Strona 13 z 20 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 19 20 >
Opcje tematu
#1021071 - 06/03/2007 13:35 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/11/2006
Originally Posted By: edi8
Przypominam też o typie,który wczoraj wszedł bez kłopotu,a dziś także grają kolejny mecz:
LIBEREC-TRINEC:
a/ under 5,5 gola
wczoraj było 1:1...
W lidze szwajcarskiej godny uwagi jest mecz:
AMBRI-BASEL wobec dorobku zwycięstw gospodarzy w 8 ostatnich H2H meczach u siebie 7-1=87,5%.
Gram to:
a/ zwycięstwo AMBRI

Do góry
Bonus: Unibet
#1021404 - 06/03/2007 17:06 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Hokej hokejem ale czas piłką się zająć...
Gram dziś:
a/ VALENCJA over 2,5 gola
b/ LIVERPOOL over 2,5 gola
c/ CHELSEA under 2,5 gola

Do góry
#1023582 - 06/03/2007 21:47 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Zarówno hokej jak i piłka dziś na biegu wstecznym...
Hokej:prawie wszystkie drużyny mające"ciekawe"statystycznie osiągnięcia dziś grały przeciw kontynuacji poprzednich serii czy przewag z bilansów H2H wynikających.
Natomiast piłka totalnie na odwrót:tam gdzie miało być over 2,5
gola jest under 2,5 a tam gdzie miało być under jest over.....
Czyli tendencje niczym na giełdzie-ostro w dół.

Do góry
#1023661 - 06/03/2007 22:16 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
tendencja jest taka ze nie gra sie meczow pucharowych bo nie da sie ich 'przewidziec' statystyka. A ty dalej swoje za kazdy razem kiedy stawiasz na puchary zamiast na lige to ci nie wchodzil. Pisalem to juz na poczatku. Nie ma sensu tak grac. No ale oczywiscie jestes najmadrzejszy.

Do góry
#1024134 - 07/03/2007 06:16 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"ESKA"-podaj mi łaskawie link do Twojego tematu,bo ja jestem otwarty na czerpanie wiedzy od bardziej doświadczonych od siebie graczy o dłuższym od mojego stażu-a jednocześnie podpatrzę sobie jak Ty sam to prowadzisz/w sugerowany mi uprzednio sposób rozliczania tematu poprzez podawanie stawek,kursów,buków itd./.Myślę,że nie będziesz miał mi za złe jeśli skorzystam z Twojego sposobu jakim sam do wykazywania swego bilansu się posługujesz.Jeżeli poza tematem w"PP"prezentującym Twoje dokonania-masz jeszcze jakiś inny to też podaj mi link-bo to nie wstyd uczyć się na bazie sukcesów innych,lepszych graczy-bo mój staż na tym forum to raptem miesiąc.Pozdrawiam.

Do góry
#1024140 - 07/03/2007 06:38 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: Eska
trzeba grac jak na gieldzie. Razem z trendem a nie na jakies tam przelamania... glupota straszna grac na przelamanie passy. Zawsze lepiej jest grac z trendem. Wiec jak jakas druzyna ciagle wygrywa to jest duza szansa ze bedzie wygrywac caly sezon jak- jesli nic sie nie zmieni w skladzie itd. Tak samo jak remisuje to bedzie remisowac. Nie ma magi. tak jest juz ulozona liga ze jedne druzyny sa wyraznie lepsze od innych i one wygrywaja. W wyrownanych ligach sa czesto remisy i druzyna ktora ciagle remisuja bedzie to robic caly sezon. A druzyna ktora nie remisuje wogole nie bedzie remisowac bo skad odrazu ma remisowac jak pol sezonu nie remisowala? Przeciez nic sie nie zmiana w skladach wiec druzyna jest na tym samym poziomie w stosunku do innych druzyn z tej samej ligi i granie na przelamanie jest glupota. Przykladowa grac na remis druzyne ktora nie remisowala 10 i wiecej spotkan. To nic innego jak liczenie na szczescie bo nie ma to zadnego uzasadnienia ze jak 10 meczy nie remisuje to za 11 bedzie remis.
"ESKA"-jak sam widzisz bardzo uważnie czytam i stosuję się do zaleceń takiego jakim Ty niewątpliwie jesteś doświadczonego gracza-co do grania z trendem,co właśnie miało miejsce w wykazanych bilansach hokejowych i typy z tych trendów/na zalecaną przez Ciebie ich kontynuację,bo granie przeciw trendom,czyli na ich przełamanie jest jak piszesz"GLUPOTĄ"/.
Z niecierpliwością czekam na link do Twojego czy też Twoich tematów aby przyjrzeć się jak grasz i też czasem coś od siebie Ci wpisać-bo Ty nawiedziłeś mój temat już 14 razy-a prowadzę go dopiero 28 dni,czyli niespełna miesiąc..
Aha-ani razu nie podałeś jeszcze tu żadnego swojego typu więc tym bardziej chcę je wkońcu poczytać u źródła czyli we wzorcowo prowadzonym/niewątpliwie/temacie.Pozdrawiam.

