#998993 - 28/02/2007 08:52
Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki...
[Re: Eska]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/11/2006
|
Witam.Pomimo,że to to mecz pucharowy a wczorajsze typy na tego typu rozgrywki nie dały pozytywów-to jednak chcę dziś podać wychwycone tytułowe"ciekawostki"co do meczu BLACBURN-ARSENAL. Co jest w tym meczu interesującego?Otóż to faza rewanżowa FA CUP a w pierwszym meczu faworyzowani gospodarze zremisowali 0:0.W bilansie wzajemnych meczy na boisku dzisiejszych gospodarzy w 5 ostatnich pojedynkach ligowych padały następujące wyniki: BLACKBURNE-ARSENAL 0:2,1:0,0:1,0:2,2:0-a więc wyłącznie same under 2,5 gola. Teraz dorobek co do remisów HT /do przerwy/ w tym sezonie ligowym: BLACKBURNE/w domu/:14 meczy,w tym 8 remisów HT=57.1% ARSENAL/wyjazdy/:13 meczy,w tym 7 remisów HT=53,8% A oto dorobek bramkowy:razem;HT /do przerwy/i w 2.połowie: BLACKBURNE/ w domu/:razem 19:16 (HT 10:7; 2.połowa:9:9) ARSENAL/wyjazdy/:razem 16:12 (HT 7:8; 2.połowa:9:4). Powyższe statystyki mówią,że w meczach BLACKBURNE-ARSENAL: a/padają ostatnio wyniki underowe, b/obie drużyny mają zbliżoną ilość remisów HT/do przerwy/-w rozbiciu na dom BLACKBURNE i wyjazdy ARSENALu c/bramkowe bilanse mówią o lepszej grze BLACKBURNE w 1.połowie zaś słabszych 2.połowach d/ARSENAL ma niekorzystny bilans bramkowy w 1.połowie ale doskonały w drugich odsłonach(stracił tylko 4 bramki w 2.połówkach 13 wyjazdowych meczy!). Podsumowując powyższe gram w tym meczu: a/remis HT /do przerwy/ b/under 2,5 gola c/zwycięstwo ARSENALu w FT/full time/ d/ale także zagram za małą stawkę zwycięstwo BLACKBURNE bo to jednak puchar a i kurs jest zachęcający...ponadto angielscy eksperci nie wykluczają sensacji jaką porażka ARSENALU byłaby. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#999092 - 28/02/2007 09:49
[Re: edi8]
|
Pooh-Bah
|
Witam.Pomimo,że to to mecz pucharowy a wczorajsze typy na tego typu rozgrywki nie dały pozytywów-to jednak chcę dziś podać wychwycone tytułowe"ciekawostki"co do meczu BLACBURN-ARSENAL. Co jest w tym meczu interesującego?Otóż to faza rewanżowa FA CUP a w pierwszym meczu faworyzowani gospodarze zremisowali 0:0.W bilansie wzajemnych meczy na boisku dzisiejszych gospodarzy w 5 ostatnich pojedynkach ligowych padały następujące wyniki: BLACKBURNE-ARSENAL 0:2,1:0,0:1,0:2,2:0-a więc wyłącznie same under 2,5 gola. Teraz dorobek co do remisów HT /do przerwy/ w tym sezonie ligowym: BLACKBURNE/w domu/:14 meczy,w tym 8 remisów HT=57.1% ARSENAL/wyjazdy/:13 meczy,w tym 7 remisów HT=53,8% A oto dorobek bramkowy:razem;HT /do przerwy/i w 2.połowie: BLACKBURNE/ w domu/:razem 19:16 (HT 10:7; 2.połowa:9:9) ARSENAL/wyjazdy/:razem 16:12 (HT 7:8; 2.połowa:9:4). Powyższe statystyki mówią,że w meczach BLACKBURNE-ARSENAL: a/padają ostatnio wyniki underowe, b/obie drużyny mają zbliżoną ilość remisów HT/do przerwy/-w rozbiciu na dom BLACKBURNE i wyjazdy ARSENALu c/bramkowe bilanse mówią o