Strona 14 z 20 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 >
Opcje tematu
#1024841 - 07/03/2007 17:09 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/11/2006
Originally Posted By: edi8
"minotauro","eska"-temat ten nie miał i nie ma nadal być zapisem tego co ja gram.Jego tytuł mówi wszystko:"Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki" i powstał z zamiarem prezentowania samych np.tendencji czy serii w dorobkach poszczególnych drużyn,bądź w ich wzajemnych pojedynkach.Jedynie jako podsumowanie wniosków płynących z wykazywanych pewnych w/w a
charakterystycznych aktualnych osiągnięć analizowanych drużyn
podaję typy,które mają wg mnie największą szansę wejścia-pod warunkiem zachowania ciągłości dostrzeżonych zachowań danych zespołów.Owszem-ja też gram je-ale jest to tylko jakaś część w ramach tego co jest moją grą a czego nie miałem ani nie mam zamiaru prezentować.Forma skrótowa"Ciekawostek"w"Private Picks"-same wynikające ze statystyk typy bez analiz-powstała dla Tych,którzy nie zaglądają do"sports insider",aby mogli także z nimi się zapoznać.
Dlatego też nie podaję i nie będę nigdy podawał stawek a czasem jedynie moją pewność wejścia danego typu.Typy te mogą stanowić samodzielne zakłady singlowe ale mogą też być elementem combosów
poprzez łączenie ich z innymi tu podawanymi-lub z wynikającymi z dobieranych wg własnych innych metod-stanowiąc wtedy ich jakąś cząstkę.Jeżeli ktokolwiek korzysta z tych wykazanych w tytułowych "Ciekawostkach" zachowań drużyn to Jego sprawą jest co z tymi typami robi,łącznie z tym jak je sobie stawkuje czy w jakiej formie/single,combo/je nadaje i jak je łączy.Powtórzę:te
typy nie są prezentacją mojej całej gry i podawanie do nich stawek /bez obrazu całej gry!/ nic by tu nie dało.A tematu"Gra
metodami by Edi8"zakładać nie będę...Pozdrawiam.
"minotauro"-przytaczam ponownie to co już 1.03.Wam/Tobie+"Esce"/
napisałem.I naprawdę nic się w tym względzie nie zmieniło!Pzdr.

Do góry
Bonus: Unibet
#1025242 - 07/03/2007 18:58 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
maki Offline
addict

Meldunek: 14/03/2005
witam może i ja dorzucę coś� ze statystyki ,przeglądając dzisiejsze mecze zauważyłem�em coś� ciekawego .Mianowicie chodzi mi o mecz Chesterfield - Bristol C.To wyniki miedzy tymi zespołami na przełomie lat
2006-09-16 Bristol C. 3-1 Chesterfield
2005-11-19 Bristol C. 2-4 Chesterfield
2005-10-26 Chesterfield 3-0 Bristol C.
2005-01-28 Bristol C. 2-3 Chesterfield
2004-10-02 Chesterfield 2-2 Bristol C.
2004-01-17 Bristol C. 4-0 Chesterfield
2003-08-16 Chesterfield 1-1 Bristol C.
2003-04-26 Chesterfield 2-0 Bristol C.
2002-10-05 Bristol C. 4-0 Chesterfield
2002-03-19 Chesterfield 2-1 Bristol C.
2001-10-05 Bristol C. 3-0 Chesterfield
2000-11-18 Chesterfield 0-1
z czego widać ze bardzo często w spotkaniach pada over 2,5 gram ten mecz na przełamanie serii Bristol C od 9 meczy under 2,5.Kurs na typ 2,10 ciekawy za małą� stawkę spróbuje może dziś nastąpi przełamanie . edi8 ciekawy temat czasem korzystam z twoich spostrzeżeń�.Pozdr odwalasz kawał� dobrej roboty nie każdy ma czas na tak wnikliwe sprawdzanie statystyk .Tak trzymaj

