#953212 - 12/02/2007 11:15
Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki...
[Re: minotauro]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/11/2006
|
Jak wyciągnełeś wniosek, że pochodzę od małpy po napisaniu : Kategorycznie nie oczekuję odp.! ? Trzymam się ale krzesła patrząc na to jak się przejmujesz moimi "beznadziejnymi postami":) Siema Po Twoim "małpowaniu"na żywca tekstów z moich wypowiedzi.Kończ Waść-wstydu/SOBIE/oszczędz!
|
Do góry
|
|
|
|
#953220 - 12/02/2007 11:18
[Re: edi8]
|
enthusiast
Meldunek: 07/02/2007
|
ok nie ma sprawy już nic nie pisze
|
Do góry
|
|
|
|
#953247 - 12/02/2007 11:32
|
Pooh-Bah
|
ok nie ma sprawy już nic nie pisze "minotauro"-przy najbliższej wizycie u specjalisty powiedz mu,że tak Ci się robi,że aby już do kogoś nie pisać to musisz mu jeszcze o tym napisać.Psychiatrzy są niemniej od swych pacjentów zakręceni-to on Cię zrozumie i poradzi coś na tę/wszak w karcie choroby nową!/przypadłość.Tylko nie zapomnij tego co Ci poradzi zapisać...Ale mnie już o tym nie pisz.Siema
|
Do góry
|
|
|
|
#953268 - 12/02/2007 11:43
[Re: bolo_lacznik]
|
Pooh-Bah
|
temacik wydawał sie nawet ciekawy , ale za nerwowy Pan jestes Panie edi8 ;-) ------ moze ten do kasacji a załozyc nowy bardziej czytelny ? ;-) "bolo łącznik"-Witam.Twój nick mówi mi,że jesteś zapewne z mojej kategorii wiekowej,więc wykaż empatię z"+ -"równolatkiem i zechciej zrozumieć,że nie było moją intencją polemizowanie z"minotaurem",ale wejdz w posty wstecz to zrozumiesz że lekki odpór dać zostałem zmuszony.Zapraszam Cię nadal do lektury-bo wkrótce przedstawię nowe"ciekawostki".Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#953340 - 12/02/2007 12:29
|
enthusiast
|
ok nie ma sprawy już nic nie pisze "minotauro"-przy najbliższej wizycie u specjalisty powiedz mu,że tak Ci się robi,że aby już do kogoś nie pisać to musisz mu jeszcze o tym napisać.Psychiatrzy są niemniej od swych pacjentów zakręceni-to on Cię zrozumie i poradzi coś na tę/wszak w karcie choroby nową!/przypadłość.Tylko nie zapomnij tego co Ci poradzi zapisać...Ale mnie już o tym nie pisz.Siema Nie wiem już sam... Nie podważam broń Boże Twojej wiedzy o bukmacherce itd. ale jeśli chodzi o kontakty międzyludzkie to chyba tu jeśli już masz jakiś problem... Czy jeśli ktokolwiek coś napiszę co Ci się nie spodoba i uważasz za głupie to odrazu twierdzisz, że ktoś musi leczyć się u psychiatry i podważasz jego inteligencję? Jeśli tak to współczuje Twojemu otoczeniu... Przecież to jest jakieś chore... WIELKIE PRZESTĘPSTWO straszna rzecz się stała napisałem post nie ważne już a Ty odrazu rzucasz się jakby ktoś Ci rodzinę naobrażał... Weź sobie może jakieś leki uspokajające a potem może zaglądaj do forum. aha i nie pozwalaj sobie więcej na takie teksty, że jestem od małpy i jestem jakimś psycholem bo mi to się nie podoba a zresztą w oczy byś mi tego nie powiedział....
