Strona 10 z 20 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 19 20 >
Opcje tematu
#998993 - 28/02/2007 08:52 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/11/2006
Witam.Pomimo,że to to mecz pucharowy a wczorajsze typy na tego typu rozgrywki nie dały pozytywów-to jednak chcę dziś podać wychwycone tytułowe"ciekawostki"co do meczu BLACBURN-ARSENAL.
Co jest w tym meczu interesującego?Otóż to faza rewanżowa FA CUP a w pierwszym meczu faworyzowani gospodarze zremisowali 0:0.W bilansie wzajemnych meczy na boisku dzisiejszych gospodarzy w 5 ostatnich pojedynkach ligowych padały następujące wyniki:
BLACKBURNE-ARSENAL 0:2,1:0,0:1,0:2,2:0-a więc wyłącznie same under 2,5 gola.
Teraz dorobek co do remisów HT /do przerwy/ w tym sezonie ligowym:
BLACKBURNE/w domu/:14 meczy,w tym 8 remisów HT=57.1%
ARSENAL/wyjazdy/:13 meczy,w tym 7 remisów HT=53,8%
A oto dorobek bramkowy:razem;HT /do przerwy/i w 2.połowie:
BLACKBURNE/ w domu/:razem 19:16 (HT 10:7; 2.połowa:9:9)
ARSENAL/wyjazdy/:razem 16:12 (HT 7:8; 2.połowa:9:4).
Powyższe statystyki mówią,że w meczach BLACKBURNE-ARSENAL:
a/padają ostatnio wyniki underowe,
b/obie drużyny mają zbliżoną ilość remisów HT/do przerwy/-w rozbiciu na dom BLACKBURNE i wyjazdy ARSENALu
c/bramkowe bilanse mówią o lepszej grze BLACKBURNE w 1.połowie
zaś słabszych 2.połowach
d/ARSENAL ma niekorzystny bilans bramkowy w 1.połowie ale doskonały w drugich odsłonach(stracił tylko 4 bramki w 2.połówkach 13 wyjazdowych meczy!).
Podsumowując powyższe gram w tym meczu:
a/remis HT /do przerwy/
b/under 2,5 gola
c/zwycięstwo ARSENALu w FT/full time/
d/ale także zagram za małą stawkę zwycięstwo BLACKBURNE bo to jednak puchar a i kurs jest zachęcający...ponadto angielscy eksperci nie wykluczają sensacji jaką porażka ARSENALU byłaby.
Pozdrawiam.

Do góry
Bonus: Unibet
#999092 - 28/02/2007 09:49 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: edi8
Witam.Pomimo,że to to mecz pucharowy a wczorajsze typy na tego typu rozgrywki nie dały pozytywów-to jednak chcę dziś podać wychwycone tytułowe"ciekawostki"co do meczu BLACBURN-ARSENAL.
Co jest w tym meczu interesującego?Otóż to faza rewanżowa FA CUP a w pierwszym meczu faworyzowani gospodarze zremisowali 0:0.W bilansie wzajemnych meczy na boisku dzisiejszych gospodarzy w 5 ostatnich pojedynkach ligowych padały następujące wyniki:
b/obie drużyny mają zbliżoną ilość remisów HT/do przerwy/-w rozbiciu na dom BLACKBURNE i wyjazdy ARSENALu
zaś słabszych 2.połowach
d/ARSENAL ma niekorzystny bilans bramkowy w 1.połowie ale doskonały w drugich odsłonach(stracił tylko 4 bramki w 2.połówkach 13 wyjazdowych meczy!).
a/remis HT /do przerwy/
b/under 2,5 gola
d/ale także zagram za małą stawkę zwycięstwo BLACKBURNE bo to jednak puchar a i kurs jest zachęcający...ponadto angielscy eksperci nie wykluczają sensacji jaką porażka ARSENALU byłaby.
Pozdrawiam.
UWAGA:nie podałem granego także wyniku:e/ x/2 HT/FT

Do góry
#1002650 - 28/02/2007 21:54 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
no i niestety znowu wtopa. Mowie nie ma co grac wg statystyk na mecze pucharowe... one sie poprostu nie kwalifikuja do takiego grania. Widze u ciebie granie na sile, cos jakby uzaleznienie ;\)

Do góry
#1002683 - 28/02/2007 22:04 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"eska"-czy Ty nie musisz iść do okulisty?Poprzednio miałeś jakieś problemy ze zrozumieniem co to jest za typ:BENFICA x 1/2
a teraz nie widzisz,że mam wygrane:
a/ remis HT
b /under 2,5 gola
d/ zwycięstwo BLACKBURNE
czyli na 5 podanych typów mam 3 wygrane w tym ten z dobrym kursem
na zwycięstwo gospodarzy.Pozdrawiam i służę adresami dobrych okulistów...

