#1100592 - 01/04/2007 22:25
Re: Moja gra
[Re: Master.com back]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Kupon Trafiony Zysk: Prawie 2 (dwa) Spirytusy krakowskie"Ciesze się, bardzo sie, że się udało sie", tym bardziej, że NJ w połowie przegrywało, później nie byłem już w stanie fizycznym kontrolować przebiegu spotkania  , i dopieróż co dzisiejszą popołusniowo- śniadaniową porą ujrzałem wynik, który wywoławszy we mnie stan radości, przychylił się do miłego początku dnia, co też niezwłocznie żem uczynił, czyli zapoczontkował żem dzień 
|
Do góry
|
|
|
|
#1100617 - 01/04/2007 22:31
|
Carpal Tunnel
|
Portland Trail Blazers-LA Clippers - suma punktów : 179.5 NBA 2 1,91 01.04.2007 04:05 99:86 (razem będzie.... coś ... około...185 ) Stawka: KaszankaMożliwa wygrana: Prawie dwa razy tyle Kaszanki"Kaszanka (śl. krupniok), wyrób wędliniarski z kaszy i krwi oraz podrobów: wątroba, płuca, skórki wieprzowe,tłuszcz.
Podstawowe przyprawy to : cebula, pieprz, majeranek. Kaszankę w warunkach domowych wytwarza się głównie przy okazji świniobicia kiedy jest dostępna świeża krew.
Podroby te są koloru czarnofioletowego (od krwi i kaszy), mają najczęściej osłonkę z jelita. W zależności od regionu i producenta są grubsze lub cieńsze. Krupniok zazwyczaj ma kształt typowej kiełbasy grubości do 5 cm .
Do wyrobu kaszanki używa się kaszy gryczanej lub jęczmiennej. Rozróżnia się też kaszankę pieczoną, jak i parzoną (gotowaną po napełnieniu)." Kupon TrafionyZysk: Prawie tyle samo kaszanki co na zdjęciu ;)ps. Kobi, muszę w sprawie stawki na ocet napisać maila do supportu Trochę dobrej Muzyki 
|
Do góry
|
|
|
|
#1105166 - 03/04/2007 21:24
|
Carpal Tunnel
|
N.Petrova-K.Kanepi WTA Amelia Island 1 1,10 03.04.2007 18:50 Canada-France Mistrzostwa Świata Mężczyzn 1 1,10 03.04.2007 16:30 Tau Ceramica - Olympiacos Euroliga mężczyzn 1 1,19 03.04.2007 20:30 CSKA Moscow - Maccabi Elite Euroliga mężczyzn 1 1,08 03.04.2007 18:15 Panathinaikos - Dynamo Moscow Euroliga mężczyzn 1 1,08 03.04.2007 19:45 Stawka: Specjalnie wyselekcjonowana świnia hodowlana rasy: polska biała (knur – samiec świni domowej zdolny do użytkowania rozpłodowego), świniak pochodzi z hodowli własnej, odżywiany pożywnie i zdrowo, i przede wszystkim ekologicznie- kartofelkami z własnego pola, świniak doskonale nadaje się na salceson, smalec, czy też inny baleron Świnia domowa (Sus scrofa f. domestica) – zwierzę hodowlane udomowione między VII. a VI. w. p.n.e. Dostarcza hodowcom mięsa, tłuszczu, skóry, podrobów, szczeciny.