|
Do góry
|
|
|
|
#953364 - 12/02/2007 12:39
|
Pooh-Bah
|
"Ciekawostki"z boisk 2.Bundesligi.Oto liderzy tak interesującej wg mnie klasyfikacji remisów HT,czyli do przerwy.Łącznie:dom+ wyjazd/Eintracht Braaunschweig 14/stanowi to 66,6% wszystkich meczy/,SpVgg Unterhaching 13,Rot-Weiss Essen 13,Hansa Rostock 13,Paderborn 13.Teraz z podziałem na-u siebie:Eintracht Braunschweig 8 remisów HT/daje to 72,7%/,Paderborn 8, Unterhachi 7,Rot-Weiss Essen 7,Freiburg 7: b/na wyjazdach:Kaiserslautern 8 remisów HT czyli 72,7%,Hansa Rostock 8,FC Koeln 7,Augsburg 7. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#953398 - 12/02/2007 12:56
|
Pooh-Bah
|
ok nie ma sprawy już nic nie pisze Grunt to słownym być...no ale to jest trudniejsze niż uprawiana przez Ciebie bzdetologia stosowana.A co do tego czy bym Ci czegoś nie powiedział w oczy to naprawdę nie bądz pewien.Pewno na mówieniu by się nie skończyło-znam swoje,jakże spokojne/dla spokojnych!/usposobienie...I naprawdę wolę od polemiki z Tobą coś jeszcze dziś w oparciu o statystyki tu napisać.Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#953410 - 12/02/2007 13:02
|
enthusiast
|
hehe no to ciekawe pomyśl czy napisałbym jeszcze gdybyś znowu nie zrobił jakiejś głupiej zaczepki i tekstu o leczeniu... Wiesz i ciekawe co rozumiesz przez spokojny bo po takich tekstach jakie do mnie pisała większość ludzi nazwyzywałyby Ci od ku***w... Chyba, że przez spokojny rozumiesz takich co się nie odzywają i tylko przytakują innym. I bardzo dobrze, że doszedłeś do tego, że wzięłeś sie do analizowania statystyk bo to Ci odrazu napisałem, ale niestety musiałeś udowadniać koniecznie swoje...
|
Do góry
|
|
|
|
#953694 - 12/02/2007 15:10
[Re: rivex]
|
enthusiast
|
Jasne wiem, że źle napisałem, ale nie będe się dawał obrażać. Nie odpisuje i proszę Ty też już nie odpisuj, bo to nonsens. Powodzenia życzę w temacie tutaj jak i w private picks i wysokich wygranych:)!
|
Do góry
|
|
|
|
#954567 - 12/02/2007 20:06
[Re: blacky]
|
enthusiast
|
Dobra znowu popsuje temat... %-)
Dziś w nocy jest detroit-la clippers w nba... Spotyka się drużyna wygrywająca ostatnie 5 meczy, pokrywająca 5 ostatnich spread line i średnią zwycięstw między 0.6 a 0.75 jak Pistons z drużyną która jest poniżej przeciętnej między 0.4 a 0.49 którą dziś jest clippers. I tutaj jest tak ciekawostka taka, że w ciągu ostatnich 11 lat bilans spotkań takich jak to wynosi 42-11 ATS na korzyść faworyta... Poza tym w 89% wygrywała drużyna która była w sytuacji Pistons dziś...
|
Do góry
|
|
|
|
#954668 - 12/02/2007 20:26
|
journeyman
Meldunek: 09/02/2007
|
edi8, co sądzisz o rozpoczęciu progresji na remisy w lidze tureckiej? Powiedzmy zaczac od Antalyaspor-u? Nie przegladałem jeszcze szczegółowo tabeli ligii tureckiej, ale mysle ze oprócz Galaty, Besiktasu i Fenercahce, teamy prezentują podobny poziom...Ratio na tą lige w % wynosi: 48% -zw.gospodarzy, 31% -remisów, i 21% -zw.gosci....Mysle ze 31% remisow, to sporo...najczesciej remisujace ligii to hiszpanska segunda (33%) i serie B (33%), II liga francuska (32%), Bendesliga (32%) wiec 31% tureckiej to chyba niezle...najrzadziej remisujace ligii to holenderska 20%.... PS.grywasz wogóle tego typu progresje?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|