Do góry
#1002691 - 28/02/2007 22:07 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

zaś słabszych 2.połowach
a/remis HT /do przerwy/ \:\)
b/under 2,5 gola \:\)
d/ale także zagram za małą stawkę zwycięstwo BLACKBURNE \:\) bo to jednak puchar a i kurs jest zachęcający...ponadto angielscy eksperci nie wykluczają sensacji jaką porażka ARSENALU byłaby.
Pozdrawiam.
UWAGA:nie podałem granego także wyniku:e/ x/2 HT/FT
"eska"-może teraz zaskoczysz jak obrazki zobaczysz...

Do góry
#1002745 - 28/02/2007 22:23 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
Eska Offline
Pooh-Bah

No dobrze ale grales jeszcze x/2 to ci nie weszlo, nie wszedl ci arsenal FT na ktory liczyles wiec pewnie wiecej postawiles na x/2 i arsenal niz na blackburne bo jak sam pisales na blackburne grasz mala stawka.

Pisalem ci juz w PP ze powinienes podawac jeszcze stawki jakie grasz bo tak nigdy nie bedzie wiadomo czy takie granie ci sie oplaca czy nie. Bo zawsze mozesz dostosowac do siebie jak w tej chwili. Bo masz tyle typow to nigdy nie wiadomo co grasz mocniej a co slabiej...

Do góry
#1002787 - 28/02/2007 22:34 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"eska"-czy Ty wiesz co to jest 3 z 5 typów?A ja napisałem,że weszło mi właśnie 3 z 5,więc ująłem w tej pomeczowej statystyce
także typ oznaczony jako: e/ x/2 HT/FT,bo muszę Ci powiedzieć-skoro tego nie wiesz,że od a/ do e/ jest właśnie 5/pięć/.......
A ponadto dlatego napisałem,że gram typ na zwycięstwo BLACKBURNE
za mniejszą stawkę niż pozostałe gdyż na niego kurs był bardzo wysoki!!!-ale tu wkraczamy zdaje się na tereny dla Ciebie dziewicze bo po tym co tu wypisujesz to nie kumasz nawet co to jest DYWERSYFIKACJA RYZYKA POPRZEZ ASYMETRYCZNE STAWKOWANIE.

Do góry
#1002824 - 28/02/2007 22:43 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
minotauro Offline
enthusiast

Meldunek: 07/02/2007
Ja myślę, żeby uniknąć tych nieporozumień wszystkich edi zacznij poprostu grać po jednostkach na każdy i z kursem podanym co jest bardzo ważne wtedy będzie wszystko dokładnie podane i będzie przejrzyście. Wtedy będzie też można łatwiej podsumowania robić jakieś po jakimś okresie bo będzie widać wszystko dokładnie:) Pozdrawiam!

Do góry
#1002825 - 28/02/2007 22:43 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"eska"-czy Ty wiesz co to jest 3 z 5 typów?A ja napisałem,że weszło mi właśnie 3 z 5,więc ująłem w tej pomeczowej statystyce
także typ oznaczony jako: e/ x/2 HT/FT,bo muszę Ci powiedzieć-skoro tego nie wiesz,że od a/ do e/ jest właśnie 5/pięć/.......
A ponadto dlatego napisałem,że gram typ na zwycięstwo BLACKBURNE
za mniejszą stawkę niż pozostałe gdyż na niego kurs był bardzo wysoki!!!-ale tu wkraczamy zdaje się na tereny dla Ciebie dziewicze bo po tym co tu wypisujesz to nie kumasz nawet co to jest DYWERSYFIKACJA RYZYKA POPRZEZ ASYMETRYCZNE STAWKOWANIE.
"eska"-specjalnie dla Ciebie powiększam czcionkę abyś nie miał kłopotów,bo ostatnio tłumaczyłeś swoją ignorancję "małą czcionką"...Pozdrawiam

Do góry
#1002843 - 28/02/2007 22:47 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: Eska
dziwnie to rozpisujesz...

a/BENFICA HT/do przerwy/ czyli ze grasz na 1 na HT? czyli ze benfica wygra pierwsza polowe tak?
"eska"-jakbyś nie pamiętał to przypominam co Ty do mnie wypisujesz...Dajesz istne popisy fachowości-bo czasem lepiej nie zadawać jakiegoś pytania niż zadając go kompromitować się...

