A więc tak,poruszałem już ten temat w kilku postach i wstępnie pytałem co sądzicie.Teraz mam już troche wolnego czasu i można zacząć działać.
Sprawa wygląda nastepująco i cały patent.
W związku z ciągłymi oszustwami jakie przytrafiają sie mniej przezornym ludziom przy wymianach moneybookers etc postanowiłem spróbować upowszechnić i uporządkować sposób wymiany jaki ja sam stosuję.
Czyli spotkanie z chętną na wymianę osobą z tego samego miasta czy tam okolicy i wymiana z ręki do ręki i przelew od razu przy drugiej osobie z kafejki,lub okazanie dowodu tożsamośći i w razie czego mamy adresik i stosujemy przyśpieszone procedury windykacyjne ;).Zazwyczaj musiałem pisać privy do ludzi co mieli w profilu ,że są z kraka i to troche kłopotliwe,dlatego w takim poście chciałbym zrobić mini baze danych,o użytkownikach.
Co macie zrobić?
Wpiszcie tutaj swój nick,oraz miasto z jakiego jesteścietylko tyle,ja potem posegreguje wszystkich userów miastami/miejscowościami . w razie potrzeby chetna osoba na wymiane będzie miała łatwo znajsć drugą osobe,a przynajmniej wiedzieć do kogo spytać.Pozatym zawsze można pozyskać stałych ludzi do wymian z miasta,i mieć hajs od kopa ,bez stresów,piepszenia z moneybookers i możliwości bycia wydymanym.
15 minut żeby do miejsca spotkania/mieszkania drugiej osoby podjechać i bez problemu sie wymienić w porównaniu z wymianami MB-bank to chyba dość spory komfort psychiczny.
w tym poście jak już wspominałem wpisujcie tylko nick i miasto jeśli jesteście chętni inaczej nei zaśmeicajcie posta pytaniami,lub krytyką itp,na to było miejsce w innym dziale
w razie wątpilowsci odsylam tutaj
http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=971729&page=1&fpart=1[/b]
Zostawmy ten post na jakiś tydzień,niech się ludzię wpisują,a potem wezmę sie za wpisanych ludzi i podzielę to miastami i uporządkuje alfabetycznie.
Wszelkie pytania piszcie w poście
http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=971729&page=1&fpart=1w tym niech wpisująsie już tylko chętni jak pisałem.
Wpis ma wyglądać następująco:
"nick"-"miasto"
czyli np ja powinieniem wpisać sie w tym poście jako
Kacpro-Kraków
i w finalnym poscie-bazie danych będzie to wyglądało przykładowo tak.
Kraków
Kacpro
Staszek
Wacek
Wrocław
Michał
Tomek.
bla bla bla,oczywiście te staszki wacki itp to nicki userów z poszczególnych miast,i tak będziemy mogli sie odnajdywać i kontaktować przez privy czy jest chętny ktośna wymianę.