Do góry
#1025354 - 07/03/2007 19:17 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: maki]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"maki"-dzięki za bardzo ciekawe zestawienie!Niestety,nie wszystko co można podddać analizie w oparciu o bianse i statystyki ma swoją kontynuację-po wychwyceniu interesujących zachowań danych drużyn...Wczoraj np.prawie wszystkie z podawanych a w/w zachowań miało swoje odwrócenie,czyli zakończenie serii bądź dominujących przewag w wynikach.Ale nie poddajemy się i dziś już jest bardzo fajnie/HERTHA-KRYSZAŁY 2:2/.
Pozdrawiam Cię i zapraszam do dalszego podawania tutaj swoich spostrzeżeń.edi8

Do góry
#1025559 - 07/03/2007 19:48 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
trwam w oczekiwaniu na kolejny wpis usera"Eska",który jak dotąd-od 2.o2.począwszy-udzielił mi się tu 14 razy jako wujek"Dobra rada"z zaleceniami co do sposobu jej=strony prowadzenia...

edi - hmmm to wkoncu jest to temat otwarty gdzie mozna pisac swoje spostrzezenia, rady i sugestie (jak pisales na poczatku) czy jest to temat tylko dla ciebie gdzie moga pisac tylko uzytkownicy popierajacy twoja gre - chociaz jak sam piszesz nie jest to temat o twoich typach ktore grasz... chociaz te same typu umieszczasz w PP... czyli czegos nie rozumiem albo je grasz albo nie.

Albo jest to temat otwarty albo nie - napisz mi konkretnie. Bo z poczatku pisales ze chetnie widzisz innych uzytkownikow ktorzy beda kontynowali temat. ja z racji tego ze nie zgadzam sie z twoja gra nie moge w nim pisac typow bo wg mnie jest to bez znaczenia jakie wyniki druzyn - podanych dwoch, padaly na przestrzeni kilku lat... mnie interesuje tylko dany sezon bo inne wczesniejsze za przeproszeniem gowno wnosza i nie ma sie co na nich wzorowac bo kazdy sezon jest inny i kazda druzyna jest inaczej przygotowana (sklady, trener itd) Wiec uwzam ze trzeba analizowac tylko jeden konkretyny sezon bo tylko to daje wieksza mozliwosc trafnego typu.

jak nie chcesz moge nie pisac juz w tym temacie i sie nie udzielac.

Czekam na twoja decyzje bo to w koncu twoj temat.

Pozdrawiam

Do góry
#1025607 - 07/03/2007 20:06 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
Eska Offline
Pooh-Bah

Owszem-ja też gram je-ale jest to tylko jakaś część w ramach tego co jest moją grą a czego nie miałem ani nie mam zamiaru prezentować.
"minotauro"-przytaczam ponownie to co już 1.03.Wam/Tobie+"Esce"/
napisałem.I naprawdę nic się w tym względzie nie zmieniło!Pzdr.

hmm czyli ze jak wszyscy. Dajesz typy na ogolny temat ale jak mowisz nie teco ty grasz - bo tego nie chcesz zdradzac \:D tylko dajesz jakies 'ochlapy' dla ludzi zeby grali te typy i wtapiali u buka. Oni wtapiaja a ty na swojej innej grze i typach ktorych jak piszesz: 'nie mam zamiaru prezentować' zarabiasz. ktos musi przegrywac zeby ktos inny mogl wygrywac. Na nich buka zarabia a na tobie traci? takie statystyki czyli to tylko mydlenie ludziom oczu?

Do góry
#1025742 - 07/03/2007 20:37 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
chrriiss Offline
journeyman

Meldunek: 25/10/2006
13.02.2007
Originally Posted By: Eska
edi8 - masz dobra taktyke. najlepsza z mozliwych. Gram tak jak ty - czyli powoluje sie na statystyki od kilku lat i caly czas zarabiam. Dobry sposob - wg mnie najlepszy. mamy podobny styl grania. ja gram tylko na remisy wlasnie HT i FT ale tylko na pilke bo na tym sie znam - nie ma lepszego pososbu na zarobienie kasy na bukmacherce. Mowie to ludziom z tego forum od 2 lat i nikt mnie nie slucha. Jesets pierwsza osoba ktora sie zgadza z moimi przemysleniami. Pozdrawiam ciebie i jak chcesz mozemy rozpoczac jakas wspolprace. jak jestes chetny to zapraszam na prv - wyslij mi jakas wiadomosc to odpowiem.

