to też jest oryginalne i nawet bardzo kulturalne,Kielce stają sie stolica kibicowania w kaczolandzie,szkoda,że kadra tam nie gra bo warszawka nie chce grać na provincji,a szkoda,bo fajna by tam była atmosfera dla repry
to też jest oryginalne i nawet bardzo kulturalne,Kielce stają sie stolica kibicowania w kaczolandzie,szkoda,że kadra tam nie gra bo warszawka nie chce grać na provincji,a szkoda,bo fajna by tam była atmosfera dla repry
Boca ale wyobraz sobie 10tysia ultrasow czeskich co spiewaja ten kawalek , ja bym sie chyba posikał
skąd oni by wzieli tyle szala,w całym Pepikowie nie ma chyba tyle ultrasów,jeśli w ogóle tam są jacyś,bo ja nie słyszałem raczej, coś mi się tylko obiło o Baniku Ostrava?
odbieglismy troszke od tematu ale czemu mam wrazenie ze my zwyczajnie nie potrafimy spiewac ? wlosi ,angole francuzi ...wszystko to jakies takie melodyjne a u nas ciagle ten ryk , zeby głosniej zeby grozniej ;/
odbieglismy troszke od tematu ale czemu mam wrazenie ze my zwyczajnie nie potrafimy spiewac ? wlosi ,angole francuzi ...wszystko to jakies takie melodyjne a u nas ciagle ten ryk , zeby głosniej zeby grozniej ;/
jak sie ma takie wzory muzyczne jak Ich Troje,Mandaryna,Rubik czy Iwan i Delfin co czemu sie dziwić ?
zabiles mnie tym tekstem zaczerpnieta melodia, ale taaak zaden inny klub w Polsce nie sciaga melodii od innych (pozdro tym co spiewaja nastepni po Jadze PAO ) a tu nowa piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=XPtVDW8UNI0&mode=related&search= taaaaaa tez "malpiszony" z Bialegostoku zawalili od Oly... jak dla mnie i tak na warunki stadionowe PAO wychodzi swietnie... No i firmowa Kalinka
widze boca z Gdanska to zobaczyy w polowie marca jak was wbijemy dopingiem w ziemie Lechia Gdansk Ku*** Sz***!