lepszej grze BLACKBURNE w 1.połowie zaś słabszych 2.połowach d/ARSENAL ma niekorzystny bilans bramkowy w 1.połowie ale doskonały w drugich odsłonach(stracił tylko 4 bramki w 2.połówkach 13 wyjazdowych meczy!). Podsumowując powyższe gram w tym meczu: a/remis HT /do przerwy/ b/under 2,5 gola c/zwycięstwo ARSENALu w FT/full time/ d/ale także zagram za małą stawkę zwycięstwo BLACKBURNE bo to jednak puchar a i kurs jest zachęcający...ponadto angielscy eksperci nie wykluczają sensacji jaką porażka ARSENALU byłaby. Pozdrawiam. UWAGA:nie podałem granego także wyniku:e/ x/2 HT/FT
|
Do góry
|
|
|
|
#1002691 - 28/02/2007 22:07
|
Pooh-Bah
|
Witam.Pomimo,że to to mecz pucharowy a wczorajsze typy na tego typu rozgrywki nie dały pozytywów-to jednak chcę dziś podać wychwycone tytułowe"ciekawostki"co do meczu BLACBURN-ARSENAL. Co jest w tym meczu interesującego?Otóż to faza rewanżowa FA CUP a w pierwszym meczu faworyzowani gospodarze zremisowali 0:0.W bilansie wzajemnych meczy na boisku dzisiejszych gospodarzy w 5 ostatnich pojedynkach ligowych padały następujące wyniki: BLACKBURNE-ARSENAL 0:2,1:0,0:1,0:2,2:0-a więc wyłącznie same under 2,5 gola. Teraz dorobek co do remisów HT /do przerwy/ w tym sezonie ligowym: BLACKBURNE/w domu/:14 meczy,w tym 8 remisów HT=57.1% ARSENAL/wyjazdy/:13 meczy,w tym 7 remisów HT=53,8% A oto dorobek bramkowy:razem;HT /do przerwy/i w 2.połowie: BLACKBURNE/ w domu/:razem 19:16 (HT 10:7; 2.połowa:9:9) ARSENAL/wyjazdy/:razem 16:12 (HT 7:8; 2.połowa:9:4). Powyższe statystyki mówią,że w meczach BLACKBURNE-ARSENAL: a/padają ostatnio wyniki underowe, b/obie drużyny mają zbliżoną ilość remisów HT/do przerwy/-w rozbiciu na dom BLACKBURNE i wyjazdy ARSENALu c/bramkowe bilanse mówią o lepszej grze BLACKBURNE w 1.połowie zaś słabszych 2.połowach d/ARSENAL ma niekorzystny bilans bramkowy w 1.połowie ale doskonały w drugich odsłonach(stracił tylko 4 bramki w 2.połówkach 13 wyjazdowych meczy!). Podsumowując powyższe gram w tym meczu: a/remis HT /do przerwy/  b/under 2,5 gola  c/zwycięstwo ARSENALu w FT/full time/ d/ale także zagram za małą stawkę zwycięstwo BLACKBURNE  bo to jednak puchar a i kurs jest zachęcający...ponadto angielscy eksperci nie wykluczają sensacji jaką porażka ARSENALU byłaby. Pozdrawiam. UWAGA:nie podałem granego także wyniku:e/ x/2 HT/FT "eska"-może teraz zaskoczysz jak obrazki zobaczysz...
|
Do góry
|
|
|
|
#1002745 - 28/02/2007 22:23
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
No dobrze ale grales jeszcze x/2 to ci nie weszlo, nie wszedl ci arsenal FT na ktory liczyles wiec pewnie wiecej postawiles na x/2 i arsenal niz na blackburne bo jak sam pisales na blackburne grasz mala stawka.
Pisalem ci juz w PP ze powinienes podawac jeszcze stawki jakie grasz bo tak nigdy nie bedzie wiadomo czy takie granie ci sie oplaca czy nie. Bo zawsze mozesz dostosowac do siebie jak w tej chwili. Bo masz tyle typow to nigdy nie wiadomo co grasz mocniej a co slabiej...