Jest ssakiem z rzędu parzystokopytnych, rodziny świniowatych.Możliwa wygrana: Dwie świnie, jedna ta którą stawiam i druga trochę mniejsza. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1105218 - 03/04/2007 21:41
|
Carpal Tunnel
|
D.Safina-M.Krajicek WTA Amelia Island 1 1,22 03.04.2007 17:20 V.Dushevina-D.Cibulkova WTA Amelia Island 1 1,30 03.04.2007 17:20 FC Chelsea-CF Valencia Liga Mistrzów 1x 1,11 04.04.2007 20:45 I tak na szybko taki kupon`ik (z tenisem podprowadzonym od Szczypiora )Stawka: Butelka Samogonu produkcji własnej [/b]
[b]Możliwa wygrana: ponad półtora butelki Samogonu (produkcji własnej) 
|
Do góry
|
|
|
|
#1107153 - 04/04/2007 06:14
|
Carpal Tunnel
|
Kupon nietrafiony StrataP: butelka Samogonki
|
Do góry
|
|
|
|
#1107159 - 04/04/2007 06:16
|
Carpal Tunnel
|
N.Petrova-K.Kanepi WTA Amelia Island 1 1,10 03.04.2007 18:50 2:0 Canada-France Mistrzostwa Świata Mężczyzn 1 1,10 03.04.2007 16:30 Tau Ceramica - Olympiacos Euroliga mężczyzn 1 1,19 03.04.2007 20:30 CSKA Moscow - Maccabi Elite Euroliga mężczyzn 1 1,08 03.04.2007 18:15 Panathinaikos - Dynamo Moscow Euroliga mężczyzn 1 1,08 03.04.2007 19:45 Stawka: Specjalnie wyselekcjonowana świnia hodowlana rasy: polska biała (knur – samiec świni domowej zdolny do użytkowania rozpłodowego), świniak pochodzi z hodowli własnej, odżywiany pożywnie i zdrowo, i przede wszystkim ekologicznie- kartofelkami z własnego pola, świniak doskonale nadaje się na salceson, smalec, czy też inny baleron Świnia domowa (Sus scrofa f. domestica) – zwierzę hodowlane udomowione między VII. a VI. w. p.n.e. Dostarcza hodowcom mięsa, tłuszczu, skóry, podrobów, szczeciny.
Jest ssakiem z rzędu parzystokopytnych, rodziny świniowatych.Możliwa wygrana: Dwie świnie, jedna ta którą stawiam i druga trochę mniejsza. Kupon trafiony Zysk: Prosiak (trochę mniejszy niż na zdjęciu)Ważne, że prosiak wraca do obory, a wraz z nim jeszcze jeden wygrany prosiak, byłoby co opijać Samogonką, ale Samogonki ni ma 
|
Do góry
|
|
|
|
#1107195 - 04/04/2007 06:39
|
Carpal Tunnel
|
San Antonio Spurs-Seattle Sonics - kto więcej punktów : Tim Duncan-Rashard Lewis NBA 2 1,65 04.04.2007 02:05 Indiana Pacers-Detroit Pistons NBA 2 1,45 04.04.2007 01:05 V.Williams-A.Rezai WTA Amelia Island 1 1,06 04.04.2007 01:05 Houston Astros-Pittsburgh Pirates MLB 1 1,57 04.04.2007 02:05 Stawka: WŁADEK (Władek i tak nic nie robi całymi dniami, poza spaniem , dlatego może chociaż dzisiaj się przyda ) Możliwa Wygrana: Cztery (4) Władki 
|
Do góry
|
|
|
|
#1109379 - 05/04/2007 04:01
|
Carpal Tunnel
|