Do góry
#1024147 - 07/03/2007 07:05 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
rcsade Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/10/2006
edi8,
Proszę nie traktuj tego jako swoistego ataku na Twoją osobę bądź temat.Odwalasz tutaj kawał dobrej roboty,mogę się założyć że cześć użytkowników forum np. zamiast latać po stronach ze statystykami, woli zajrzeć do Ciebie.Zerknąć co proponujesz i jak to się przedstawia w dotychczasowych wynikach drużyn,które opisujesz.Uważam tylko,że Eska zasugerował Ci iż Puchary, zarówno krajowe jak i międzynarodowe po prostu rządzą się swoimi prawami. Dlatego,też czasem po prostu lepiej je odpuścić.
Przepraszam za off-topic.

Do góry
#1024156 - 07/03/2007 07:30 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: rcsade]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"rcsade"-dzięki za wpis;temat jest w pełni otwarty i nie masz za co przepraszać bo wszystko co się z nim łączy ma sens/także uwagi i komentarze/.Wobec tego,iż wczoraj były podane przeze mnie tylko 3 typy pucharowe/piłka/a cała reszta to hokej na podstawie wychwyconych,ostro się rysujących i dominujących w bilansach H2H wyników:under/over bądź serii zwycięstw i było to w zgodzie z radami jakich pierwszego dnia istnienia tematu/2.02/
udzielił mi doświadczony typer"Eska"-grałem je w zgodzie z jego
powyższą opinią aby grać zgodnie z trendem danej passy,gdyż gra
przeciw trendom jest głupotą."Eska"komentując wczorajsze typy skupił się na ich pucharowej cząstce/3 typy=23% wszystkich wczoraj podanych,bo było jeszcze 10 z hokeja/,zaś całkowicie
pominął zalecane przez siebie granie zgodne z trendem,które wczoraj dało taki sam efekt jak i typowane przeze mnie wyniki bramkowe:under/over 2,5 gola w Lidze Mistrzów.Tyle i aż tyle....
Pozdrawiam i nie miej żadnych wątpliwości co do dalszych wpisów w tym temacie,gdy tylko uznasz to za zasadne.edi8

Do góry
#1024175 - 07/03/2007 07:56 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: imarcel]
imarcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/08/2005
Originally Posted By: imarcel
JA dorzucę coś od siebie:
English League Two 2006/2007
Mansfield - Chester
Drużyna Chester ostatnie 10 spotkań home/away to same undery,
dokładnie: under/over 10/0.
Druzyna Mansfield ostanie 10 spotkań to: under/over 4/6,
home un/ov - 4/1 away un/ov - 3/2
Bezpośrednie mecze: 9 ost.spotkań - un/ov 3/6, i ciekawostaka :jezeli jeden z meczy zakończył sie wynikiem underowym to w drugim padał overek ....co gram?
1)domowe overy Mansfield i zakończenie 10 un.Chester oraz podtrzymanie tradycji pojedynków obu drużyn - over 2,5
2)win gospodarzy

2)

Wczoraj staty pomogły i podane typy weszły:
1)over 2:1
2)win Mansfield

Dwa słowka - wcześniej czy później serie danego zdarzenia muszą sie skończyć a problem polega na tym że trzeba to przewidzieć (jak wczoraj propozycje edi8 odnośnie hokeja), w wielu jego propozycjach dana seria sie skończyła ale... trwała wcześniej przez pewien okres .Ok....postaram się dzisiaj coś "wyniuchać "....czekam na inne propozycje....edi8

Do góry
#1024238 - 07/03/2007 09:06 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: imarcel]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"imarcel"-gratuluję Ci wejścia prognozowanych na bazie statów wyników i to w obu opcjach:tej under/over 2,5 gola jak i na zwycięscę meczu.Kto wie czy Twoja wczorajsza"ucieczka"od zgiełku
Ligi Mistrzów nie była właśnie najrozsądniejszym posunięciem....
Pozdrawiam i czekam na dalsze-oby także tak celne-typy.Edi8