|
Do góry
|
|
|
|
#1002824 - 28/02/2007 22:43
|
enthusiast
Meldunek: 07/02/2007
|
Ja myślę, żeby uniknąć tych nieporozumień wszystkich edi zacznij poprostu grać po jednostkach na każdy i z kursem podanym co jest bardzo ważne wtedy będzie wszystko dokładnie podane i będzie przejrzyście. Wtedy będzie też można łatwiej podsumowania robić jakieś po jakimś okresie bo będzie widać wszystko dokładnie:) Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#1002825 - 28/02/2007 22:43
|
Pooh-Bah
|
"eska"-czy Ty wiesz co to jest 3 z 5 typów?A ja napisałem,że weszło mi właśnie 3 z 5,więc ująłem w tej pomeczowej statystyce także typ oznaczony jako: e/ x/2 HT/FT,bo muszę Ci powiedzieć-skoro tego nie wiesz,że od a/ do e/ jest właśnie 5/pięć/....... A ponadto dlatego napisałem,że gram typ na zwycięstwo BLACKBURNE za mniejszą stawkę niż pozostałe gdyż na niego kurs był bardzo wysoki!!!-ale tu wkraczamy zdaje się na tereny dla Ciebie dziewicze bo po tym co tu wypisujesz to nie kumasz nawet co to jest DYWERSYFIKACJA RYZYKA POPRZEZ ASYMETRYCZNE STAWKOWANIE. "eska"-specjalnie dla Ciebie powiększam czcionkę abyś nie miał kłopotów,bo ostatnio tłumaczyłeś swoją ignorancję "małą czcionką"...Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1002843 - 28/02/2007 22:47
|
Pooh-Bah
|
dziwnie to rozpisujesz...
a/BENFICA HT/do przerwy/ czyli ze grasz na 1 na HT? czyli ze benfica wygra pierwsza polowe tak? "eska"-jakbyś nie pamiętał to przypominam co Ty do mnie wypisujesz...Dajesz istne popisy fachowości-bo czasem lepiej nie zadawać jakiegoś pytania niż zadając go kompromitować się...
|
Do góry
|
|
|
|
#1002850 - 28/02/2007 22:48
|
Pooh-Bah
|
Nie pajacuj  wiesz dokladnie o co chodzi bo swiezak nie jestes w biznesie tak samo jak i ja wiec sie nie zgrywaj  oraz j/minotauro
|
Do góry
|
|
|
|
#1003412 - 01/03/2007 05:46
|
Pooh-Bah
|
dziwnie to rozpisujesz...
a/BENFICA HT/do przerwy/ czyli ze grasz na 1 na HT? czyli ze benfica wygra pierwsza polowe tak? "eska"-dalszych ,nieustających sukcesów skoro jak poprzednio napisałeś:"długo w tym biznesie siedzisz".Tylko zastanawiam się ile w tym biznesie JESZCZE będziesz musiał siedzieć aby zrozumieć taki powszechnie stosowany zapis i nie zadawać lamerskich pytań.Ale cóż-niektórzy dają podstawy znanego powiedzenia,że uczymy się do śmierci i głupcami umieramy.......
|
Do góry
|
|
|
|
#1003589 - 01/03/2007 09:39
|
journeyman
Meldunek: 25/10/2006
|
hej. Imarcel trafil 2: undera i gosp, ja zagralem remis do przerwy (dzięki za ten "łyczek" edi8 z kursem 2,0) to w sumie juz 3z5 trafione i uprzedze pytania: tak inni mogli tez zagrac te 3 typy (bukmacherzy nie blokuja jak juz ktos inny postawil  ) . Jeśli ktoś chce statystyk tematu to do roboty i niech je zrobi. Edi8 niech na to nie marnuje czasu bo lepiej, zeby podal 1 wiecej typ niż to za ile gra i jakie kursy + musiałby pewnie niektórym tłumaczyć dlaczego takie stawki itd. (od tego są inne tematy). Co to by było za życie jakbym miał 60% skuteczności z takimi kursami :). Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1004102 - 01/03/2007 12:27
[Re: chrriiss]
|
Pooh-Bah
|
No ok w takim razie juz sie nie wtracam (narazie)  To byla tylko mala rada z tym zebys podawal stawki... i druga mala rada wynikaca (jak ty uwazasz z tego ze nie umialem odczytac typu) sklaniala sie do tego zebys robil 'enter' miedzy wierszami bo latwiej sie czyta... Ot co. Inna sprawa do ktorej sie jak uwazasz 'przyczepilem' dotyczyla tego ze mecze pucharowe nie wchodza w sytatystyke i chyba jako doswiadczony gracz o tym wiesz, wiec nie warto ich grac bo wiecej nie wchodzi jak wchodzi. Ok ide zobaczyc co na gieldzie slychac. Trzymaj sie. Pozdrawiam btw: nigdy nie mowilem ze ten temat jest nie przydatny - bo wrecz przeciwnie jest bardzo wartosciowy dla graczy i pisalem to juz kilka razy ze robisz dobra robote. Chcialem tylko troche ja 'udoskonalic' zeby bylo jescze lepiej. No ale jak uwazasz ze to jest zbedne to twoja sprawa. <beer>
|
Do góry
|
|
|
|
|
|