Opcje tematu
#977311 - 20/02/2007 20:56 Wymiany z ręki do ręki-wpisywać sie chętni/by Kacpro
Kacpro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/07/2005
A więc tak,poruszałem już ten temat w kilku postach i wstępnie pytałem co sądzicie.Teraz mam już troche wolnego czasu i można zacząć działać.

Sprawa wygląda nastepująco i cały patent.

W związku z ciągłymi oszustwami jakie przytrafiają sie mniej przezornym ludziom przy wymianach moneybookers etc postanowiłem spróbować upowszechnić i uporządkować sposób wymiany jaki ja sam stosuję.

Czyli spotkanie z chętną na wymianę osobą z tego samego miasta czy tam okolicy i wymiana z ręki do ręki i przelew od razu przy drugiej osobie z kafejki,lub okazanie dowodu tożsamośći i w razie czego mamy adresik i stosujemy przyśpieszone procedury windykacyjne ;).

Zazwyczaj musiałem pisać privy do ludzi co mieli w profilu ,że są z kraka i to troche kłopotliwe,dlatego w takim poście chciałbym zrobić mini baze danych,o użytkownikach.

Co macie zrobić?

Wpiszcie tutaj swój nick,oraz miasto z jakiego jesteście

tylko tyle,ja potem posegreguje wszystkich userów miastami/miejscowościami . w razie potrzeby chetna osoba na wymiane będzie miała łatwo znajsć drugą osobe,a przynajmniej wiedzieć do kogo spytać.Pozatym zawsze można pozyskać stałych ludzi do wymian z miasta,i mieć hajs od kopa ,bez stresów,piepszenia z moneybookers i możliwości bycia wydymanym.

15 minut żeby do miejsca spotkania/mieszkania drugiej osoby podjechać i bez problemu sie wymienić w porównaniu z wymianami MB-bank to chyba dość spory komfort psychiczny.

w tym poście jak już wspominałem wpisujcie tylko nick i miasto jeśli jesteście chętni inaczej nei zaśmeicajcie posta pytaniami,lub krytyką itp,na to było miejsce w innym dziale

w razie wątpilowsci odsylam tutaj

http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=971729&page=1&fpart=1

[/b]
Zostawmy ten post na jakiś tydzień,niech się ludzię wpisują,a potem wezmę sie za wpisanych ludzi i podzielę to miastami i uporządkuje alfabetycznie.

Wszelkie pytania piszcie w poście http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=971729&page=1&fpart=1
w tym niech wpisująsie już tylko chętni jak pisałem.

Wpis ma wyglądać następująco:
"nick"-"miasto"

czyli np ja powinieniem wpisać sie w tym poście jako
Kacpro-Kraków

i w finalnym poscie-bazie danych będzie to wyglądało przykładowo tak.

Kraków

Kacpro
Staszek
Wacek

Wrocław
Michał
Tomek.

bla bla bla,oczywiście te staszki wacki itp to nicki userów z poszczególnych miast,i tak będziemy mogli sie odnajdywać i kontaktować przez privy czy jest chętny ktośna wymianę.

Do góry
Bonus: Unibet
#978333 - 21/02/2007 10:26 Re: Wymiany z ręki do ręki-wpisywać sie chętni/by Kacpro [Re: Kacpro]
Zvoni Offline
member

Meldunek: 03/01/2007
Zvoni - Bielsko-Biała

Do góry
#980219 - 21/02/2007 21:29 Re: Wymiany z ręki do ręki-wpisywać sie chętni/by Kacpro [Re: Zvoni]
michal392 Offline
addict

Meldunek: 31/05/2006
michal392-Tarnów

Do góry

Moderator:  rafal08