Ja teraz awansowalem do 4 ligi mam slaby sklad ale 1 napastnika mam super za ktorego dostanie minimum 4mln w tej chwili ale potrenuje go dalej bo ladnie skacze.
no jestem narazie 1 w swojej lidze 6 i mam zamiar w tym sezonie wyjsć zapraszam wszystkich tu grających w sokkera do zapisywania się do Federacji Południowców
No to przyznali mi team Ale jakbyscie mogli mi poweiedziec za co najlepiej sie wziasc na poczatku bo kurcze nie mam pojecia a pierwszy raz ciacham w taka gierke pozdrawiam
wybierz tez przedewszystkim strategie treningu co chcesz trenowac rozegranie , obrone czy atak? Od tego zalezy wybór trenera. Napisz id twojej druzyny to za tydzien mozemy zagrac sparing
Quote: No to przyznali mi team Ale jakbyscie mogli mi poweiedziec za co najlepiej sie wziasc na poczatku bo kurcze nie mam pojecia a pierwszy raz ciacham w taka gierke pozdrawiam
1. Wybierz strategię treningu. 2. Zakup odpowiednich ludzi do treningu. 3. Zatrudnij trenera i jego asystentów. 4. Umów sparing na środę.
Jak nie będziesz czegoś wiedział to zadawaj tu pytania to napewno otrzymasz na nie odpowiedzi.
Jeszcze mam takie pytyanko jak jest z meczem bo na dzis jestem ustawiony na sparing ale nie wiem o jakiej godzinie ?? pozdrawiam licze na odpowiedz KIDD
Zakładka mecze - pod dzisiejszym meczem masz 2 opcje: mecz (lub relacja) i ustawienia. Wchodzisz w ta 1 opcję i masz tam napisane o której zacznie sie mecz. Możesz go oglądać na żwyo lub obejżeć już po jego zakończeniu.