Do góry
#1024270 - 07/03/2007 09:33 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Jeszcze słówko o wczorajszych typach na Ligę Mistrzów:
Wobec tego,że grały tam wczoraj 2 angielskie drużyny sięgnąłem do opinii ekspertów z tej/nielicząc CHIN/ojczyzny footbolu,bo
kto jak kto ale rodzimi spece są zawsze bliżej "pieca".Wg ich ocen Chelsea miała wygrać nie tracąc bramki a zalecany correct score to 1:0 lub 2:0-stąd bezpieczny typ na under 2,5 gola.
Co do meczu Liverpoolu to zapowiadali wielki mecz "o życie"w wykonaniu Barcelony i wcale nie wykluczali dogrywki po zwycięstwie w identycznym stosunku jak domowa porażka...Ponadto
Dudek w swym blogu napisał,że najprawdopodobniej zagra od początku wobec urazu jakiego na treningu doznał Reina.A to dało
dodatkowe wzmocnienie na możliwość odegrania przez Barcę niekorzystnego wyniku z domu.Stąd typ na over 2,5 gola uwzględniający wynik 2:1 dla Barcelony.
Takie powody legły u podstawy podania powyższych`typów u/o a boisko jak to zwykle bywa zweryfikowało przedmeczowe spekulacje..

Do góry
#1024319 - 07/03/2007 10:12 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
TCJ23 Offline
member

Meldunek: 03/01/2007
No ok w takim razie juz sie nie wtracam (narazie) ;\)

To byla tylko mala rada z tym zebys podawal stawki... i druga mala rada wynikaca (jak ty uwazasz z tego ze nie umialem odczytac typu) sklaniala sie do tego zebys robil 'enter' miedzy wierszami bo latwiej sie czyta... Ot co.

Inna sprawa do ktorej sie jak uwazasz 'przyczepilem' dotyczyla tego ze mecze pucharowe nie wchodza w sytatystyke i chyba jako doswiadczony gracz o tym wiesz, wiec nie warto ich grac bo wiecej nie wchodzi jak wchodzi.

Ok ide zobaczyc co na gieldzie slychac. Trzymaj sie.

Pozdrawiam

btw: nigdy nie mowilem ze ten temat jest nie przydatny - bo wrecz przeciwnie jest bardzo wartosciowy dla graczy i pisalem to juz kilka razy ze robisz dobra robote. Chcialem tylko troche ja 'udoskonalic' zeby bylo jescze lepiej.

No ale jak uwazasz ze to jest zbedne to twoja sprawa.

Prześledziłem temat i dziwie ci sie ESKA ze znajdujesz czas aby zrobić pare wpisów głownie marudzacych zamiast samemu podać typy...jak jestes taki wieloletni biznesmeno-buker to czemu nie założysz tematu , same twoje kometarze ty7pu " no to bez sensu" " pajacowanie " stawki są najważniejsze itd" pokaż co potrafisz a nie wtracasz trzy grosze z których nic nie wynika =====> stawki i tak każdya daje po swojemu stawki niektórzy umią a niektórzy nie a jeszcze inni nie mają kasy... TYLE
EDI8 keep working

Do góry
#1024323 - 07/03/2007 10:15 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
chrriiss Offline
journeyman

Meldunek: 25/10/2006
tendencja jest taka ze nie gra sie meczow pucharowych bo nie da sie ich 'przewidziec' statystyka. A ty dalej swoje za kazdy razem kiedy stawiasz na puchary zamiast na lige to ci nie wchodzil. Pisalem to juz na poczatku. Nie ma sensu tak grac. No ale oczywiscie jestes najmadrzejszy.

szkoda, że "ratunek" przychodzi zawsze po fakcie
a poparty przeciez argumentami nie do zdarcia: tendencyjnie wielka wiedza, tendencyjnym doswiadczeniem, tendencyjnymi obliczeniami i tendencyjnym sensem gry

Gdzie tu jest temat w którym można znalezc typy z tendencja na niegranie meczow pucharowych lub z tendencja na "przełamanie statystyk" drużyn grających w pucharach? Ciekawe jaki tam Yield.