16.02.2007
Pewnie ze beda mialy. Gram tak kilka lat i nigdy mi sie nie zdarzylo zeby dobra passa sie nagle zalamala. Bo niby czemu? Nie ma poprostu uzasadnienia do takiego zachowania jak nie ma zmian skladu i lig. Sa lepsze ligi niz turecka ale nawet na takiej lidze mozna ladnie zarobic.

Czyżby ktoś dostał strzałą amora w walentynki? Bo nikt Cie nie słuchał od 2 lat a tu BUM i zmieniasz sposoby gry ludzi na forum.

07.03.2007
Jako pierwszy na tym forum juz dosc dawno zmienilem sposob gry ludzi grajacych na progresji. Zanim pisalem na tym forum wszedzie ludzie grali na przelamanie passy.

07.03.2007
Ja zasady mam takie same jak edi - czyli zeby grac zgodnie ze statystykami (tyle tylko ze zaliczam tylko statystyki w danym sezonie-poprzednie sezony mnie nie interesuja bo wiadomo ze byly inne sklady inaczej liga wygladala, wiec te statystyki jzu nie maja racji bytu) i od poczatku tego tematu pisalem ze jest to dobra droga i jedynie tak mozna cos ugrac-chodzi mi o granie na statystyki jakie prezentuje edi.

Komentarze chyba zbędne.

Pozdrawiam.

Do góry
#1025810 - 07/03/2007 20:49 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: chrriiss]
Eska Offline
Pooh-Bah

chrriiss - lol... komentarz zbedny ale w twoja strone...

Wez sie zastanow co ty piszesz.

nikt mnie nie sluchal na poczatku. Nikt sie nie przyznal ze tak eska masz racje. Oczywiscie mowie z moderatoro i glownych ludzi na forum ktorzy zarabiaja na platnych stronach. Zwykli uzytkownicy sluchaja i mam duzo maili. Wystarczy zobaczyc na temat o prohgresji kilka lat temu a teraz - jak wyglada. Wszyscy graja moimi zasadami i jakos nikt nie narzeka i nie bankrutuje. A zobacz sobie poprzednie tematy o progresji z dawnych czasow. Co chwile jakies bankruty. W zeszlym sezonie co poniektorzy tez mi wkrecali ze to jest zla taktyka i grali na swoje stoke ktore mialo ze 25 (okolo) meczy bez remisu... Teraz jakos nikt sie ze mna nie kloci ze to jest dobra strategia i nikt tak nie gra. Czlowieku jestes chwile na forum - sie nie udzielasz, co widac po postach i wypisujesz jakies moje cytaty z ktorych gowno rozumiesz ;\)

oraz

'Pewnie ze beda mialy. Gram tak kilka lat i nigdy mi sie nie zdarzylo zeby dobra passa sie nagle zalamala. Bo niby czemu? Nie ma poprostu uzasadnienia do takiego zachowania jak nie ma zmian skladu i lig. Sa lepsze ligi niz turecka ale nawet na takiej lidze mozna ladnie zarobic.'

nie zmianiam zdania. tamten wpis dotyczyl tylko gry na X a nie overy undery i mecze pucharowe. Wiec co sie czepiasz? Pisalem juz ze z poczatku myslalem ze jest to temat o tylko stawianiu na X dlatego tez sie pytalem ediego dlaczego tak dziwnie rozpisuje typy bo myslem ze on gra tylko X...

co sie czepiasz? cos twoj post wniosl sensownego procz tego ze chcesz komus przywalic choc nie masz racji? ja jak pisze ze sie nie zgadzam to chociaz podaje dlaczego i jest jakas merytoryczna dyskusja a nie wklejam jakies cyatty poskladane ktore wogole nie maja sensu. Mogles ten czas lepiej zagospodarowac.

Dzieci neostrady ;\)

Do góry
#1025814 - 07/03/2007 20:50 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"Eska",piszę to z pewnym takim zażenowaniem,bo mój miesięczny staż z tym tematem wobec Twoich poprzednich-a wielkich jak piszesz-na tym forum zasług,jednoznacznie stawia Ciebie na piedestale wobec tej Twej ogromnej mołojeckiej chwały...
Tym niemniej ośmielę się-z całym szacunkiem dla Twoich owych osiągnięć skutkujących zmianą podejścia do gry przez innych graczy,którym udowodniłeś w swoim temacie/poprzez praktyczny pokaz swojej gry,gdzie-jak napisałeś-"wszystko mi wchodziło"/,że jesteś guru tego forum.Tylko,że ja to jestem taki typ który w wartość słowa pisanego wierzy dopiero po poddaniu go prostej konfrontacji z praktyką,czyli czynami..i efekt owego porównania słów z praktyką jest dla mnie miarą wartości autora wypowiedzi.A
Twoich wypowiedzi było w tym temacie do dziś 14/czternaście/a choć temat ten ma ciągle ten sam tytuł:"Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki"to nie podałeś wśród tych 14 swych wpisów ANI JEDNEGO TYPU,robiąc sobie z tego tematu rodzaj bloga a wpisy tu jako formę autokreacji własnej osoby mające chyba w zamyśle podbudowywać Twoje ego-na innych polach niespełnione....
Dość łagodnie starałem Ci się wytłumaczyć,że temat jest owszem otwarty,ale na WPISY MERYTORYCZNE w odniesieniu do jego celu jakim jest ukazywanie i dzielenie się przez grających obserwacjami natury stricte statystycznej.Nie raczyłeś tego dostrzec,że do tej pory byłem-jak na gospodarza tematu przystało-
wyrozumiały na Twe autokreacyjne tu produkcje ale niczego nie dałeś rady pojąć i w tej sytuacji nie życzę sobie Twoich dalszych pouczeń co do formy w jakiej mój temat mam prowadzić bo Ty to tak sobie widzisz!Ja tak go prowadzę jak sobie to wymyśliłem a jako fan sportu znasz zapewne znane powiedzenie o kibicu z dala..Ty takim kibicem z dala jesteś i niech ten kibic tu się więcej nie wp....isuje.Żegnam i dalszych kolejnych sukcesów w zmianie stylu gry jakie Tobie ponoć rzesze graczy już zawdzięczają...Choć wpisując mi się 13.o2. o godz.3.57 PM napisałeś,że NIKT Z MOICH RAD NIE CHCE KORZYSTAĆ.Ja w to grono wpisuję się także.Pozdrawiam i tuszę,że czynię to wobec Ciebie po raz ostatni w tym temacie.edi8

Do góry
#1025834 - 07/03/2007 20:55 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
Eska Offline
Pooh-Bah

hehe ok w takim razie nie wpisuje sie juz w tym temacie. Dalej mydlij ludziom oczy ze tymi typami mozna cos wygrac sensownego a oni dalej beda wtapiac i inetres bedzie ci dobrze szedl. Bo jak mowisz ty grasz inne typy a te sa tylko na pokaz dla 'malych' niedoswiadczonych graczy...

Ok chcesz miec taki temat to ok tylko ja nie nawidze takeigo podejscia zeby kogos udupic a samemu dzieki nim 'wyplywac'

Ok koncze. Bez odbioru

pozdrawiam

Do góry
#1025967 - 07/03/2007 21:20 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
chrriiss Offline
journeyman

Meldunek: 25/10/2006
Eska mój post nie wniósł nic sensownego i mam nadzieje, że ktoś tu posprząta.
Bo jak można napisać coś sensownego o cytatach z Twoich postów skoro sam o nich mówisz:
a nie wklejam jakies cyatty poskladane ktore wogole nie maja sensu.

;\)

Pozdrawiam. Bez odbioru

Do góry
#1026075 - 07/03/2007 21:35 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: chrriiss]
Eska Offline
Pooh-Bah

POSKLADANE nie maja sensu... czytanie ze zrozumieniem sie klania. Osobno maja sens zbite razem nie maja.

Koniec spamu.

