Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#888162 - 23/01/2007 10:09 Re: NBA 22/01/2007 [Re: Skiper]
MIDA$ Offline
addict

Meldunek: 28/10/2006
Originally Posted By: Skipper
Originally Posted By: hooltek
osobiscie odradzma grania Sacramento-Nets..osatnio Netsi sa w niezlej formie,poukladana gra. Kidd tez zlapal wiatr w żagle..zaciety mecz bedzie na pewno..czuje x ;\)

Ja z kolei osobiście polecam...skład Sacto pozwala im spokojnie mysleć o zdominowaniu Netsów, niezłe personalia pod koszem gdzie New Jersey ma dziurę, Ron-Ron wskoczy na Vince'a i nie będzie komu punktów zdobywać \:\) Sacramento oczywiście ostatnimi czasy gra kiszkę (poza musową wygraną z Bostonem), ale dziś nadarza się dobra okazja na jakiś imponujący występ, taki który pozwoli im uwierzyć w własne siły i powalczyć o play-offy.

ja zagrałem ale nerwowo było do samiutkiego konca . Szczerze mowiac straciłem wiare w połowie 3 kwarty gdy zrobiło sie chyba -21 dla krolow bodaj 52-71 ale z koleji gdy w 4 kwarcie trwała pogon za NJ i Kidd nie trafia 2 osobistych to był sygnał że moze jednak i mimo duzej nieskutecznosci w meczu w samej koncowce Bibby uratował mecz Krolom dziekuje ale takich emocji wole nie przezywac

Do góry
Bonus: Unibet
#888267 - 23/01/2007 11:09 Re: NBA 22/01/2007 [Re: hooltek]
hooltek Offline
veteran

Meldunek: 27/12/2006
Originally Posted By: hooltek
Denver-Memphis
typ: Denver-10,5
Dzis jak wiadomo do Nuggetsów powraca Carmelo,co daje Denver mozliwosc uzyskania wyzszego wyniku.Memphis w tym seoznie gra szaloną koszykówke stąd tez linai 233..Anthony z Iverosnem będa dzis szalec pod koszem Grizzlies,a w obronie swietny Marcus Camby.Handi jest swietnym rozwiązaniem,under/over loteria,tam moze byc kosmiczny wynik lub tez skromne 120-85 \:\) ..

Do tego LA Lakers-Golden State under 225..bardzo wysoka linia,nie wiem czmeu az tyle,Warriors ma teraz mocneijszy skład, po wymainie z Atlantą doszli Harrington i Jakcosn. Baron Davis dzis nie zagra,super strzała w GST,co jest kolejnym argumentem do zagrania na under. W Jeziorowcach rzuca "tylko" Bryant,pozatym nie jest to tak strasznie overowa ekipa...Pomiędzy tymi druzynami ostatnie 10 meczy linai ta przkeroczona nie była. Spodziewam sie wyrównanego i zaciętego meczu do o konca..na dzisiejsze spotkanie proponuje az 3 rozwiaznaia :
under 225
Bryant over 28,5
GST +7 hc

aczkolwiek ja gram under i over Bryanta ;\)

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08