Do góry
#1024389 - 07/03/2007 11:31 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: chrriiss]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Witam.Na ten moment nie mam jeszcze linka do strony bardziej niż ja/staż od 2.02/doświadczonego gracza,więc z góry przepraszam za kontynuację"ciekawostek"w formie dotychczas prezentowanej....
Dzisiejszy mecz w 3.Bundeslidze,czyli Regionallidze Nord pomiędzy
Herthą Berlin II a Wilhelmshaven jest interesujący wg mnie z kilku powodów:
a/w drużynie gości występuje od kilku tygodni były reprezentant Polski,do niedawna w Wiśle Kraków-PAWEŁ KRYSZAŁOWICZ i już zdążył strzelić bramkę.Mający świetną kartę poprzednich występów w Niemczech "Kryszał"został teraz sprowadzony po to aby ratować Wilhelmshaven przed spadkiem z ligi,gdyż są w strefie spadkowej.
b/Obie drużyny to sąsiedzi w ligowej tabeli/Hertha 16 miejsce a Wilhelmshaven 17 ale ma 1 mecz zaległy/więc każdy mecz muszą traktować poważnie aby uciec przed spadkiem.
c/w moim odczuciu kursy na ten mecz nie odpowiadają aktualnej formie obu rywali i bardzo wyraźnie faworyzują gospodarzy,a ich dorobki za ostatnie 4 ligowe mecze w tym sezonie to:
HERTHA 0-1-3
WILHELMSHAVEN 1-2-1.
Reasumując:uważam,że Hertha nie wygra także dzisiejszego meczu jak nie zrobiła tego w 4 ostatnich i gram to z ryzykiem,bo wbrew oddsmakerom-bo na remis i bardzo wysoki kurs takiego zdarzenia.
UWAGA:Choć aż tak dużym optymistą nie jestem to myślę jednak,że gwiazda jaką na poziom 3.Bundesligi"Kryszał" jest niewątpliwie- to coś dziś strzeli.Kto wie,czy nie będzie to jedyna bramka tego meczu...Więc może zagram też na"podwójną szansę" czyli x2.
Pozdrawiam.

Do góry
#1024651 - 07/03/2007 14:54 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: chrriiss]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
Originally Posted By: chrriiss

szkoda, że "ratunek" przychodzi zawsze po fakcie
a poparty przeciez argumentami nie do zdarcia: tendencyjnie wielka wiedza, tendencyjnym doswiadczeniem, tendencyjnymi obliczeniami i tendencyjnym sensem gry

Gdzie tu jest temat w którym można znalezc typy z tendencja na niegranie meczow pucharowych lub z tendencja na "przełamanie statystyk" drużyn grających w pucharach? Ciekawe jaki tam Yield.

Jak po fakcie? Przeciez pisalem o tym juz dawno... Widze ze jestes krotko na forum i nie wiesz co i jak. Jesli chodzi o moj sposob gry to opisywalem go wieloktornie na tym forum w archiwalnych postach. Gram tylko single na X HT i FT... ale to chyba nie jest temat o mnie? Temat o mnie byl juz ladny czas temu prezentowany. Dawalem typy opisywalem jak gram. Wszystko ladnie wchodzilo. Podawalem rowniez stawki na mecz. Prezentowalem screeny chetnym osoba moich kuponow i stawek. To juz bylo nie zamierzam tego ponawiac bo poprostu raz ze nie mam czasu a dwa ze mi sie zwyczajnie nie chce. Teraz duzo czasu zajmuje mi gielda wiec mniej poswiecam na bukmacherke. Wiec nie pisze juz tak czesto moich typow itd. No ale jak chcecie to moge podac jeden na weekend - AlbinoLeffe FT-X... Ostatnio mam malo czasu na analizy ale tak pierwszy z brzegu mysle interesujacy mecz na podanie wlasnie takiego kuponu. No ale to nie jest temat o mnie i moich typach wiec po co mam je podawac? Jak mowie to juz wszystko bylo. Jako pierwszy na tym forum juz dosc dawno zmienilem sposob gry ludzi grajacych na progresji. Zanim pisalem na tym forum wszedzie ludzie grali na przelamanie passy. Czyli wybierali druzyny do X takie ktore maja najdluzsza serie bez remisu. Wiadomo jak cos takiego sie konczy - szczegolnie grajac progresja. Bo i ja gram na zasadach progresji ale jednak zupelnie inaczej (nie bede tego po raz n-ty przytaczal bo wszystko jest w archiwach, procz jednego cennego tematu ktory jakims cudem zostal skaoswany bo moze zbyt wiele wnosil i pozwalal wygrywac ludziom bez placenia za gownanie platne typy ludziom z forum ktorych maja swoje stronki...) Ja jako pierwszy napisalem zeby grac te durzyny ktore remisuja najczesciej a nie grac na przelamanie trendu. W zeszlym sezonie gralem non stop saturn (liga rosyjska) i caly sezon mieli jedynie przerwe w wyniku remisowym - chyba jesli dobrze pamietam 2 spotkania bez X na caly sezon... Wczesniej lens, bordeaux (liga francuska), inter (wloska) itd itd.