Do góry
#1002850 - 28/02/2007 22:48 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
Eska Offline
Pooh-Bah

Nie pajacuj ;\) wiesz dokladnie o co chodzi bo swiezak nie jestes w biznesie tak samo jak i ja wiec sie nie zgrywaj \:\)

oraz

j/minotauro

Do góry
#1002902 - 28/02/2007 22:59 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"eska"-nie wiem o co Ci chodzi a jeśli piszesz o pajacowaniu to najlepszego zobaczysz przeglądając się w lustrze...Co do biznesu to nic nie wiem abym na rybach robił biznesy-a tylko tam z Tobą mógłbym się spotkać..(patrosząc leszcza).Siema biznesmenie!

Do góry
#1003271 - 01/03/2007 01:14 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
Eska Offline
Pooh-Bah

;\)

a to taka agresja tylko dlatego bo powiedzialem zebys dawal typy i kase za jaka grasz bo sam wiesz (tutaj chodzilo mi o pajacowanie) ze tylko tak mozna sprawdzic czy sie wygrywa na typach czy nie. Bo podawac typy i mowic ze tak sie da wygrac to jest jedno ale druga sprawa to dobor stawek bo wiele od tego zalezy. Prawidlowy dobor stawek to podstawowa kwestia a tego nie widze w twoich rozpisach... Wiec jak dla mnie sa one troche bez sensu. No ale widze ze nie da sie normalnie porozmawiac bo sie odrazu denerwujesz. Wiem ze bukmacherka to stresujace zajecie ale bez przesady chlopie bo sie wykonczysz...

Do góry
#1003412 - 01/03/2007 05:46 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

dziwnie to rozpisujesz...

a/BENFICA HT/do przerwy/ czyli ze grasz na 1 na HT? czyli ze benfica wygra pierwsza polowe tak?
"eska"-dalszych ,nieustających sukcesów skoro jak poprzednio napisałeś:"długo w tym biznesie siedzisz".Tylko zastanawiam się ile w tym biznesie JESZCZE będziesz musiał siedzieć aby zrozumieć taki powszechnie stosowany zapis i nie zadawać lamerskich pytań.Ale cóż-niektórzy dają podstawy znanego powiedzenia,że uczymy się do śmierci i głupcami umieramy.......

Do góry
#1003425 - 01/03/2007 06:36 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

no i niestety znowu wtopa. Mowie nie ma co grac wg statystyk na mecze pucharowe... one sie poprostu nie kwalifikuja do takiego grania. Widze u ciebie granie na sile, cos jakby uzaleznienie ;\)
"eska"-jeżeli dla Ciebie "wtopą"/jak to piszesz/jest trafienie 3 z 5 meczy=60% a kursy trafionych to:3,75;1,95;1,75 to takich wtop życzę Ci do końca życia a także uważnego czytania bo jak dotąd to każdy Twój wpis jest niemerytoryczny i świadczy o tym,że nie czytasz tego do czgo się usiłujesz odnieść.Gdy ostatnio zwróciłem na to Twoją uwagę-to odpisałeś,że nie musisz czytać...itd.Myślę więc wobec tego,że nie musisz także(tu)pisać..

