Strona 20 z 20 < 1 2 ... 18 19 20
Opcje tematu
#1049032 - 15/03/2007 20:45 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: gryzonko]
chrriiss Offline
journeyman

Meldunek: 25/10/2006
Originally Posted By: gryzonko

a mądrzejsi od ciebie twierdzą ze lepszym typem jest Sparta(+1) oraz under 6.5

Gryzonko to typy od Ciebie(?) zamieszczone w tym temacie i chociaż trafne to nie poparte żadnym konkretnym argumentem.

Myśle, że większość userów przeglądając ten temat nie patrzy tu na typy lecz czyta "ciekawostki".
Czasami po przeczytaniu statystyk przedstawionych przez Edi8 i doczytaniu innych informacji grałem ten mecz zgodnie z jego przewidywaniami. Czasami się nie zgadzam i gram odwrotnie a najczęściej nie gram tych meczy w ogóle.
Temat jest wg mnie ciekawy i to nie z powodu typów, które są malym dodatkiem do przedstawionych ciekawostek i ich podsumowaniem przez autora.

Jeśli masz jakies ciekawostki, statystyki, itp to z chęcia je każdy tu poczyta a jak ktoś chce same typy bez analizy od kogoś kto ma dobra skuteczność to poszuka tych typów w pp.

Co do ciekawostek to w 2 meczach fazy playoff w lidze austriackiej dzisiaj "gradobicie". ;\)

Pozdrawiam.

Temat się zrobił ostatnio mało czytelny i trzeba kilka stron przerzucić, żeby dostać się do "ciekawostki". Może jakieś sprzątanie sie przyda ;\) .
Przepraszam za zaśmiecanie tematu takim nic nie wnoszącym do niego postem.

Do góry
Bonus: Unibet
#1049415 - 15/03/2007 21:46 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/11/2006
Originally Posted By: edi8
"gryzonko"-temat ten nie miał i nie ma nadal być zapisem tego co ja gram.Jego tytuł mówi wszystko:"Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki" i powstał z zamiarem prezentowania samych np.tendencji czy serii w dorobkach poszczególnych drużyn,bądź w ich wzajemnych pojedynkach.Jedynie jako podsumowanie wniosków płynących z wykazywanych pewnych w/w a
charakterystycznych aktualnych osiągnięć analizowanych drużyn
podaję typy,które mają wg mnie największą szansę wejścia-pod warunkiem zachowania ciągłości dostrzeżonych zachowań danych zespołów.Owszem-ja też gram je-ale jest to tylko jakaś część w ramach tego co jest moją grą a czego nie miałem ani nie mam zamiaru prezentować.Forma skrótowa"Ciekawostek"w"Private Picks"-same wynikające ze statystyk typy bez analiz-powstała dla Tych,którzy nie zaglądają do"sports insider",aby mogli także z nimi się zapoznać.
Dlatego też nie podaję i nie będę nigdy podawał stawek a czasem jedynie moją pewność wejścia danego typu.Typy te mogą stanowić samodzielne zakłady singlowe ale mogą też być elementem combosów
poprzez łączenie ich z innymi tu podawanymi-lub z wynikającymi z dobieranych wg własnych innych metod-stanowiąc wtedy ich jakąś cząstkę.Jeżeli ktokolwiek korzysta z tych wykazanych w tytułowych "Ciekawostkach" zachowań drużyn to Jego sprawą jest co z tymi typami robi,łącznie z tym jak je sobie stawkuje czy w jakiej formie/single,combo/je nadaje i jak je łączy.Powtórzę:te
typy nie są prezentacją mojej całej gry i podawanie do nich stawek /bez obrazu całej gry!/ nic by tu nie dało.A tematu"Gra
metodami by Edi8"zakładać nie będę...Pozdrawiam.

Cieć Anioł z serialu"Alternatywy 4" mawiał:
"Mądremu wystarczą dwa słowa-a głupiemu to i referatu mało".
Wobec tego kolejny już raz-może teraz to przeczytasz ze zrozumieniem?-przedstawiam Ci bezsens Twojego pytania o podliczanie jak i Twoje dzisiejsze na tym polu dokonanie.
Czy Ty nie rozumiesz co normalni ludzie tu piszą?
Czy nie dociera do Ciebie,że innym czytelnikom Twoje idiotyzmy przeszkadzają w korzystaniu z tego tematu?
Po prostu :
KOŃCZ WAŚĆ,WSTYDU SOBIE OSZCZĘDŹ!!!

Do góry
#1049424 - 15/03/2007 21:48 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Tobie na pewno przeszkadzają - zauważyłem żę bardzo nie lubisz gdy ktoś śmie stwierdzić żę twoje "sukcesy" są raczej wtopami

Do góry
#1049463 - 15/03/2007 21:57 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: gryzonko]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Temat przekroczyl 200 postow, nalezy zalozyc nowy, aczkolwiek jesli bedzie dochodzilo do taki 'wyczynow', jak w tym - to posypia sie ostrzezenia.

PS. Wycialem kilkanascie ostatnich postow.

Edited by Sagat (16/03/2007 10:44)

Do góry
Strona 20 z 20 < 1 2 ... 18 19 20