Dzieki temu ludzie z forum juz nie graja na druzyne ktora ma najdluzsza serie bez X bo wiadomo ze to prowadzi do bankructwa (Jef United liga japonska - 22 meczy bez X... )

Ja zasady mam takie same jak edi - czyli zeby grac zgodnie ze statystykami (tyle tylko ze zaliczam tylko statystyki w danym sezonie-poprzednie sezony mnie nie interesuja bo wiadomo ze byly inne sklady inaczej liga wygladala, wiec te statystyki jzu nie maja racji bytu) i od poczatku tego tematu pisalem ze jest to dobra droga i jedynie tak mozna cos ugrac-chodzi mi o granie na statystyki jakie prezentuje edi. Tyle tylko ze za duzo jest tych typow. Wg mnie lepiej dac jeden typ za wieksza kase niz rozbijac to na tyle typow i grac za drobniaki- czesto takie kupony nie wchodza wlasnie. Mimo ze powinno byc odwrotnie bo niby wieksza szansa na trafienie jak sie gra wiecej - no ale tez wieksza szansa na przegrana. Dlatego chcialem zeby edi podawal jednostki za jakie gra dane zdarzenie bo jakos nie wierze zeby takie granie na wszystko (nawet mecze pucharowe) przynioslo w dluzszym okresie gry dobre zyski. Tylko o to mi chodzilo bo on pisze ze to dobra metoda. Ok moze i dobra ale ja w nia nie wierze i narazie mam racje. Chociaz edi napisze ze nie mam racji bo 4 z 6 trafil itd itd. ale nie liczy tych ile nie trafil.... do tego jeszcze trzeba umiejetnie dobierac stawki zeby cos w taki sposob ugrac a co nie jest prosta sprawa przy tylu typach.

No nic tyle odemnie - ja naprawde nie chce sie czepiac tylko wprowadzic jakas merytoryke do postu bo po co podawac typy i co gramy jak nie podajemy za ile gramy. Mozna nie podawac stawek jesli gramy tak jak ja jedna druzyne caly sezon to wtedy wiadc i tak jak na dloni ze nie dalo sie przegrac nic jesli druzyna remisuje co 2 spotkania i nie ma wiekszej liczby wynikow bez X. Na takich typach jakie podaje edi nie da sie wyliczyc tego na 'sucho' trzeba miec stawki za jakie sie gra.

Pozdrawiam

Do góry
#1024723 - 07/03/2007 15:59 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
chrriiss Offline
journeyman

Na takich typach jakie podaje edi nie da sie wyliczyc tego na 'sucho' trzeba miec stawki za jakie sie gra.

chyba tematy pomyliles Eska bo to są "Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki..." a nie: "Jak stawkować przy jakiej skuteczności-żeby zarabiać"
Napewno mile widziane byłyby tu Twoje typy (np. AlbinoLeffe FT-X) poparte sensowna argumentacja i statystycznymi wyliczeniami

A ja z chęcia poczytałbym w innym temacie jak grać i stawki dobierać (założysz? lub podasz linka?) bo jestem cieniakiem i chętnie się czegoś naucze od ekspertów

Do góry
#1024741 - 07/03/2007 16:11 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: chrriiss]
chrriiss Offline
journeyman

Eska nie chciałbym aby te sposoby to progresje były bo niestety (aż wstyd się przyznać) ale dysponuje ograniczonym budżetem.

Edi8 gram HERTHA - WILHELMSHAVEN x2 bo licze, że Hertha nie wygra tak jak statystyka z ostatnich meczy wskazuje wskazuje + licze na Twoje przeczucie + licze na " Naszą Gwiazde ;\) "
Pozdrawiam Wszystkich.