Kupon przegrany Strata: WładekI tu nasuwa się wniosek: Nie grać czegoś o czym nie masz wystarczjąco dużej wiedzy aby to grać, mimo, że były inf. że trener Piratów ma jakieś tam patenty na Pitcherów Houston i mimo, że MyLyBy to dla mnie może nie czarna, a szarawa magia, zagrałem to cholerstwo, i teraz żałuje, że cho cho, wszystko ładnie weszło, może początki nie były zbyt piękne ale Detroit pokazało klase, a Lewos w III kwarcie zaczął ładnie trafiać ( w ogóle skuteczność miał bardzo dobrą, podobnie jak Tim) , IV kwarta to odpoczynek obu panów i wygrana Lewisa 19-14, Detroit również pokazało klasę, a Houston, przyznaję szczerze, że nie znam sie na MLB, ale przegrało kolejny mecz w końcówce, no cóż, szkoda władka, ale szkoda go tak nie za bardzo, Władek i tak spał całymi dniami, a jak już się budził to zawsze na krzywy proszę ja Was, ale ale, gdyby tak Houston wygrało to miał bym 4 Władków, ech było by z kim wypić bo z jednym to nie za bardzo, Władek zawsze po butelce padał i trzeba było go nieść do domu  ps. boca wielkie dzięki 
|
Do góry
|
|
|
|
#1119714 - 08/04/2007 08:32
|
Carpal Tunnel
|
Wesołych, Pogodnych, Radosnych Świentów Wielkanocnych Życzę Wam Ja, żeby Wam jajków nigdy nie zabrakło, żeby darzyło sie dobrze sie, żeby jak postawio na jedynke to była jedynka, a jak na dwójke to była dwójka, żeby wszystkie byli My zadowolone i szczenśliwe, że My so zadowolone i szczeńsliwe, żeby Rafter powrócił na forum a DJ Sachi dalej typował jak typował, żeby typerów nam przybywało a niespodzianków ubywało, żeby Lepper nauczyczył sie bredgensa, a dziewczenta takie oczy jak Biegerowa Renia ma, żeby polie dobrze obrodziło, żeby kartofli rośli duże jak arbuzy, żeby USA stonki na te kartofli wiencej nie zrzucało, żeby świniaki byli tak duże, że na wage nie wchodzo, żeby krowy mlieka dawali tyle, że cho cho, albo i wiencej, żeby zoboza tyle było, że w stodole sie nie zmieści sie, żeby koń mógł robić w polu 24 na dobe, i zadowolony być, żeby w remizie co piontek zabawa grała do rana, a wszystkie szaleli przy tancach disco- polio, żeby w tematcie elit było wiencej tematów niż w innych działach, zeby jeld był ponad 300 procentów, a samogon poniżej 80% nie schodził, żeby wszystkie byli szczensliwe i radosne życze ja 
|
Do góry
|
|
|
|
#1182992 - 01/05/2007 21:19
|
Carpal Tunnel
|
Zdrawstwujtie Riebiata Postanowił żem ja dzisiejszą poranną porą powrócić w grę, albowiem wskazane jest aby grać, co czynię ja ninejszym, Słońce świeci zatem niezwlekając na okoliczności rychło przedstawiam ja co następuje, a zatem, oto tak:G.Canas-N.Devilder ATP Monachium 1 1,08 01.05.2007 14:50 V.Williams-M.Krajicek WTA Warszawa 1 1,12 01.05.2007 15:40 R.Gasquet-M.Mirnyi ATP Estoril 1 Liverpool FC-Chelsea FC - awans Liga Mistrzów 2 1,30 01.05.2007 20:45 Stawką będzie, albo jest: Taczka, model universum, z dodatkowym oprzyrządowaniem (grabki i ine takie tam)Taczka to mały wózek z jednym lub dwoma kółkami, częściowo noszony ręcznie, używany do transportu przedmiotów lub materiałów sypkich na niewielkich odległościach. Taczki wyposażone są w dwa uchwyty, przy pomocy których są noszone i pchane, rzadziej ciągnięte, przez jednego człowieka. Taczki znajdują szerokie zastosowanie w ogrodnictwie i na placach budów. Taczki wykonane są z drewna, metalu, plastiku lub z kombinacji tych materiałów Możliwa wygrana: druga taka taczka, ale bez grabek...
