesy obecnie w formie.     uke:   Pozdrawiam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88532 - 02/02/2003 20:57  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   member

Meldunek:  23/08/2002
 | 
Ja uwazam ze jest to swietny pomysl-sam gram w Blue Sq i jestem z nich bardzo zadowolony(szczegolnie ze maja naprawde dobre kursy na zwykle handicapy,np.Bilbao-Sociedad-handicap 1:0 kurs na Sociedad 5!!!) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88534 - 02/02/2003 22:45  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  13/05/2001
 | 
Moze byc problem z naliczaniem kursow... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88535 - 03/02/2003 00:10  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   member

Meldunek:  23/08/2002
 | 
Zadnego problemu z naliczaniem kursow nie bedzie-wiekszosc pewnie nie zauwazyla ale po wejsciu np.w international football w prawym gornym rogu jest cos takiego jak "show as decimals",klikasz wtedy "all pages" i masz normalne kursy,np.1.8 Rzeczywiscie Blue Sq wyskoczylo z bardzo fajna inicjatywa i chwala im za to.Swietny pomysl z tymi upominkami dla osob ktore zajma dalsze miejsca.Mam tylko jedno pytanko do Ciebie Conrad-czy zwyciezca wygrywa oprocz zakladu na 100E w Blue SQ takze 250zl ufundowane przez Typer.pl? Bo jesli tak to zaczyna sie robic ciekawie     Pozdrawiam Geese |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #88536 - 03/02/2003 00:29  Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA |  
|   veteran

Meldunek:  03/09/2002
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał geese: [qb]Zadnego problemu z naliczaniem kursow nie bedzie-wiekszosc pewnie nie zauwazyla ale po wejsciu np.w international football w prawym gornym rogu jest cos takiego jak "show as decimals",klikasz wtedy "all pages" i masz normalne kursy,np.1.8 Pozdrawiam Geese[/qb][/QUOTE]Albo ja jestem ślepy, albo tego nie ma     |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |