|
|
|
Quasi Czat
|
|
Originally Posted By: The BossOriginally Posted By: Tetfoldziękujemy Kim Clijsters, kilka piłek naprawdę świetnych, w niedzielnym finale chyba nie będzie problemu wskazać zwycięzce wygrala, ale zeby swietnie grala to nie zauwazylem, Zvona ladnie t
|
|
Poker Table
|
|
duzo fish-y tam
|
|
Polityka
|
|
Widze, ze Fuhrer zorganizowal marsz z pochodniami. Niedlugo mu krzyz wywioza do Smolenska i skonczy sie miejscowka na nocne rozroby.
|
|
To i Owo
|
|
tez myslalem kilka dni temu, ze dopadlo mnie tylko przeziebienie...w tej perspektywie tylko, bo wlasnie sie okazalo, ze to angina zdrowia Panowie, zdrowia!
|
|
Las Vegas
|
|
aha bo nie dopisalem kod na 25$, warunki takie same jak w tamtych.
|
|
To i Owo
|
|
ja grywam regularnie raz w tygodniu po 1.5 h ze znajomymi pod takim balonem przy Zespole Szkol Mistrzostwa Sportowego nr 2 na skrzyzowaniu Al. Niepodleglosci i ul. Solnej. Sztuczna nawierzchnia, najwygodniej sie gra po 6 w druzynie (w tym juz bramkar
|
|
ATP
|
|
Pekao Szczecin Open 2010 Właśnie byliśmy mimowolnymi świadkami telefonicznej rozmowy dyrektora sportowego turnieju Ireneusza Maciochy z Łukaszem Kubotem. W skrócie: nasz numer 1 czuje się dobrze (w NY był u lekarza), zmęczenie po US Open minęło i
|
|
Las Vegas
|
|
w meilu powinien byc link do regulaminu a jesli nie to live chat
|
|
Quasi Czat
|
|
Originally Posted By: xdmcxmyślę nad Osijek 1 (1.6) chociaż robi się public bet z tego ale osłabienia w Sibeniku wyraźne 5-6 podstawowych gości ma nie grać. Dość sensownie wygląda Apeldoorn - Waalwijk over 2.5 (1.65) kurs nie powala ale do dubla w s
|
|
Grupowa Współpraca
|
|
11.09.2010 17:30 Nyonnais - Aarau 2 1.95 unibet/damianws
|
|
To i Owo
|
|
Chellengery https://www.doxxbet.com/ticket-1281479C7C https://www.doxxbet.com/ticket-110A32067A https://www.doxxbet.com/ticket-18E382A753
|
|
Quasi Czat
|
|
Originally Posted By: GreyTigernikogo tu nie interesuje czy lubisz trenera Zyto czy nie Regulamin jest po to zeby sie go trzymac, Swiderski go złamał za co został ukarany. Ta dyskusja jak i protest wroclawian jest zalosna Zgadzam się po to jest
|
|
To i Owo
|
|
ponieważ jestem całkowicie pozbawiony zmysłu estetycznego i grafika jest moja pietą achillesową mam prośbę mam prośbę chodzi mi o wykonanie tej wielkości grafik: tylko zamiast tych siódemek w tle, były symbole dolara $ kolor grafiki był ziel
|
|
Quasi Czat
|
|
|
|
Private Picks
|
|
#23 4L Karpaty - Dunajec X2 2,56 betsafe (połowa stawki)
|
|
To i Owo
|
|
Originally Posted By: raiders_ ja używam darmowego COMANDO internet Security chyba chodzi o Comodo?
|
|
Lodowisko do Hokeja
|
|
Ja tez gram
|
|
To i Owo
|
|
moja 1 miłosc zgineła w wypadku samochodowym niedalego Utrechtu ale pojebane to zycie... nigdy jej nie bede w stanie zapomniec, szkoda słów
|
|
To i Owo
|
|
buldog, dobry kawałek znajomych, ale nie jestem obiektywny, bo wrocławski Vacinho, na Maleńczuka nie mogę patrzeć, ale słuchać lubię.
|
|
Private Picks
|
|
$2409 V Williams - Clijsters 2 AKO@1,45 - Betfair - live Stawka: 200j EWK: 290,0j.
|
|
To i Owo
|
|
Originally Posted By: slav007oOriginally Posted By: kadusOriginally Posted By: slav007oOriginally Posted By: kadusMr. Nobody 9/10 Nemo Nobody wiedzie zwyczajne życie u boku swojej żony, Elise i trójki dzieci, aż do dnia kiedy budzi się jako stary mę
|
|
Private Picks
|
|
kupon nr 6 Sint-Truiden - Anderlecht 0-2 typ Anderlecht kurs 1.75 stawka 100pln +75pln Expekt kupon nr 7 Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków Uda się obydwu drużynom strzelić gola? 2-1 typ tak kurs 1.91 stawka 100pln +91pln Bwin
|
|
Świat Bukmacherstwa
|
|
Haloooo, ma ktoś konto u tego buka, mógłby spróbować się zalogować i dać znać...
|
|
Private Picks
|
|
Originally Posted By: manifestantJagiellonia Bialystok - Wisła Kraków 1 DNB KURS: 1.61 STAWKA: 100 +61
|
|
Quasi Czat
|
|
Originally Posted By: Big BenOriginally Posted By: TallusRuskie walic tych staruchow! to Złote Pokolenie zgadza się - z Manu i Andersem mieliby tytuł w cuglach - najlepsze pokolenie w historii, bajka
|