Do góry
#1026166 - 07/03/2007 21:46 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"chrriiss"-nie wiem czy do czasu otrzymania wzorca poprawnego prowadzenia tematu mogę coś jeszcze w swoich"Ciekawostkach"podać
bo trwam w oczekiwaniu na kolejny wpis usera"Eska",który jak dotąd-od 2.o2.począwszy-udzielił mi się tu 14 razy jako wujek"Dobra rada"z zaleceniami co do sposobu jej=strony prowadzenia...ale nie wiem,gdzie jest żródło,czyli krynica tej wiedzy bo jak dotąd to linkow do Jego tematów nie mam-nawet tych archiwalnych,po lekturze których ludzie-jak pisze-"zaczęli grać inaczej niż przedtem"...ale te najlepsze produkcje Jego autorstwa zostały przez siły nieczyste usunięte...
Ale trudno,zaryzykuję i podam jeszcze jeden typ na dziś:
a/ LILLE nie strzeli \:\)
a podstawą jest brak goli w 1.meczu z MAN.UTD.więc tu na wyjeździe są skazani na porażkę i to raczej bez odgryzania się w
postaci gola choćby honorowego.
Pozdrawiam.
Dzień należy uznać za całkiem,całkiem:podane 3 typy a trafione tylko 3...
Pozdrawiam.

Do góry
#1026316 - 07/03/2007 22:05 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: Eska]
edi8 Offline
Pooh-Bah

POSKLADANE nie maja sensu... czytanie ze zrozumieniem sie klania. Osobno maja sens zbite razem nie maja.

Koniec spamu.
Przyjmuję jako kończące tę wymianę poglądów to Twoje ostatnie zdanie za wiążące a zarazem poprzednie zdania czy wypowiedzi podsumowujące.

Do góry
#1026437 - 07/03/2007 22:23 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
imarcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/08/2005
Witam.Bałagan tu.....chej moderator posprzataj...śmietnik jest.Po emocjach w lidze mistrzów,chyba Milan jeszcze sie męczy!
Mam cos "dwa łyki statystyki:
English League Championship 2006/2007
Hull - Preston
W czym rzecz:Preston nie zremisawal kolejnych 15 meczy w lidze, doprawdy znakomity wynik.Gospodarze u siebie maja nędzny wynik - 18m 6 2 10 24 : 27.Bazując na historii można prorokowac wynik meczu na REMIS , dla zakończenia tej passy meczy bez remisu oraz wzajemnych pojedynków (skromnych).W poprzednim sezonie obie ekipy zremisowały na stadionie Hull 1:1, przyczym pierwszy mecz Preston wygrał u siebie 3:0.Historia lubi sie powtarzać więc prestonik wygrał pierwszy mecz u siebie w obecnym sezonie 2:1.....co dalej zobaczymy.
Propozycja:
1)remis FT
2)under
3)remis HT

To tyle na dzisaj...edi8 co masz ciekawego?

Do góry
#1026454 - 07/03/2007 22:25 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: imarcel]
imarcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/08/2005
Eska daj spokój ....naśmieciłeś i tyle .Masz wątpliwości to na priv do edi8

Do góry
#1026573 - 07/03/2007 22:40 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: imarcel]
TCJ23 Offline
member

Meldunek: 03/01/2007
Nie no ESKA !!!!!!!!!!!! jedna sprawa po pierwsze cytaty z CHriissa jakbyś niezauważył miały na celu pogodzenie ciebie i EDI8 ale wy juz w takiej furii jesteście , że takiej prostej oczywistej rzeczy nie zauważycie , że w zasadzie mówicie o tym samym ale EMOCJE biorą górę.
Po drugie to trochę nie wporządku się zachowujesz skoro sam nie zamieszczasz linków do swoich ubiegłych dzieł , piszesz " to wszystko już było " KOGO obchodzi to co było ?????? jak jesteś miły koleżka to podawaj typy tak zeby inni mogli zarobic a nie rzucasz ochłap albinoleffe weekend X bo tak naprawde mi się nie chce , i wole pograć sobie na giełdize po prostu nie mam czasu ALE MASZ CZAS NA JAKIEŚ drugorzedne kłótnie
Ja jako początkujący gracz mam ochotę i rządam zebyśpodawał swoje typy!!!!!!!!!!=====> skoro taki juz dobry jesteś i wsyztsko masz rozpracowane i były na to dowody a najlepszy temat zaginąl z archiwum.. skoro juz jestes taki doceniony to pozwól siebie docenić teraz nowym a nie wciskasz tu i tam... masz czas na pierdoły to miej czas i poswięc na wykłady jak grać dla innych ,, chyab że jesteś sknera i po prostu ci się nie chce
jeszcze raz powtórze albo powiem lekko inaczej GDYBYŚMY ROZMAWIALI przez telefon łatwiej by było wam sie dogadać a takto napisaliście kilkanaście zbędnych postów wyzywajac sie nawzajem w jak najlepszym stylu .. niestety takie sa wady FORUm ze mozna mówic o tym samym i sprzeczac się o ten sam poglad ( nawiasem w życiu identycznie bywa )
takze jeszcze raz proszę o twoje dzieła