Do góry
#1003443 - 01/03/2007 07:30 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"minotauro","eska"-temat ten nie miał i nie ma nadal być zapisem tego co ja gram.Jego tytuł mówi wszystko:"Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki" i powstał z zamiarem prezentowania samych np.tendencji czy serii w dorobkach poszczególnych drużyn,bądź w ich wzajemnych pojedynkach.Jedynie jako podsumowanie wniosków płynących z wykazywanych pewnych w/w a
charakterystycznych aktualnych osiągnięć analizowanych drużyn
podaję typy,które mają wg mnie największą szansę wejścia-pod warunkiem zachowania ciągłości dostrzeżonych zachowań danych zespołów.Owszem-ja też gram je-ale jest to tylko jakaś część w ramach tego co jest moją grą a czego nie miałem ani nie mam zamiaru prezentować.Forma skrótowa"Ciekawostek"w"Private Picks"-same wynikające ze statystyk typy bez analiz-powstała dla Tych,którzy nie zaglądają do"sports insider",aby mogli także z nimi się zapoznać.
Dlatego też nie podaję i nie będę nigdy podawał stawek a czasem jedynie moją pewność wejścia danego typu.Typy te mogą stanowić samodzielne zakłady singlowe ale mogą też być elementem combosów
poprzez łączenie ich z innymi tu podawanymi-lub z wynikającymi z dobieranych wg własnych innych metod-stanowiąc wtedy ich jakąś cząstkę.Jeżeli ktokolwiek korzysta z tych wykazanych w tytułowych "Ciekawostkach" zachowań drużyn to Jego sprawą jest co z tymi typami robi,łącznie z tym jak je sobie stawkuje czy w jakiej formie/single,combo/je nadaje i jak je łączy.Powtórzę:te
typy nie są prezentacją mojej całej gry i podawanie do nich stawek /bez obrazu całej gry!/ nic by tu nie dało.A tematu"Gra
metodami by Edi8"zakładać nie będę...Pozdrawiam.

Do góry
#1003508 - 01/03/2007 08:46 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
imarcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/08/2005
cześć.Edit8 zgadzam sie z Toba , kilka razy zasugerowałem sie w Twoimi spostrzezeniami i byłem zadowolony.Co do wątku który sie tu przewinał, moim zdaniem stawkowanie podanych możliwych rozwiązań zależy wyłącznie od osoby zainteresowanej danych zdarzeniem.Edit8 podaje "dwa łyki statystyki" na które ja mało mam czasu aby je śledzić i szukać.Czekam edit8 na następne Twoje "łyki statystyki"
p.s.co do BLACBURN-ARSENAL wybrałem under, oraz awans gospodarzy.....

Do góry
#1003560 - 01/03/2007 09:15 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: imarcel]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"imarcel"-dziękuję za zdroworozsądkową wypowiedź odnośnie doboru stawek przez każdego grającego indywidualnie.Gratuluję Ci trafienia 2 typów,w tym tego z bardzo wysokim kursem na gospodarzy.Pozdrawiam.
P.s.:mój nick to-edi8 a nie edit8..ale to drobiazg.

Do góry
#1003589 - 01/03/2007 09:39 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
chrriiss Offline
journeyman

Meldunek: 25/10/2006
hej. Imarcel trafil 2: undera i gosp, ja zagralem remis do przerwy (dzięki za ten "łyczek" edi8 z kursem 2,0) to w sumie juz 3z5 trafione i uprzedze pytania: tak inni mogli tez zagrac te 3 typy (bukmacherzy nie blokuja jak juz ktos inny postawil ;\) ) . Jeśli ktoś chce statystyk tematu to do roboty i niech je zrobi. Edi8 niech na to nie marnuje czasu bo lepiej, zeby podal 1 wiecej typ niż to za ile gra i jakie kursy + musiałby pewnie niektórym tłumaczyć dlaczego takie stawki itd. (od tego są inne tematy).
Co to by było za życie jakbym miał 60% skuteczności z takimi kursami :).
Pozdrawiam

Do góry
#1004102 - 01/03/2007 12:27 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: chrriiss]
Eska Offline
Pooh-Bah

No ok w takim razie juz sie nie wtracam (narazie) ;\)

To byla tylko mala rada z tym zebys podawal stawki... i druga mala rada wynikaca (jak ty uwazasz z tego ze nie umialem odczytac typu) sklaniala sie do tego zebys robil 'enter' miedzy wierszami bo latwiej sie czyta... Ot co.

Inna sprawa do ktorej sie jak uwazasz 'przyczepilem' dotyczyla tego ze mecze pucharowe nie wchodza w sytatystyke i chyba jako doswiadczony gracz o tym wiesz, wiec nie warto ich grac bo wiecej nie wchodzi jak wchodzi.

Ok ide zobaczyc co na gieldzie slychac. Trzymaj sie.

Pozdrawiam

btw: nigdy nie mowilem ze ten temat jest nie przydatny - bo wrecz przeciwnie jest bardzo wartosciowy dla graczy i pisalem to juz kilka razy ze robisz dobra robote. Chcialem tylko troche ja 'udoskonalic' zeby bylo jescze lepiej.

No ale jak uwazasz ze to jest zbedne to twoja sprawa.

<beer>

Do góry
Strona 10 z 20 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 19 20 >