|
Do góry
|
|
|
|
#1184416 - 02/05/2007 02:52
|
Carpal Tunnel
|
Zdrawstwujtie Riebiata Postanowił żem ja dzisiejszą poranną porą powrócić w grę, albowiem wskazane jest aby grać, co czynię ja ninejszym, Słońce świeci zatem niezwlekając na okoliczności rychło przedstawiam ja co następuje, a zatem, oto tak:G.Canas-N.Devilder ATP Monachium 1 1,08 01.05.2007 14:50 Żilermo skreczował  ech, Canas w swoim sylu niszczy- niszczy, i... kreczuje, mam nadzieję, że na dłuższy czas, bo tego grajka już jakoś przestałem lubić V.Williams-M.Krajicek WTA Warszawa 1 1,12 01.05.2007 15:40 nie grały jeszcze R.Gasquet-M.Mirnyi ATP Estoril 1 Rysio wygrał Liverpool FC-Chelsea FC - awans Liga Mistrzów 2 1,30 01.05.2007 20:45 jeszcze nie grali  /ale Czelśi pewnie awansuje/ Stawką będzie, albo jest: Taczka, model universum, z dodatkowym oprzyrządowaniem (grabki i ine takie tam)Taczka to mały wózek z jednym lub dwoma kółkami, częściowo noszony ręcznie, używany do transportu przedmiotów lub materiałów sypkich na niewielkich odległościach. Taczki wyposażone są w dwa uchwyty, przy pomocy których są noszone i pchane, rzadziej ciągnięte, przez jednego człowieka. Taczki znajdują szerokie zastosowanie w ogrodnictwie i na placach budów. Taczki wykonane są z drewna, metalu, plastiku lub z kombinacji tych materiałów Możliwa wygrana: druga taka taczka, ale bez grabek... Tak, czy inaczej kupon przegrany Strata: taczka
|
Do góry
|
|
|
|
#1304295 - 16/06/2007 04:44
|
Carpal Tunnel
|
Dzięń Dobry, tytułem wstępu  Żniwa tuż tuż, sianokosy częścio za nami, trzeba zatem coś wygrać, tak by po żniwach mieć czym żniwne plony świętowac. Co by tu jeszcze napisac? A, już wiem. Skanów kuponów nie prześlę  Wierzcie lub nie, ale stawiki są dobierane prawidłowo  Podsumowanie tematu przydało by się zrobić, jak będę miał więcej czasu to coś tam zrobię  Wimbledon przed nami, coś tam napewno się jeszcze znajdzie, ale co, to nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem ps. temnat ten traktuję typowo rozrywkowo, dlatego kierowanie się nim jest niczym zaufanie bakó`w dla Ojca Rydzyka. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1304435 - 16/06/2007 05:26
|
Carpal Tunnel
|
Washington Mystics-LA Sparks - suma punktów : 151.5 2 1,90 Chicago Sky-NY Liberty - suma punktów : 143.5 2 2,00 Detroit Shock-Connecticut Sun - suma punktów : 151.5 2 1,90 Coś takiego chyba wybiorę na noc, tzn. wybiorę coś z tych trzech spotkań, nie lubię grać underów, a linie zostały wystawione, dość dobrze, przyznam, że mogliby obniżyc o kilka pkt., można byłoby opisać każdy mecz z osobna, ale o/u to jednak trochę loteria, chociaż często do przewidzenia, pod względem prawdopodobienstwa trafienia tych zdarzeń, chyba ułożyłem je od pierwszego do ostatniego. Washington spotka się dzisiaj z LA, w ostatnim spotkaniu pokonały, co zaskakujące Phoenix, 86:69, wynik dość duży, Wash. wie, że obroną chyba będzie cięzko, zatem trzeba bardziej zadziałać na polu ofensywy, tu w dużej mierze liczę na koszykarki LA, które rzucać na wyjeżdzie potrafią, niestety bronić również  Patrząc na historie spotkan można byc