Do góry
#1024765 - 07/03/2007 16:30 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: chrriiss]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"chrriiss"-nie wiem czy do czasu otrzymania wzorca poprawnego prowadzenia tematu mogę coś jeszcze w swoich"Ciekawostkach"podać
bo trwam w oczekiwaniu na kolejny wpis usera"Eska",który jak dotąd-od 2.o2.począwszy-udzielił mi się tu 14 razy jako wujek"Dobra rada"z zaleceniami co do sposobu jej=strony prowadzenia...ale nie wiem,gdzie jest żródło,czyli krynica tej wiedzy bo jak dotąd to linkow do Jego tematów nie mam-nawet tych archiwalnych,po lekturze których ludzie-jak pisze-"zaczęli grać inaczej niż przedtem"...ale te najlepsze produkcje Jego autorstwa zostały przez siły nieczyste usunięte...
Ale trudno,zaryzykuję i podam jeszcze jeden typ na dziś:
a/ LILLE nie strzeli
a podstawą jest brak goli w 1.meczu z MAN.UTD.więc tu na wyjeździe są skazani na porażkę i to raczej bez odgryzania się w
postaci gola choćby honorowego.
Pozdrawiam.

Do góry
#1024808 - 07/03/2007 16:53 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
minotauro Offline
enthusiast

Meldunek: 07/02/2007
edi8 odnośnie tego tematu to tak bo tu jest sport inside, ale w private picks nic nie stoi na przeszkodzie żebyś stawki na każdy mecz podawał wtedy nikt się nie będzie czepiał... Wiesz typy to jedno a dobry money management to drugie i jedno bez drugiego się wyklucza... Myślę więc, że najlepszym rozwiązaniem byłoby poprostu podawanie stawek w Twoim temacie w private picks wtedy Eska jaki i inni userzy mogliby zobaczyć Twoje umiejętności w zakresie stawkowania :-) Bo to jest też bardzo ważna i trudna umiejętność i mógłbyś się nią tam pochwalić:) A jeśli nie chcesz podawać to napisz może ogólny zarys jak to u Ciebie wygląda. Najlepiej jednak byłoby podawać stawki wraz z kursami wtedy czarno na białym byłoby widać jakie masz statystyki miesięczne, roczne... Właśnie temu tematy w private picks najbardziej służą:) Pozdrawiam i powodzenia!

Do góry
#1024809 - 07/03/2007 16:53 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: edi8
Witam.Na ten moment nie mam jeszcze linka do strony bardziej niż ja/staż od 2.02/doświadczonego gracza,więc z góry przepraszam za kontynuację"ciekawostek"w formie dotychczas prezentowanej....
Dzisiejszy mecz w 3.Bundeslidze,czyli Regionallidze Nord pomiędzy
Herthą Berlin II a Wilhelmshaven jest interesujący wg mnie z kilku powodów:
a/w drużynie gości występuje od kilku tygodni były reprezentant Polski,do niedawna w Wiśle Kraków-PAWEŁ KRYSZAŁOWICZ i już zdążył strzelić bramkę.Mający świetną kartę poprzednich występów w Niemczech "Kryszał"został teraz sprowadzony po to aby ratować Wilhelmshaven przed spadkiem z ligi,gdyż są w strefie spadkowej.
b/Obie drużyny to sąsiedzi w ligowej tabeli/Hertha 16 miejsce a Wilhelmshaven 17 ale ma 1 mecz zaległy/więc każdy mecz muszą traktować poważnie aby uciec przed spadkiem.
c/w moim odczuciu kursy na ten mecz nie odpowiadają aktualnej formie obu rywali i bardzo wyraźnie faworyzują gospodarzy,a ich dorobki za ostatnie 4 ligowe mecze w tym sezonie to:
HERTHA 0-1-3
WILHELMSHAVEN 1-2-1.
Reasumując:uważam,że Hertha nie wygra także dzisiejszego meczu jak nie zrobiła tego w 4 ostatnich i gram to z ryzykiem,bo wbrew oddsmakerom-bo na remis \:\) i bardzo wysoki kurs takiego zdarzenia.
UWAGA:Choć aż tak dużym optymistą nie jestem to myślę jednak,że gwiazda jaką na poziom 3.Bundesligi"Kryszał" jest niewątpliwie- to coś dziś strzeli.Kto wie,czy nie będzie to jedyna bramka tego meczu...Więc może zagram też na"podwójną szansę" czyli x2. \:\)
Pozdrawiam.
YES!YES!YES!Wynik 2:2 czyli oba typy trafione...

Do góry
Strona 13 z 20 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 19 20 >