Do góry
#1026584 - 07/03/2007 22:44 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: imarcel]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"imarcel"-dzisiejsze typy jak widzisz powchodziły a coś "ciekawego"na jutro to około godz.13 dopiero zapodam,może ciut wcześniej...
Pozdrawiam i do jutra.edi8

Do góry
#1027332 - 08/03/2007 09:12 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: maki]
maki Offline
addict

Meldunek: 14/03/2005
Originally Posted By: maki
witam może i ja dorzucę coś� ze statystyki ,przeglądając dzisiejsze mecze zauważyłem�em coś� ciekawego .Mianowicie chodzi mi o mecz Chesterfield - Bristol C.To wyniki miedzy tymi zespołami na przełomie lat
2006-09-16 Bristol C. 3-1 Chesterfield
2005-11-19 Bristol C. 2-4 Chesterfield
2005-10-26 Chesterfield 3-0 Bristol C.
2005-01-28 Bristol C. 2-3 Chesterfield
2004-10-02 Chesterfield 2-2 Bristol C.
2004-01-17 Bristol C. 4-0 Chesterfield
2003-08-16 Chesterfield 1-1 Bristol C.
2003-04-26 Chesterfield 2-0 Bristol C.
2002-10-05 Bristol C. 4-0 Chesterfield
2002-03-19 Chesterfield 2-1 Bristol C.
2001-10-05 Bristol C. 3-0 Chesterfield
2000-11-18 Chesterfield 0-1
z czego widać ze bardzo często w spotkaniach pada over 2,5 gram ten mecz na przełamanie serii Bristol C od 9 meczy under 2,5.Kurs na typ 2,10 ciekawy za małą� stawkę spróbuje może dziś nastąpi przełamanie . edi8 ciekawy temat czasem korzystam z twoich spostrzeżeń�.Pozdr odwalasz kawał� dobrej roboty nie każdy ma czas na tak wnikliwe sprawdzanie statystyk .Tak trzymaj

A jednak seria została przełamana :)po 9 underach wreszcie piekny overek juz do ht pozdr
FT Chesterfield [1 - 3] Bristol C.
8' [0 - 1] R. Keogh
36' [0 - 2] L. Johnson
45' [0 - 3] D. Noble
55' G. Davies
59' [1 - 3] W. Allison

Do góry
#1027369 - 08/03/2007 09:55 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: maki]
edi8 Offline
Pooh-Bah

"maki"-gratuluję Ci naprawdę dobrej analizy zakończonej pięknym trafieniem overka 2,5 gola i to już do przerwy!Pozdrawiam i czekam na dalsze perełki z wyspiarskich boisk.edi8

Do góry
#1027546 - 08/03/2007 12:41 Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki... [Re: edi8]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Witam.Dziś 2.runda playoff w szwedzkim hokeju i po rundzie pierwszej najciekawsze moim zdaniem mecze to:
a/ LINKOPING-LULEA
Po wyjazdowym zdemolowaniu rywala 6:1 zdecydowanym faworytem jest tu zespół LINKOPING,potwierdza to także bilans H2H na własnym lodowisku za ostatnie 10 meczy (6-2-2).
b/ FARJESTAD-MORA
Tutaj dzisiejszy gospodarz wygrał na wyjeździe 4:0,zaś bilans za ostatnie 8 meczy H2H na własnym lodowisku to (5-3-0).
Oba te mecze gram dziś:
a/jako b.mocne single na gospodarzy
b/ jako dubelek nieco lżej potraktowany.
Pozdrawiam.

Do góry
Strona 14 z 20 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 >