optymistą, zazwyczaj padał over, bardzo stabilny, w tamtym sezonie dwukrotnie, a na ostatnich 6 spotkan 5 razy padł over przy 1 underze. Zobaczymu co będzie dzisiaj. Drugie spotkanie to trochę większa loteria w prawdzie 20 maja padł over 83:71, ale grano na boisku NY, Chicago u siebie rzuca w kratkę, NY na wyjeżdzie za bardzo pkt nie szasta, chociaż jak narazie zagrało jedynie 2 spotkania, ze słabiutka Minnesotą i dobrą Indianą, raz padl over, raz under, ale w spotkaniach miedzy NY, a Chicago zawsze padał over- czterokrotnie, i to dość stabilny over, mam nadzieję, że dzisiaj będzie podobnie, dużo pkt, wyrównany mecz, i dużo fauli, a co za tym idzie wolnych w końcówce spotkania. I ostatnie spotkanie z granicą mimo wszystko dość wysoką, 10 czerwaca padł wynik 74:79 dla Detroit, które grało na wyjeździe, Detroi u siebie ekipom takim jak Minnesota, czy Washington rzuciło odpowiednio 94 i 85 pkt., ale dzisiaj będą miały przed sobą ekipę bardziej wymagającą, która jednak na wyjazdach rzucać potrafi, historia jednak pokazuje, że zazwyczaj w Detroit padał under, gdy grały z Connecticut, trudno dywagować, czy dzisiaj będzie podobnie, jeżeli Connecticut narzuci swoje tempo, szybkie, z duża iloścą pkt., może być ładny overowy mecz, ale tego raczej się nie spodziewam, Detroit jest naprawdę mocną ekipą, Connecticut, owszem gra dobrze, ale gra na wyjeździe z bardzo trudnym rywalem, jeżeli zostaną zdeklasowani, i zmiażdzeni defensywą, to mecz zakonczy się bardzo niskim wynikiem, jeżeli nawiążą walke może być over, chociaż w ostatnim spotkaniu z drużyną Minnesoty w żadnej kwarcie Connecticut nie przekroczyło 20 pkt. i nawet z degrywką przegrały 77:73, dzisiaj może być podobnie, jednak bez dogrywki.
|
Do góry
|
|
|
|
#1307282 - 17/06/2007 08:51
|
Carpal Tunnel
|
Kolejny kupon, tym razem zagramy ostro, i ryzykownie, bo kto nie ryzykuje, ten wina nie kupuje , a że przygrzało to i wypić by się chciało. Zatem opisuje co następuje Będzie to spotkanie WNBA, Women eNBiEj, czyli że One piegają, mają piłkę, dwa kosze po przeciwnych stronach i rzucają, i jak rzucą to mają pkt., i ta która więcej pynktów zbierze, w play-off`ch złabsza drużyne będzie miała, czy jakoś tam, w WNBA, dużo spotkań nie grają to każde jest bardzo ważne (mam nadzieję )Sacramento- Houston 1 Kurs około 1,1
Śingiel  Jak szaleć to szaleć Sacramento gra dobrze, a Houton nie, Sacramento wygrało 6 spotkań przy 3 porażkach (2 razy z Phoenix- minimalnie) i raz z Detroit na wyjeździe, ale to nie jest zaskakujący wynik, Detroit gra bardzo dobrze, Houston nie wygrało żadnego spotkania, wszystkie mecze przegrywa dużą ilością punktów, jedynie z Los Angeles na wyjeździe przegrali 3 punktami. Sacramento z drużynami, z którymi Houston przegrało, wygrywało beż większych problemów, zatem jest to kolejny plus. Dosyć już tych dywagacji, bo przewidywać można, a boisko i tak wszystko zrewiduje proszę ja Was.Stawka: Traktor produkcji własnej- na chodzie, 3 (słownie: trzy) biegi, 2 działające, 1 nie, siedzisko powlekane wysokiej klasy takniną, ze starych spodni, oparcie obite starą kapotą, klimatyzacja- naturalna, daje nam poczucie komfortu pracu, zderzak ze starej przyczepy gwarantuje bezpieczeństwo gdy sąsiad będzie chciał się pierwszy wbić na drogę, testowany- sprawdzony Opony zimowo-wiosenne, miekko-twarde, zawieszenie wzmacniane dodatkowymi spawami. Możliwość doczepienia przyczepy, a na taka przyczepę to można całą wioskę na zabaw`u do remizy zawieźć, co łączy się z szacunkiem (z ang. rispektem) wśród wiejskich braci, a i powodzenie u Pann`ów wzrasty`wuje diametralnie, zatem nic tylko jeździć. Dołączona chorągiewka, ze starej koszuli- kolor: różowo-popielaty. Więcej nie ma co opisywać, zresztą sami widzicie Możliwa wygrana: rolnicza przyczepa (stara, pordzewiała, dzirawa, z przebitą oponą- prawą): 
|
Do góry
|
|
|
|
#1314190 - 19/06/2007 22:05
|
Carpal Tunnel
|
Kolejny kupon, tym razem zagramy ostro, i ryzykownie, bo kto nie ryzykuje, ten wina nie kupuje , a że przygrzało to i wypić by się chciało. Zatem opisuje co następuje Będzie to spotkanie WNBA, Women eNBiEj, czyli że One piegają, mają piłkę, dwa kosze po przeciwnych stronach i rzucają, i jak rzucą to mają pkt., i ta która więcej pynktów zbierze, w play-off`ch złabsza drużyne będzie miała, czy jakoś tam, w WNBA, dużo spotkań nie grają to każde jest bardzo ważne (mam nadzieję )Sacramento- Houston 1 Kurs około 1,1
Śingiel  Jak szaleć to szaleć Sacramento gra dobrze, a Houton nie, Sacramento wygrało 6 spotkań przy 3 porażkach (2 razy z Phoenix- minimalnie) i raz z Detroit na wyjeździe, ale to nie jest zaskakujący wynik, Detroit gra bardzo dobrze, Houston nie wygrało żadnego spotkania, wszystkie mecze przegrywa dużą ilością punktów, jedynie z Los Angeles na wyjeździe przegrali 3 punktami. Sacramento z drużynami, z którymi Houston przegrało, wygrywało beż większych problemów, zatem jest to kolejny plus. Dosyć już tych dywagacji, bo przewidywać można, a boisko i tak wszystko zrewiduje proszę ja Was.Stawka: Traktor produkcji własnej- na chodzie, 3 (słownie: trzy) biegi, 2 działające, 1 nie, siedzisko powlekane wysokiej klasy takniną, ze starych spodni, oparcie obite starą kapotą, klimatyzacja- naturalna, daje nam poczucie komfortu pracu, zderzak ze starej przyczepy gwarantuje bezpieczeństwo gdy sąsiad będzie chciał się pierwszy wbić na drogę, testowany- sprawdzony Opony zimowo-wiosenne, miekko-twarde, zawieszenie wzmacniane dodatkowymi spawami. Możliwość doczepienia przyczepy, a na taka przyczepę to można całą wioskę na zabaw`u do remizy zawieźć, co łączy się z szacunkiem (z ang. rispektem) wśród wiejskich braci, a i powodzenie u Pann`ów wzrasty`wuje diametralnie, zatem nic tylko jeździć. Dołączona chorągiewka, ze starej koszuli- kolor: różowo-popielaty. Więcej nie ma co opisywać, zresztą sami widzicie Możliwa wygrana: rolnicza przyczepa (stara, pordzewiała, dzirawa, z przebitą oponą- prawą): I Śingiel trafiony Najważniejsze że traktor się "ostał" a i fura w gospodarstwie przybyła, fakt, nic specjalnego, stara, pordzewiała, ale ważne, że na chodzie Teraz będę mógł niczym rolniczy boss, po wsi szaleć Wygrana: Fura rolnicza (stara)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|